Отговори
# 240
  • Далечният изток
Хихи, някой да ме оцени по заслуги най-после Grinning

Иска да си пием ракията. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
Кой пил, кой пял, ставайте вече, че Хайчето ни води с пет обиколки поне Grinning

# 242
  • Варна
Аз съм в рая тази седмица. Преносно. А дори не съм с мотора...

# 243
Ти си на морето, Хайче, а там сега е раят, нали? Joy

Начии, и аз нямам нова рокля за сезона. Все отлагам и отлагам избирането ... а фчера се сетих за една рокля, която вече не е при мен /раздадох 5 рокли през пролетта/. Та, като се сетих, че всъщност я няма, та се сетих, че требе да си купя нова. Joy Добра мий логиката, нали? Joy

# 244
А, морето... То си беше там и преди. Други работи усещам аз в поста на Хайчето. Simple Smile

# 245
А, морето... То си беше там и преди. Други работи усещам аз в поста на Хайчето. Simple Smile

Взе ми думите от устата Simple Smile Simple Smile Или по-скоро усещанията от... от..., абе от там дето излизат Simple Smile

Аз съм в рая тази седмица. Преносно. А дори не съм с мотора...

Е как така, без мотора? Някакво друго превозно средство ли те откара? Лесно ли се качи?

# 246
От сърцето идват усещанията, от сърцето. Blush

Значи тоя моя младия колега (Козирога) де отиде в командировка я гума ще спука, я в спешното ще ходи, че нещо го заболяло неочаквано, все някакви бели прави (шефката вика: "детето на отдела"). И винаги някоя от мацките скача и заявява: "Аз ще отида да го спася! Ще взема моята кола и ще отида да го прибера от град... (където е)." Grinning Ходят с него по доктори (които казват, че нищо му няма) и т. н. Laughing

Чудя се защо Скорпионът никога не надава вопли от друг град, че не може да си смени гумата и иска някоя да го спаси, та да отида и аз да спасявам. Вярно не шофирам, но ще намеря начин да отида да сменяваме гуми. Joy А той само се смее на историите на нашия момък. Simple Smile

# 247
Ха-ха, забавно си живеете в службата, Лори. Пък ти вместо да чакаш случка със Скорпи, сътвори я. Примерно, казваш, че обмисляш шофьорски курс, но се нуждаеш от потвърждение, че това е за теб. Да излезете с колата му и да пробваш Simple Smile))

Хайчето не я мислете как, кога и защо. Убедила съм се, хем е здраво стъпила на земята мацка, хем може да полети, (не непременно на мотор).

# 248
  • Далечният изток
Козелът просто търси (и намира) внимание. То не е от зодията, макар че точно описваш един друг Козирог, само че не съвсем млад и който вечно търси някого да му върши нещата, просто защото не може, нищо не може да свърши сам, а и ръцете му са наврени отзад. Ама и той си има едно обкръжение, готови да му ги вършат, що да си дава зор.

# 249
Лятото доде, ама вас пролетта ви държи с пълна сила и не пуща. Joy

# 250
Как върви при вас мача? Колко на колко? Кой вкара последния гол? Wink

Скрит текст:
Връща се неочаквано мъж от командировка, а жената в леглото с любовник. Мъжът отваря гардероба - и там любовник. Поглежда под леглото - и там, проверява на балкона - няма никой, и радостно възкликва:
- Ха! 4:3!!

# 251
  • София
Раят е много скалист. Току-що се връщам от там.

# 252
А-а, Мальовица. Ясно.

# 253
  • София
А, не Мальовица. Халкидики. Като е рай, да е рай - с плажове и синя вода.

# 254
Ако жената беше изяла змията (или обратното, то все тая...), а не ябълката, и досега щяхме да си живеем в рая.

Общи условия

Активация на акаунт