КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 235
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Горна Оряховица
Благодаря antranik3101.
А примерно нещо допълнително добавяхте ли след това? Примерно към моя круиз исках Fun pass и пакет интернет. Как става комуникацията, защото нито през сайта, нито през приложението можех да си ги добавя аз, а трябваше през агенцията да ми ги добавят.

# 106
  • Враца
Назад в темите ми беше попаднало мнение, че някои си беше запазил през щастския сайт на MSC или през Немския сайт примерно? Има ли някакви подводни камъни, какво трябва да се отбележи и въобще възможно ли е аз да си запазя през техния сайт сама без агенция. Всички от резервацията сме БГ граждани.
През немския сайт на  MSC,  през www.e-hoi.de и www.seereisedienst.de  ми дава една и съща цена за конкретен круиз. През Crusit.bg ми дава точно с 1000лв отгоре и за това искам да запазя от някъде другаде, но от къде е най-сигурно? Къде  е по-лесна комуникацията след това.

Здравейте

Ние си резервирахме през www.seascanner.com за MSC EURUBIA .Всичко беше включено , като бакшиши и обслужване.Допълнително се продаваха пакетите с напитки и екскурзии.Платихме при резервацията депозит и един месец преди круиза останалата част от сумата.Абсолютно са прозрачни и коректни.

И аз съм резервирала през тях единствения си круиз.
Обаче има много неприятен проблем на сайта - при подробно разглеждане на круиза излиза, че няма налиност на каюти. Разгледах над 10 круиза- никой няма. Уж съм натиснала опцията да показва само налични- не работи правилно.
Кажете как да направя търсенето по-прецизно.

# 107
Здравейте,
бях се загубил малко, но нямаше и нищо ново при мен сега обаче се върнах от круиз с приятели от бг и реших да ви напиша нещо. Круиза беше с Коста Фортуна от Пирея по гръцките острови и Турция. Кораба е стар но пък маршрута доста желан за летните месеци и съвсем разбираемо беше напълнен до макс. Имаше ден на море в който нямаше нито един свободен шезлонг на откритите палуби, в бюфета опашки за хапване пък в двата басейна и четири джакузита да не говорим. домакините от коста се бяха постарали да не ни е скучно и ни направиха две нови партита-едното беше турски ориенталски танци с дервиши при навлизането в протока Дарданели, а другото вечерта след Миконос в диско парти. За тези които ме познават може би са видели снимките и видеата в фейсбук групата ми "Круизни пътешествия".

# 108
  • Враца
Здравейте,
бях се загубил малко, но нямаше и нищо ново при мен сега обаче се върнах от круиз с приятели от бг и реших да ви напиша нещо. Круиза беше с Коста Фортуна от Пирея по гръцките острови и Турция. Кораба е стар но пък маршрута доста желан за летните месеци и съвсем разбираемо беше напълнен до макс. Имаше ден на море в който нямаше нито един свободен шезлонг на откритите палуби, в бюфета опашки за хапване пък в двата басейна и четири джакузита да не говорим. домакините от коста се бяха постарали да не ни е скучно и ни направиха две нови партита-едното беше турски ориенталски танци с дервиши при навлизането в протока Дарданели, а другото вечерта след Миконос в диско парти. За тези които ме познават може би са видели снимките и видеата в фейсбук групата ми "Круизни пътешествия".
От къде беше букнат круизът и на каква цена? Колко дни? От кое пристанище и кои точки на спиране?

# 109
Здравейте,
От къде беше букнат круизът и на каква цена? Колко дни? От кое пристанище и кои точки на спиране?
от сайта на Коста-7 дни за 700 евро във вътрешна каюта, маршрут: Пирея- ден на море-Истанбул, Миконос, Бодрум, Санторини, Крит-Пирея

# 110
  • Враца
700 евро на човек или за двама?

# 111
на човек

# 112
  • София

Такава цена за двама, ако видите ще се радвам да споделите Simple Smile Като гледам цените напоследък и лошо ми става.

# 113
  • Пловдив
Миналия месец бяха пуснали вътрешни на 420, но от Истанбул. Ние за първата половина на септември взехме на подобна цена, пак от Истанбул, но с Родос, вместо Бодрум.

# 114
зависи от къде купувате, нашите приятели същият круиз го бяха купили от немски сайт на цена за 2възр. плюс 2 деца за 1 400евро с таксите и то прозорец. Така, че търсете!

# 115
Благодаря antranik3101.
А примерно нещо допълнително добавяхте ли след това? Примерно към моя круиз исках Fun pass и пакет интернет. Как става комуникацията, защото нито през сайта, нито през приложението можех да си ги добавя аз, а трябваше през агенцията да ми ги добавят.

Не сме добавяли интернет пакет - много малко от времето на море нямахме връзка с оператор и не виждах много смисъл от този пакет , а  за Fun pass - взех на място (имаше различни пакети и този който взехме мисля че беше 100 евро и ми дадоха 70 евро бонус,  като за по малките пакети също имаше бонус).Иначе при нас можехме да добавяме през приложението.Също от там ни предложиха и Upgrade на каютата.

# 116
  • Варна
по принцип всичко допълнително можете да си вземете на рецепцията на кораба

# 117
  • Горна Оряховица
МОже, но цената е 20% нагоре и за интернета и за fun pass, за това ги взех предварително.

# 118
Съвсем нова съм в това начинание и оглеждам круизи за дати след 28.08, но не намерих много оферти за август месец. Може ли да препоръчате места, от които резервирате и сте доволни? Благодаря предварително.

# 119
  • София
Скоро гледах ласт минит  на 349 евро
4 нощувки, пет гръцки острова и Кушадасъ, отплаване от Атина
Беше през crusitbg

Общи условия

Активация на акаунт