Отговори
# 120
Мая с различен цвят очи ли е? Аз я виждам със зелено и синьо.
Добро утро!

# 121
Елифче, понякога от светлината едното и оченце е зелено, а другото синьо.
Инак си е зеленоока. Joy Силно зеленоока. Grinning

# 122
Красива е, бих казала даже магнетична.  Дано е и добричка. 
Едно време гледах котка, която всяка година ни радваше с котенца. Такова мило, внимателно и умно същество беше.

# 123
О, да, Елифче, тя е най прекрасната котка на света. Heart
Аз и казвам: "Съвършенство облечено в котешко кожухче."
Добричка, не прави бели, кротичка, не хапе, не драска, тихичка, спокойна, ненатрапчива и лечителка.
Тук проучва  на мама си диетичните бъркочи, наречени бамбони Joy :

# 124
Може ли и аз да проуча т.нар. бъркочи? Мммммм. Пък аз ще те почерпя с язовир. И риба има, ама от Лидл Simple Smile)))

# 125
Едно време гледах котка, която всяка година ни радваше с котенца. Такова мило, внимателно и умно същество беше.

Нали казват, че котките са като жените?
Това значи ли, че милите, внимателни и умни са склонни към (ежегодно) размножение? Wink

Като се разбра, че има адвокатки тук та ми възникна един въпрос.
Адвокатките, спорите ли с колеги? Как протичат споровете, успявате ли да ги затапите? Как Wink ? (по-точно с какво?)

Скрит текст:
С адвокат не се спори!
Ти отвориш уста - той вади член...

# 126
  • Далечният изток
Споря в съдебната зала, защото винаги (почти) сме от двете страни на един и същ проблем. Интересно е Grinning
Имам възрастни колеги, срещу които съм печелила дела, и забелязвам, че доста ме уважават като колега. Иначе спорове с колеги не си спомням да съм имала. Звъня или ходя при няколко колеги за мнение, когато се чудя по някой казус, съответно няколко колеги се допитват до мен, ами не спорим, изслушваме се, казваме какво мислим и така...
Което ме подсети, че пак ми трябва едно професионално мнение и сигурно ще пиша утре на Джаста Blush

# 127
Какви прекрасни умници сте ми в тази тема. Което ме подсеща, че умните жени са странни. И винаги красиви.Blue Heart
Малко ми е жал за мъжете. Защото им се налага винаги да догонват подобни жени или да се отказват, защото е по-лесно да си с непретенциозен човек/жена.
//
Отмързелувах аз днес, изпуснах рождения ден на сестра ми (далече е), утре имам среща с бившия бивш и с най-добрата ми приятелка. Ще почина ли някога?!

# 128
  • София
Няма почивка този месец! Аз всеки почивен ден се виждам с разни любими хора - приятелки, семейството ми и обикаляме Бизнес Парка. Отделно търча като кон по банки и агенции в останалото "почивно време". Очертава се и на морето да свърша някоя работа.
Поне нямам време да мисля за запознанства. 😁

# 129
Роки, то баш с мислене не става. А обиколките на Бизнес парка нямат ли потенциал?

Разпознавате ли ги?

# 130
  • София
Ние го обикаляме в почивни дни. Само баби и двойки.
Наистина в момента не ми се мисли за мъже. Просто чувствам, че не ми е такъв период. Като свърши, ще ми падне някой от небето. 🤣

# 131

Нали казват, че котките са като жените?
Това значи ли, че милите, внимателни и умни са склонни към (ежегодно) размножение? Wink
Ако са склонни към ежегодно размножение, дали са внимателни? А умни? Ноо, неделя вечер не е за екзистенциални въпроси, а за наздравици.
Вечер. Лунна светлина. Парк, природа, пейка...
На пейката - той и тя.
Друга вечер. Парк, природа, пейка... На пейката - той, но друга тя.
Следваща вечер. Парк, природа, пейка...
На пейката - същият той, нова тя.
Още по-следваща вечер... Но това е дълга история.
Нека пием за постоянството на мъжете и непостоянството на жените! Sunglasses

# 132
  • Далечният изток
Ми обикаляй в работни дни де Simple Smile

Елифче, кака ти Мадоня. С позната физиономия, но не мога да се сетя кой е.

# 133
Аидка, старият разбойник Чарлз Буковски.

Сега гугълнах да го видя този бизнес парк. Какво му е хубавото в почивните дни?!?

# 134
  • София
Костенурките....и все пак има нещо като парк.

Общи условия

Активация на акаунт