Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 705
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Мазна кожа, паднал клепач или прекалено отпусната кожа пречат на работата по очната линия. Моята е точно котешка, но с компромис от страна на майстора, защото левият ми клепач е леко отпуснат.
Затова са препоръчали първо час за консултация, зоната го изисква. Успех 🍀

# 211
  • Sofia

А тази дама ли ти каза, че може да направи всичко, в рамките на месец?

# 212
  • София
Не, другата жена от Пазарджик - Вера.

# 213
Момичета, имам глупав въпрос, и малко ме е срам да звъня с него по студиата...
Цял живот съм носила собствената форма на веждите си, и като цяло са нормални - не са редки, не са гъсти, рошави или тн
Оформяла съм до степен да изскубя между тях и малко от долната страна.
В последно време ми е влязла една муха в главата, че не си харесвам формата, че ме правят да изглеждам с малко по-груби черти, а искам по-нежна и женствена визия.
Разгледах няколко страници на салони и артисти за вежди, и основно виждам, че се предлагат различен вид процедури (микропигментация, микроблейдинг и всякакви други, които още не съм проучила)
Аз искам да попитам дали някъде ще се навият просто да помислят върху формата ми, да променят извивка, дебелина, дъга и тн, но без процедурата да е директно перманентна, а по-скоро като проба, да нарисуват с молив, за да мога да се понося известно време и да преценя дали се възприемам.
Също искам да питам практика ли е при веждите да се премахват частично, или изцяло и да се дорисува формата им с въпросните техники, така че да се получат съвсем различни вежди?

# 214
Би трябвало всяка козметичка да може да оформи естествени вежди. Въпросът е естетиката на коя ще Ви допадне.

# 215
Би трябвало всяка козметичка да може да оформи естествени вежди. Въпросът е естетиката на коя ще Ви допадне.
Имено това ме притеснява в обикновените козметички - дали се замислят за някаква конкретна естетика, или карат по един модел.
В по-специализираните салони за микроблейдинг някой ще се занимава ли изобщо с т.н. пробно оформяне, защото аз не изключвам опцията да си направя и перманентна процедура, просто искам да я понося безрисково известно време.

# 216
Нямам представа дали биха оформили само естествени вежди . Все пак това е една много евтина процедура в сравнение с перманентния грим и честно казано като знам какви са печелбарки повечето, не знам дали биха си губили времето... Най-добре  е да питате директно някоя, която сте харесали като работа, пък може да се окаже вашия човек.
Малко лирично отклонение, но т.нар. артисти на перманентен грим в болшинството си не стават и за "обикновени" козметички, защото могат само перманентен грим.
От кой град сте?

# 217
От София, и не държа да плащам евтино. По-скоро ме притеснява да се метна на нещо постоянно, после да не мога да се възприема и да се чудя как да го махам. Но много бих искала да "видя" как бих изглеждала с професионално направени вежди, и ако ми хареса да си направя, каквото е най-добре за моя случай от перманентните.

# 218
За проба повечето би трябвало да Ви вземат, само за ново оформяне на Вашите вежди - най-вероятно не.
За София не мога да помогна с препоръка, за съжаление, но има много препоръчани в темата.

# 219
Аз искам да питам дали перманентният грим уврежда естествените косми на веждите? Засяга ли се луковицата? Имам доста приятелки, които вече почти нямат косми и са само с вежди - татуировки....

# 220
Ако попаднете на професионалист phi, първо се разчертава лицето и се определя перфектното място и форма на веждите по златното сечение. После ги рисува, одобрявате и чак тогава пристъпва към работата с машината. Имате право да поискате среща само за предварителната консултация и рисуване, все пак е Вашето лице и трябва да сте сигурна.

# 221
Здравейте! В процес на премахване на перманентен грим съм. До сега съм направила 4 лазера, 2 с обикновен лазер, 2 с Picosure. След 1вите 3 нямах проблеми. След последния път обаче, който беше преди повече от 3 седмици вече, изпитвам постоянно дразнене на едната вежда  - тежест, дискомфорт, тъпа болка, лек сърбеж  и отток.  Видимо кожата изглежда добре. Някой сблъскват ли се е с подобен проблем? Нали е някакъв вид алергична реакция?

# 222
Аз не съм имала такива симптоми, махала перманент с лазер също 4 пъти + 2 ремовал.  Чатджипити показва това:

# 223
Момичета, въпрос. Правих микроблейдинт, но на ретуша се разбрахме малко да ги удебелим. Това означава нанасяне на нов слой пигмент на ново място, което пък означава, че на свой ред участъците с ново татуиране може би биха имали нужда от допопълване и втори ретуш? Само че не съм чувала за такъв... Как се процедира в такъв случай, когато на ретуша се променя форма? Как се разбирате дали ще има нужда от допопълване?

# 224
  • SF
Да, може да има нужда от втори ретуш.

Общи условия

Активация на акаунт