Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 376
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Искам да попитам дали е възможно след записване за водене на женска консултация  при даден лекар (не по здравна каса), да се преместя при друг лекар който да ме следи ?

# 586
Усещате ли болка понякога, когато бебето се мърда или се намества? Мен от време на време ме боли, когато е в долната част на матката, не знам какво притиска, но имам кратка пулсираща болка. Като си сменя позицията, отминава.
И мен ме боли от време на време,Аг каза,ме матката се разширява и е нормално.Ако те притеснявай на орегледа пак питай аг-то

# 587
Здравейте! Искам да попитам дали е възможно след записване за водене на женска консултация  при даден лекар (не по здравна каса), да се преместя при друг лекар който да ме следи ?

Мисля, че е възможно, но трябвапда идеш за ново направление при личния лекар Simple Smile

А момичета за килата...хич не се притеснявайте Simple Smile Трябва да се приеме че ще качим по 10 -15-20 кг докато родим. Аз ги свалих всички още в родилното и след година също има по-добре форма отпреди Simple Smile Ако отсега за 2 кила се втелясваме само ще си скъсаме нервите Simple Smile А бебетата имат нужда ние да ги храним сега и още 1-2 години докато си казват какво искат и гладни ли са или не 🌞😄

Ето нещо полезно - изчислява индивидуална диаграма на наддаването:
https://www.hipp.bg/bremennost/rkovodstvo/diagrama-na-tegloto-po … weight-gain-graph

# 588
Никоя крайност не е добре. И да се качат 20-30 кг съшо. Аз толкова качих с първото си дете и не, не ги свалих. Изобщо не е толкова лесно колкото всички обясняват, оп в родилното паднали. Не падат. Падат, ако сте задържали много вода. Килограми от мазнини най много 8-10 и то 10 с случай на по едро бебе. За това сега внимавам много. Ама и салати и сладко Изобщо не е нормално

# 589
Здравейте, нормално ли е да ми се гади в 17г.с.В началото не ми се гадеше, а напоследък се случва често.Някой правил ли е амиоцентеза с предна плацента ?Ако да как мина?

# 590
Здравейте, нормално ли е да ми се гади в 17г.с.В началото не ми се гадеше, а напоследък се случва често.Някой правил ли е амиоцентеза с предна плацента ?Ако да как мина?

Аз съм в 19ти седмица и от няколко дни ми се гади .

# 591

Влизам в 16та гс и продължава да ми се гади, но при мен беше много по-зле между 7 и 13/14та седмица + повръщане 2-3 седмици.

# 592
Момичета спомнете си дните в които ни се повръщаще и не излизахме от тоалетната(може би все още има такива) тогаваа си казвах (самоо да ми минее и изобщо няма да мисля за килограми ,напротив ще ям каквото си поискам) то и без това когато се родят бебчетата ще ни разкажат играта,няма да имаме време ни за храна ни за баня ,такаа че сега ни се е паднало! 🤣🥰🥰

# 593
  • Варна
Здравейте,знаете ли някой сайт или магазин/за Варна става въпрос/ за качествени и хубави дрешки и неща необходими за бебета,обиколихме много места ..едно боди е 70 лв и е с ужасно качество..искам да са 100% памук ..

# 594
Хубави бодита памук съм взимала от един сайт за пазаруване от Англия. Но в началото ми дадоха доста дрешки за първото дете и бодита не съм взимала много. Сега като е по голям пазарувам основно ръчно шити неща от български производители със сертификат за материалите и боите. Също и от една група за Устойчива мода за дрехи шити с естествени материали (втора употреба).

# 595
  • Варна
Пролетна Буря Благодаря ти !

# 596
Уау...70 лв за боди. Това само веднъж го видях.
Иначе качествен памук-george, next.
Имам много хубави неща и на една марка Ergee, които ги има в  Кик колкото и да е странно. Там по принцип не очаквах добро качество. Имам попадения и от  Waikiki.
Повечето неща дето бабите купуват от Пепко и Синсей са много бързо развалящи се:/ H&M пък някои са много тънък памук.
Но реално пък толкова бързо ги израстват децата, че не ни трябват чак вечни дрехи 😄

# 597
  • Варна
Уау...70 лв за боди. Това само веднъж го видях.
Иначе качествен памук-george, next.
Имам много хубави неща и на една марка Ergee, които ги има в  Кик колкото и да е странно. Там по принцип не очаквах добро качество. Имам попадения и от  Waikiki.
Повечето неща дето бабите купуват от Пепко и Синсей са много бързо развалящи се:/ H&M пък някои са много тънък памук.
Но реално пък толкова бързо ги израстват децата, че не ни трябват чак вечни дрехи 😄

Мъжа ми като видя дрехите в Пепко и Кик каза ,че все едно са втора употреба ..Joy Joy ..от Waikiki взехме едно комплектче за наши приятели ..уникално качество

# 598
Мами, бърз въпрос. На някоя случвало ли се е, или по-опитните могат да знаят, да имате по-продължителна (една вечер) тъпа болка едностранно (ляво) в долната част на корема?

# 599
Мами, бърз въпрос. На някоя случвало ли се е, или по-опитните могат да знаят, да имате по-продължителна (една вечер) тъпа болка едностранно (ляво) в долната част на корема?
Здравей,
мен ме боли корема вечер, но не съм се притеснила за сега. Лекарката ми каза, че мога да пия ношпа.

Общи условия

Активация на акаунт