Отговори
# 270
Може да съм на малко повече от 45, обаче ако мъж ми млъкне или изчезне и аз млъквам и изчезвам.
Роки, то тоз на Лорито толкоз странен, че ... Ноо, важното е, че има химия. Докато я има всякакви странности са приети. Grinning

То па, всъщност като се замисля всеки е странен за някого/или за много хора/. Така че ... да се оставим на химията. Joy

Горджиту савсем зачезна ... у Гърцията ли се пада да е? Wink

# 271
Ааа, не така. Много е сладък. Relaxed

# 272
Че аз нищо лошо не съм казала. Или ако съм /според вас/, то, Лори, е с цел другите да не го харесат и да си остане само твой. Wink

# 273
Инчееее, ти си стратега на темата Joy Kissing Heart

Лори ме радва, нищо, че историите със скорпиона са ми като приказки от 1001 нощ Simple Smile а тя Шехерезада.

Нещо изпуснах за 45 плюс ли, минус ли, ама аз тези кг съм ги минала отдавна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 274
мъж, който прави мусака е бивш.. Joy
Лори, казвай сега кога ще е сядането?

Първо трябва да го хване, пък той и бяга на ръба на засадата Joy

# 275
мъж, който прави мусака е бивш.. Joy
Лори, казвай сега кога ще е сядането?

Първо трябва да го хване, пък той и бяга на ръба на засадата Joy
Е, нали затова пита Анонимчето кога е. Да идем да го загащим Trollface

# 276
Ааа, тъй мача става с хендикап Joy

# 277
Таман гледам снимки, та да ги пусна и тук. Да ви разхладя, щото тва навън е ... доста жегаво. Само водата спасява. Grinning
Река:

Планинско поточе:

И две други планински - за Елифчето. Grinning

# 278
Ммм, не бяга, споко. Днес е съгласен с всичко. Smile

# 279
Ей, палавници, добре се забавлявате!
Някой да пусне новата тема, че не мога да стигна до мама-та тези дни.
Мойта карма явно е доста забавна кучка с чувство за хумор, защото ми поднася в лицето на мъже изненада след изненада. Бягах от един Близнак, за да се окаже, че съм се нахендрила на друг такъв. То химии, химии, физики, физики, но историята никога не ми е била сила.
Разкарах един досадник като му заявих, че не желая комуникация, защото са ми предложили брак (което е полу-лъжа, но върши работа). Онзи се счупи да добропожелава...
//
Лоркич, номерът на Скорпиона – пусне кукичката и после се скрива. Никво гонене, само камшиче, кадифено.

# 280
  • София
Босилке, ти си като мен със зодия Телец. Добре, че напоследък изчезнаха. Явно жегата не им понася.
Чакайте и аз да ви сложа някоя снимка от чукарите.

# 281
Виждам,че добре се забавлявате.
Ще видим Баба Марта какво ще ни донесе Wink

# 282
  • София
Леле, пет минути докато зацепя за какво намеква Ланът. Толкова съм изключила от тези теми....

# 283
  • Далечният изток
Аз пък не разбрах...
Блонди на квадрат Grinning

# 284
  • София
От сега до март са 9 месеца...

Общи условия

Активация на акаунт