КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 274
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Кои линии имат варианти за каюта 3 възрастни +1 дете? За момента само на Аида попадам. Това приличен вариант ли е?

# 391
Кои линии имат варианти за каюта 3 възрастни +1 дете? За момента само на Аида попадам. Това приличен вариант ли е?

Аида е чудесен вариант. На нас са ни любима круизна компания. Били сме и на Коста и МСЦ по веднъж, но не се каним да повторим, поне не скоро.

# 392
  • Горна Оряховица
MSC Имат голяма спалня + bunk bed, на 2 нива или 80 или 90см ми изглеждаха леглата.
https://simplycruises.com/guides/msc-virtuosa-cabin-guide/

# 393
  • София
Мисля, че всички имат - важното е каква кабина ще предложат. Апартамент, или вътрешна - разликата в цената може да е космическа. Опитайте американска круизна компания - моята лична препоръка!
Аида е с обслужване и забавления на немски - ако не говорите - ще ви е трудно!

# 394
MSC дават само suit обаче е много скъпо ..
Американска едва ли?, трябва ми за Северна Европа...

# 395
  • София
MSC дават само suit обаче е много скъпо ..
Американска едва ли?, трябва ми за Северна Европа...
Какво значение има региона?
Всички компании плават в северна Европа, американските са даже с повече кораби. Blush
Каква е тази мания по MSC не разбирам - хем са им високи цените, хем не са толкова добри...
Дайте конкретно търсене(маршрут, месец и брой пасажери) и ще ви препоръчаме поне 5 добри плавания!

# 396
Мии аз питах малко по-горе, ще пробвам пак Blush
Северна Европа - Копенхаген, Балтийските, Норвегия... Там някъде
4-5-6-7 дни, нямам особени изисквания
август-септември 2025
2 възрастни + 1*19г, 1*13г
Благодаря!

# 397
  • София
Мии аз питах малко по-горе, ще пробвам пак Blush
Северна Европа - Копенхаген, Балтийските, Норвегия... Там някъде
4-5-6-7 дни, нямам особени изисквания
август-септември 2025
2 възрастни + 1*19г, 1*13г
Благодаря!
Ето едно добро предложение: Cruise - 9 Nights | Northern Europe - Royal Caribbean: Independence of the Seas
Day 1:
  SOUTHAMPTON, ENGLAND
01 Sep, 2025 | Depart 05:00 PM, Day 2:CRUISING, 02 Sep, 2025Day 3:VIGO, SPAIN03 Sep, 2025 | 09:30 AMTo05:3PMDay4LISBON, PORTUGAL04 Sep, 2025 | 08:00 AM To 05:00 PM Day 5: SEVILLE (CADIZ), SPAIN05 Sep, 202511:00 AM To 07:00 PM Day 6:CRUISING06 Sep, 2025Day 7: LA CORUNA, SPAIN07 Sep, 2025 | 09:00 AM To 05:00
Day 8: BILBAO, SPAIN08 Sep, 2025 | 09:00 AM To 07:00 PMDay 9:CRUISING09 Sep, 2025Day 10: SOUTHAMPTON,ENGLAND10 Sep, 2025 | Arrive 05:30 AM
Не включва изброените от теб, но е хубав маршрута и пак е северна Европа. Висок клас компания(Royal Caribbean)прекрасен кораб(Independence of the Seas), супер време и цената е малко под 6200 за четирима ви в една вътрешна кабина. По моя критерий, споменаван неколкократно тук - около 100 евро на човек/на ден тази цена е под 100 - около 80 евро на човек на ден. Смятам, че е супер изгодно и съм сигурна, че за 9 нощувки на нашето море за 4-ма ще платите повече!
Във Вивавояж е круиза.

# 398
Ама Испания и Португалия определено не са в Северна Европа Simple Smile И 10 дни е много много...
Благодаря все пак Simple Smile

# 399
duhi_puhi,
Разгледайте в seascanner.com
Там можете да си изберете периода и региона на пътуване, и да потърсите за 4 човека в кабина, като за вашата конфигурация голямото дете не се води възрастен, а young adult. След като си зададете търсенето излизат доста варианти и за Новрежките Фиорди, и за Балтийско море. Кабините не са задължително само апартаменти, има опции и за вътршени, външни, балкони - според каквото е налично за конкретен круиз може да разгледате, и се движат от 3500 евро за цялата кабина нагоре.

# 400
Да, там гледах. И от там Адида ми излиза, затова питах за друга компания за 3 възрастни с дете, ама явно това ще е. Само да си харесам дати и маршрут...

# 401
Аз като гледах излезнаха и още предложения, с P&O cruises, имаше и един на MSC но на Поезия, което не знам дали ще ви хареса.

Малко съм разочарована аз от новата функционалност на сайта, защото сега излизат и странни резултати. Примерно въпросната конфигурация с Cunard излезе като 2хил и нещо евро за кабина, а като се кликне на резултата за избор на кабина и дава някакви потресаващи опции за suits.
Преди да го променят си показваше точно наличностите.

Има и друго - при круизите на коста, ако се зададе 3 човек в кабината изобщо не излизат в търсенето, но ако се търси за 2 човека, и след това се добави 3 и 4 в конкретния избран - дава резултат и цена.

Въпреки кусурите, за мен този сайт си остава най-лесен за търсене, и ако някой може да предложи друг с подобни функционалности ще е супер.

# 402
Аз като гледах излезнаха и още предложения, с P&O cruises, имаше и един на MSC но на Поезия, което не знам дали ще ви хареса.

Малко съм разочарована аз от новата функционалност на сайта, защото сега излизат и странни резултати. Примерно въпросната конфигурация с Cunard излезе като 2хил и нещо евро за кабина, а като се кликне на резултата за избор на кабина и дава някакви потресаващи опции за suits.
Преди да го променят си показваше точно наличностите.

Има и друго - при круизите на коста, ако се зададе 3 човек в кабината изобщо не излизат в търсенето, но ако се търси за 2 човека, и след това се добави 3 и 4 в конкретния избран - дава резултат и цена.

Въпреки кусурите, за мен този сайт си остава най-лесен за търсене, и ако някой може да предложи друг с подобни функционалности ще е супер.
За seascanner става въпрос, нали? Преди ми беше любимия сайт , а сега е толкова смотан и се чудех как ще го ползвам занапред. Много , много е зле сега Sad

# 403
Да, за seascanner ☹
В началото като го видях си мислех, че нещо е хакнат 😃
А то сигурно са дали камара пари да им го модернизират, а резултата е много зле..

# 404
  • на село
Понеже не мога да реша маршрута за първия ни круиз - кога е най-добрият период като атмосферни условия за Карибския басейн? Ние сме гъвкави с отпуските, понеже нямаме деца под 18.

Чета сега темите назад и се ориентирах в компаниите, но имам връпроси. Ще се радвам да се включи някой с опит с Върджин. Хареса ми концепцията им, хвърлила съм око на някои маршрути, но не ми е ясно как стои въпроса с напитките -  има пакети, които се купуват на борда (не можах да намеря на сайта), или са на свободна консумация? Ако е последното - как са цените?  Правят ли по-сериозни намаления на круизи и кога? И изобщо - ако сте пътували с тях, споделете опит - ще бъде много полезно!

Обсъжда се 100 евро на ден като добра цена - това без екстри, на човек или на каюта?

И още много въпроси ще имам, благодаря на всички, които се включват в темата с полезна информация!

Общи условия

Активация на акаунт