КРУИЗИ /Тема 19/

• 54 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • До морето
Трънче, на мен ми излиза само тази, която е на запад от порта и ми я дава 50 минути пеша. Явно аз задавам нещо грешно в Гугъл мапс.
Ще си купим билети предварително значи, щом важат и за следващи тръгвания.

Друго да питам тези извозвания с лодки до пристанището в Кан колко предварително се заявяват и каква е цената?
 И за интернета да питам:
Дават ми 2 опции за интернет - едната уж по- бърз, другата regular. На нас ни трябва колкото мъжа ми да може да получава мейли и съобщения през whats up и вайбър и аз евентуално да мога да купя нещо предварително или да проверя  за някоя спирка. Регюлар ок ли е? За децата също ще вземем, колкото да имаме връзка някаква на кораба. Няма да провеждаме видеоразговори, но все пак...

Сигурно са ми глупави питанията, но ни е за първи път и съм леко шашната.

# 181
Здравейте, ще бъдем на круиз със Селестиал от Солун; със собствен транспорт до и от Солун. Дали знаете от къде тръгват техните круизи и къде може да се остави на паркинг автомобил за една седмица (по възможност на не твърде високи цени Simple Smile )

# 182
Здравейте, имам резервиран круиз фиорди с Коста Диадема от  07.09.2024. Резервацията е директно от Коста, с предплатен аванс. Получих фактура в ПДФ формат, но никъде няма активен линк  за доплащането. Пише, че крайния срок за плащане е 08.08.2024, но идея си нямам как да стане това.  Може ли някой да ми помогне?

# 183
Нямате ли акаунт в сайта на Коста? Оттам се плаща. Там виждате допълнителните пакети, екскурзии, тн. Как платихте аванса?

# 184
Нямате ли акаунт в сайта на Коста? Оттам се плаща. Там виждате допълнителните пакети, екскурзии, тн. Как платихте аванса?
  Да, имам акаунт, виждам всички допълнителни пакети, но никъде възможност за доплащане на самия круиз.

# 185
  Да, имам акаунт, виждам всички допълнителни пакети, но никъде възможност за доплащане на самия круиз.
[/quot

Разгледайте внимателно всички табове. Аз бях през немския сайт на Коста и го намерих относително лесно. Имайки предвид, че немският ми е на ниво   нулево Simple Smile.  Някъде в последните опции беше, под екскурзии, пакети за напитки, тн.  Ако сайтове на различните езици са сходни като дизайн и подредба, разбира се.

# 186
Моята резервация е от швейцарския сайт. За втори път купувам от  тях,  но първия  път платих цялата сума.
 За съжаление нищо не откривам. Дано се включи още  някой.

# 187
  • София
Имам питане за MSC по конкретно Еурибиа. На 25.08 се качваме 3 семейства сме. Само нашата каюта има пакет напитки. Оказа се, че не може да ни настанят заедно на вечея 3те каюти, защото те нямат пакет. За първи път чувам такова нещо. Има ли някой с опит по темата. Доста ще е тъпо, ако не можем да вечеряме заедно все пак затова сме отишли заедно. Нали гледат картите сервитьорите преди да те обслужат ….

# 188
Аз нямам кой знае какъв опит,имам 3 круиза зад гърба си.Предполагам,че причината е,че вие имайки пакет ,бихте могли да ги,,черпите",т.е. те да се възползват евентуално от вашия пакет.

# 189
На 27.07 слязохме от MSC Poesia по фиордите. Бяхме заедно 2 каюти. Ние имахме пакет напитки, а другата нямаше. На вечеря си ни бяха сложили на една маса. Ние също мислехме, че поради тая причина няма да сме, но останахме приятно изненадани.

# 190
Имам питане за MSC по конкретно Еурибиа. На 25.08 се качваме 3 семейства сме. Само нашата каюта има пакет напитки. Оказа се, че не може да ни настанят заедно на вечея 3те каюти, защото те нямат пакет. За първи път чувам такова нещо. Има ли някой с опит по темата. Доста ще е тъпо, ако не можем да вечеряме заедно все пак затова сме отишли заедно. Нали гледат картите сервитьорите преди да те обслужат ….
Tова ни се случи и на нас на MSC, беше много неочаквано. Ходихме да искаме размяна на маси или ресторант, но безрезултатно. Преди и след този круиз бяхме няколко семейства на Коста и нямаше никакви проблеми. Всички бяхме на една маса - някои без никакъв пакет, другите с различни пакети.

# 191
  • София
Tова ни се случи и на нас на MSC, беше много неочаквано. Ходихме да искаме размяна на маси или ресторант, но безрезултатно. Преди и след този круиз бяхме няколко семейства на Коста и нямаше никакви проблеми. Всички бяхме на една маса - някои без никакъв пакет, другите с различни пакети.

На кой кораб ви се случи, явно зависи след като при едни може при други не..Странна е тази политика. Донякъде ги разбирам, но все пак там те обслужват и не можеш сам да си налееш без да разбере някой та ми се вижда не съвсем уместно.

# 192
На MSC Seashore

# 193
  • Sofia
Вероятно допускат, че някой може да ти пие от чашата.

# 194
  • София
Вероятно допускат, че някой може да ти пие от чашата.

Е това вече би било прекалено. Иначе е ясно, че може да се злоупотреби с пакета, но по скоро на барове из кораба. На вечеря е толкова очевидно, че не вярвам хората да си го позволяват. Значи ще разберем скоро. Ще споделя след като се върнем, но ако някой е бил този сезон на Еурибия ще се радвам да каже.

Общи условия

Активация на акаунт