Операция на миома-9

• 23 832
  • 390
  •   1
Отговори
# 120
В интерес на истината, сега се замислям, че съм изброила само лекари от София 🤦🏻‍♀️Тук са споменавани добри лекари и в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Плевен и Тутракан май.
Благодаря за бързите отговори!

В момента съм малко шокирана и не много адекватна и затова първосигнално реших да споделя какво ми се случи днес.
За малко по-трезв поглед върху ситуацията...
Иначе после видях поста Ви anmasu и ще го взема под внимание, благодаря.

# 121
  • София
Здравейте,  аз съм с 8 см миома и утре съм при Доц.Карагьозов на преглед. Предпалагам че, ще ми каже отворена операция и махане на матката.Има ли някой тук да сподели за отворената? Чета , че при някой остават търби за яйчниците е ясно да бъдат запазени.Много ми притеснено ...Аз съм на 50 години и от 2009 си я отглеждам тази най-голямата, а имам и други малки..

# 122
  • Бургас
DIVAA, а дали сте влезли в менопауза. Обикновено дават, че когато жената е в менопауза миомите се свиват заради хормоните.
Даже преди време бях чела за някакво лечение с инжекции, където временно за няколко месеца се предизвиква изкуствена менопауза и миомите се свиват. Същото се прилага и при ендометриоза. Даже бях питала в темата дали някой е прилагал това, но нямаше такива.

# 123
DIVAA, а дали сте влезли в менопауза. Обикновено дават, че когато жената е в менопауза миомите се свиват заради хормоните.
Даже преди време бях чела за някакво лечение с инжекции, където временно за няколко месеца се предизвиква изкуствена менопауза и миомите се свиват. Същото се прилага и при ендометриоза. Даже бях питала в темата дали някой е прилагал това, но нямаше такива.
Аз съм от тези с две инжекции и 4 месеца пиене на Риеко, с цел намаляване на миомите и влизане в менопауза, въпреки това не се наблюдава намаление на размерите им. В очакване съм на операция за премахване на матката. Не съм в България.

# 124
  • Бургас
И аз знам за тези инжекции, жената каза, че има промяна в цикъла към по-добро. Имам и приятелка, която пи Риеко. Като цяло и при двете положението с цикъла се подобри, но мен лично ме е страх от толкова силни хормонални лекарства. Върху самата миома от Риекото мисля, че няма ефект. Имаше и странични ефекти, но като цяло жената се чувства добре. Преди това обаче много години е била и със Мирена.

# 125
Здравейте,дами,бих искала да си запазя час за преглед при д-р Танчев,но не намирам номер на който да звънна.Ако някой знае как да си запиша час моля да ми помогне.Благодаря!

# 126
Аз звъннах в понеделник в Токуда на телефон 02 403 4000. Казах, че искам час за преглед при д-р Танчев и те ми предложиха най-ранна дата, в която доктора може да ме приеме. За съжаление, става въпрос чак за 17 декември, явно наплива при него е голям.

# 127
Благодаря много за отговора.Искам да попитам и още нещо съобразявате ли датата на прегледа със цикъла т.е.ако се падна в цикъл възможно ли е да се извърши прегледа или не?Става въпрос за миома която създава проблеми,имам болки и си мисля че е от нея.Аз съм от Русе и ще пътувам до София за прегледа.Притеснявам се.

# 128
Ами в моят случай го съобразих. Първо ми предложиха 10 декември, но аз тогава се очертава да съм в цикъл и затова помолих за следваща възможна дата, която се оказа 17 декември. Аз също ще пътувам само за прегледа. От Габрово съм. Притеснена съм колкото и вие. Simple Smile

# 129
Да знаете, че прегледът в частния му кабинет май е с около 100 лв. по-евтин.

# 130
В Токуда на мен ми казаха 145 лв преглед. Нямам представа за частният му кабинет.

# 131
А, добре, връщам си думите назад. Някъде в темите беше спомената цена около 230 лв. в "Токуда" . Всъщност намерих поста, в тема 8 - 270 лв. в "Токуда ". Може да зависи какво включва.
В Токуда на мен ми казаха 145 лв преглед. Нямам представа за частният му кабинет.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 13:56 от anmasu

# 132
Благодаря за отговорите,ще се опитам да си запиша според цикъла час ама той моя не е много точен и винаги има вероятност да сбъркам.А за частния му кабинет пак там ли се запазва час?

# 133
Едва ли в Токуда ще правят график и за частният му кабинет. Аз просто предпочетох болницата, защото евентуално там ще се и оперирам, ако каже доктора. Да я видя и ако е възможно маааалко да се поуспокоя, че от една седмица сън не ме хваща. А за парите наистина нямам представа. Казах на рецепционистката по телефона, когато запазвах час "За преглед и консултация при д-р Танчев" и  тогава тя ми каза сумата от 145 лв.

# 134
Благодаря много за отговора.Искам да попитам и още нещо съобразявате ли датата на прегледа със цикъла т.е.ако се падна в цикъл възможно ли е да се извърши прегледа или не?Става въпрос за миома която създава проблеми,имам болки и си мисля че е от нея.Аз съм от Русе и ще пътувам до София за прегледа.Притеснявам се.
Здравейте вашите болки в таза ли са?
Аз също имам болки и мисля, че са от миомата. Ако искате пишете ми на лс.

Общи условия

Активация на акаунт