Отговори
# 225
  • София
Да, Онзи, прав си. Миналата седмица беше много топла. Тази седмица всяка вечер се разхлажда, че пък сутрините съвсем ... е, такова лято ми е ок. Да, слънцето си пече и пак е жега, но има и малко хлад. Grinning

Аре са, па, разхлажда. Simple Smile
Доколкото ми е известно си в район дето е топличко, независимо, че и гората е наблизо.
Карай, не е толкоз важно. Simple Smile
Но за протокола, нема такива жеги при вас. Те, на. Simple Smile

Скрит текст:

# 226
Много красива Аида. Hands Thumbsup
Животът е забавен. Ох... но имам нужда от почивка и от спокойствие. Може би море...

# 227
Аида, харесва ми новата прическа Simple Smile Поздравления за фризьора! То не останаха вече такива, сега са коафьори, изкусни с четката, не толкова с ножицата.

...
Няма да питам какво мислите, защото мисля, че се досещам Wink
Но можете да си кажете, де, и без специално запитване Wink

"Никой не става приятел на жена, ако може да ѝ бъде любовник."
Чувала съм го, предполагам има висок процент истина, но не се наемам да говоря от името на мъжете. Мъж-приятел имам един единствен. Преди да се развие познанството ни в приятелство съм прихващала дискретни погледи към очите ми, но не сините Joy Той не се осмели на повече и добре че. Бяхме колеги.

# 228
Значи без значение хубава или грозна жената, мъжът ще предпочита да са любовници. Че той много загорял тоя мъж бе, Джейми? Grinning

# 229
Хайде да погледнем и от женска страна нещата:
"Новата рокля за жената е като четвъртата ракия за мъжа - замайва ти леко главата и ти се струва, че всички искат да правят секс с теб ..."
Да или не?
Аз казвам да, особено в компанията на чифт красиви обеци и високи токчета Blush

# 230
  • Варна
Елифче, и аз казвам да Simple Smile

# 231
Лоре, купувай банския и го консултирай със Скорпето. И с нас, разбира се.
//
Аи, бива ли така, изпуснала съм те. Честита все пак фризура! Simple Smile
//
Кое да? Да уточним? За замайването от ракията на мъжа или от токчетата на жената? Замайват се те, от едни други неща. Joy
///
От покупката румънска доволна:
Скрит текст:
В една друга тема ме изкритикуваха, че се сопам на въпроси в чата къде живея. Е, днес ме кънектна един образ по повод коментар към моя снимка на една красива къща на посолство. И ми вика – аз съм те мяркал в квартала. Но нито го знам, нито ми е във френд листа, нито нищо. Та, сичко се знай, ако си науми явно някой.Rolling Eyes

# 232
Да, на Джеймс. Ако мога да съм любовник на дадена жена, няма да съм и приятел.
//
Да, на Инчето. Срещал съм, нищо не ми беше направил човека, просто....
//
Да, и на Елифи Grinning Нотка на съжаление ли усещам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
Хич не е нотка, а пълно петолиние! Намаленията текат, а аз още нямам нова рокля. Ко(й) ша ма замай?

Лори и аз като теб -  спешна нужда от витамин S(ea).
Честити придобивки, Бази. Къде е балсама?

# 234
Маски и балсами имам с купища на Керастаз, шампунето точно това ми трябваше, че го няма нийде веке в Бг-то.

# 235
Пробвай с четвърта ракия Joy

# 236
Ха-ха, ама да ме намажат ли? Щото не пия (ракия).

# 237
  • Далечният изток
Три нови рокли имам. Едната за банкетче с дружките ми, другата за едно друго банкетче в петък.

Аз пък пия. Наздраве Simple Smile

# 238
Неочаквано добра комбинация начи. И рокли има, и рикия пие и е русо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 239
Но ти не искаш да си й приятел Joy

Общи условия

Активация на акаунт