Отговори
# 180
  • В реалността
а какво ще кажеш за Ивона, на мен много ми харесва!
Аз съм с двете ръце за...ако ни езненада бебока и излезе бебочка
Но все още размишляваме с татито, защото и ние решихме /то доста труд хвърлих докато мнението ни стана единодушно Laughing/ да не кръщаваме детето на никого - в крайна сметка си е съвсем самостоятелна личност и името му трябва да си е индивидуално / май не се изразих много добре, но се надявам да сте ме разбрали/. Освен това трябва и да избереш на кого да кръстиш точно - то не е една беля
и ако трябва да избирам на всичко отгоре между имена, които въобще не ми харесват/ако ще се кръщава на някого/ - какво правим newsm78......
А това за Йохана определено ми е много странно и се присъединявам към останалите мнения, а и щом си решила да е на името на Тати защо пък поне не го избереш ти Wink

Аз за сега съм намислила няколко варианта, но все отлагам ровенето в net-а за по-късно

Приятно умуване на всички и ползотворни резултати  love001

# 181
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
За имената съм ги решила още преди да зачена и на трите искани от мен деца! Това ще бъде Селин, второто и момче да е и момиче да е Дениз, а третото за момиче Севда! Ами трябва да са актуални и за Турция и за България и за Европа. По речник съм ги избирала, защото тук всяко турско име означава нещо - Селин е радост, Дениз е море, а Севда е любов! Как ви звучат за България? За адашката Пепа ще кажа, че най-важното е на тях с мъжът й да им харесва!
Искам да ви се оплача, имам хрема от 4 дена и то доста тежка с запушен нос. Не взимам лекарства, но като се духам дали може да навредя на бебе. Започна да ме опъва от ляво и от дясно на пъпа, все едно скуби от вътре! Моля, ако някой го е преживял да ми драсне!  Joy

# 182
Момичета, и аз съм тук и съм добре.Контракции имам по 10-на на ден, но са песен.Аз съм с каката вкъщи и на практика не сме вкъщи де-все сме на вън-няма как да я затворя а аз да лежа, та съм се нагърбила с градинки, паркове и площадки.Паралелно-мих фугите на плочките и паркета лъснах, прозорци и пердета-ей такива.И все не остава време за нет,хвърля по един бегъл поглед, ама не мога да наваксам да изчета, ще прощавате.Днес ходих и до градината, да прибера някои неща на детето, на нея и стана мъчно, на госпожата и-още повече.Те сега подготвят тържество за Пролетта, а тя ще пропусне всичко това и ми е много терсене-първото и тържество щеше да бъде..... Sad
Иначе-днес видяхме и малката-2200 е почти, ма повече от 3 кила девойка не ми се ражда Mr. GreenМоят болничен тече, така или иначе вече, приготвила съм се, само количката ми остана, чакам я да ми я докарат в цвят.Това е.От тук нататък ме викат на всяка седмица, имам да пусна и Спин и Васерман и така...
Та аз се въртя повече покрай детето сега и нямам особено време да пиша, много ясно, че при случка, ще докладвам. Hug
Лек ден на всички!  bouquet
Нашето име, както казах е готово още преди зачеването на бебата. Crazy

# 183
а какво ще кажеш за Ивона, на мен много ми харесва!
А това за Йохана определено ми е много странно и се присъединявам към останалите мнения, а и щом си решила да е на името на Тати защо пък поне не го избереш ти Wink

Още когато обсъждахме дали да имаме второ дете и тогава още ме накара да обещая че ще го оставя той да си избере името и да е на него.  Това доста натежа при аргументите ми ЗА второ дете.  Мъжете са трудни във взимането на такива решения.  Хич не ми беше лесно. Не че не е искал ами нали знаете че човек трудно взима такива решения  Simple Smile

# 184
  • В реалността
Ясно, но все пак сигурно ще се съобрази и с твоето мнение, нали не го е решил категорично
Надявам се да постигнете единодушие по-въпроса но не забравяйте, че все пак детето ще си носи името цял живот
Успех  newsm44

# 185
То е хубаво да има единодушие в семейството, но в крайна сметка в родилното нали теб те питат как да се казва детето Joy
И аз да попитам - харесва ли ви името Белослава, че и то е малко изчанчено, ама ние като сме го харесали, хубаво е да чуеш искрени мнения, че наистина близките все гледат да не те обидят.

# 186
Белослва-това е едно от любимите ми имена!!  Hug На мен лично страшно много ми харесва!!Успех и на теб!

# 187
Здравейте и от мен   bouquet

аз съм на работа чак до 16.03:(

Още си ме боли гърба и кръста, а кръв ми течеше доскоро и на мен от носа.

Пак ми е паднал хемоглобина под 100,/и ми прилошава доста често/, но пък според изследванията ми имам доста натрупано желязо и ми казаха да не пия повече newsm78 Някой случайно да знае с какво да си го вдигна освен цвекло и дробчета.

Имам и още 1 въпрос пиете ли калций?

Накупих доста бебешко бельо от Комес, а в Събота си харесахме и количка  Laughing

За име и ние не постигаме консенсус, та още няма измислвено име за бебката Simple Smile

Лек ден  

# 188
Здравейте и от мен...
За имената - твърдо съм за Йоана...другото ми звучи доста грубо и недодялано...може би във времето, когато е било измислено е било с друго звучене, но в днешни дни някак не ми се вписва. Белослава е хубаво име, ако има консенсус в семейството за това име, въобще не се и замисляйте! newsm10
За кървенето от носа - явно всеки го удря там, където са му най-слаби кръвоносните съдове, защото на мен пък ужасно ми кървят венците...а от носа никога не ми е текло кръв...засега де! Satisfied
Приятна вечер, другарчета по съдба! newsm03

# 189
За калция - като бях в събота на преглед лекарят ми каза да спра мултивитамините за 10 дни и в никакъв случай да не пия калций, защото главичката на бебето щяла да стане много твърда и можело да бъде проблем при раждането. Това страшно много ме учуди, но като прочетох из списанията, може и да е прав донякъде, затова най-добре да се консултираш с лекаря си. Peace
Успокоих се за името, явно не е толкова странно Crazy

# 190
Здравейте и от мен най-накрая Simple Smile

Да се включа в темичката за имената :
Ая ето моите фаворити за мъжки, ако си харесаш някое - Борис, Йоан, Климент, Кирил, Дамян, Константин и едно много забравено от българите име Ян ( обожавам Ян Бибиян ) ... Само да те предопредя че ако случайно докторите са ми объркали момата и излезе момче ще е Йоан или Ян Simple Smile
drize Селин и Дениз хич не ми звучат на български ( бая евро именца са си), а Севда много ми харесва ( все се сърдех на майка ми, че не ме е кръстила така ) ... Но Севда хич не е европейско ако търсиш европейско име ...
Йоана ми харесва, Йохана вярно звучи по-грубичко ...
Ние пък сме се спряли на името Елиза, но на мен проблема ми е с бащиното име... Някой знае ли задължително ли е детето ти да има второ име ( тоест бащино)? Защото моя мъж е французин и ако сложим името му като бащино в Бг, във Фр ще излиза че второто първо име на дъщеря ми е мъжко ... Там нямат бащини имена а имат по 2-3-4 имена ( последния да затвори вратата имаше такъв виц  Laughing) ... А ако не я запишем във френските документи както е в българските все едно не е един и същ човек  Thinking... Голяма каша ще е.  newsm78

Пролет ако искаш можеш да дойдеш да се изкъпеш в къщи, ням проблем, само звънни Simple Smile
Ех че хубаво време днес направо хич не ми се работи Simple Smile
Само за разходки Simple Smile  Joy  smile3539

# 191
забравих да кажа на агитката майчин още не съм ходила, но в понеделник най-късно ще отида и ще питам, ще си водя записки да дам отчет Simple Smile
А и друго за имената - понеже на мен майка ми ми е сложила едно такова чисто българско име дето и българите вече не си спомнят че съществува като име, и в която и страна да се намирам трябва да го повтарям по 10 пъти, че даже и в България  Crazy ... Та момичета от мен съвет, като си кръщавате децата все пак мислете че после ще трябва да се представят с тези имена, не им усложнявайте живота Simple Smile

# 192
  • София
eх, brambar , това с бащиното име май е задължително в БГ. Мисля, че може детето да вземе и името на майката, но не съм сигурна  newsm78 . май е по-добре да се посъветвате с някой юрист по този въпрос. Иначе името Елиза е много хубаво, точно за него си мислех сега като се прибирах. Аз харесвам още и Ема.

# 193
  • Попово
За мъжко име сме се спрели на няколко, и още нито едното не е фаворит Confused... Васил, върбан и Тодор, ако е изненадка и бебока е мома ще е Елица  Naughty

# 194
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз днес купих дрешки за изписването. Не исках да е комплект, но много ми хареса. Струва 21 лв. и включва - камизолка, ританки, лигавник, шапка и ръкавички. Няма само боди. Още не съм го купила защото в магазина имаше от тези които са с копчета отпред или по диагонал само за 11 лв. Купих още едни сладки буйчици от съща фирма като комплекта за 2,70 лв. и още две тънки жилетки по 2,30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт