Отговори
# 255
  • София
Ако Адам не беше се скарал с Лилит...

# 256
Това някаква грешка в изписването ли е? За Лили Иванова става дума, нали?

# 257
  • София
Да, тя е била гадже на Адам преди Ева.
Класическа схема на отмъщение. 🤣
Нещо ми е жега и си разсъждавам за глупости.

# 258
О, той се събуди (от зимен сън) моят Скорпион. Или по-точно аз го събудих, като му пратих едно раздразнително съобщение: "Гледай да сме в една кола, като пътуваме, защото ако съм в друга, дори твоята да е пълна с хора, ще дойда и ще седна в скута ти! Тъй че в твой интерес е да имам място до теб, за да не съм върху теб!"
Та най-сетне се разсъни... Joy

# 259
После, що мъжете не се напъвали да гонят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
Виж сега... ний сме стари хора, на по 45. Какво да го карам човека да ме гони... Relaxed И без това жените избират (къде да седнат). Smile

# 261
  • Далечният изток
Скрит текст:
О, той се събуди (от зимен сън) моят Скорпион. Или по-точно аз го събудих, като му пратих едно раздразнително съобщение: "Гледай да сме в една кола, като пътуваме, защото ако съм в друга, дори твоята да е пълна с хора, ще дойда и ще седна в скута ти! Тъй че в твой интерес е да имам място до теб, за да не съм върху теб!"
Та най-сетне се разсъни... Joy
И кво направи? Sunglasses

# 262
Няма да ви кажа. Joy

# 263
Тъй, тъй. Бива ли веднага да се убива интригата Simple Smile))

# 264
Виж сега... ний сме стари хора, на по 45. Какво да го карам човека да ме гони... Relaxed И без това жените избират (къде да седнат). Smile

Ми като няма да те гони, тогава логиката е малко да ти се опъва и той да бяга (не много бързо, че да не вземеш да се откажеш). Иначе ще вземем да го помислим за някакъв лек мъж Joy

# 265
  • София
Стари? Simple Smile Начи да си търся парцел. Simple Smile

Ше гони, ако е гладен. Joy

# 266
За мусака? Joy

# 267
  • София
Може да съм на малко повече от 45, обаче ако мъж ми млъкне или изчезне и аз млъквам и изчезвам.

# 268
  • София
Виж как знаеш. Grin

Но от друга страна........мъж, който може да прави мусака е недостъпен. Sunglasses

# 269
мъж, който прави мусака е бивш.. Joy
Лори, казвай сега кога ще е сядането?

Общи условия

Активация на акаунт