Отговори
# 195
Забравих да благодаря на момичетата, които полагат усилия да ограмотяват такива неуки като мен и които нямаме възможност да посещаваме лекции с тази цел. smile3501
Много е полезно и се надявам да ми остава нещо в главата, която не е в най-добрата си форма след тези безсънни нощи!
Благодаря!  smile3525

# 196
  • Пловдив
Да се похваля:)
Днес бъдещите баба и дядо решиха да ни изкарат малко на разходка. Времето беше направо лято Simple Smile
Та, завършихме деня с шопинг Blush
Вече си имаме комплект за изписване и разни други нещица и ... сме почти готови за големия дебют Laughing
Качила съм снимките в албумчето

# 197
И да ви кажа на мен също много ми хареса звучи ми много християнско, чисто и някакви такива работи там ама това с Йохана ми дойде като грум от ясно небе онзи ден и сега събирам аргументи да го оборя.
По-хубав аргумент от тьотка с плитките, здраве му кажи  hahaha. Аз също си представям огромна руса жена от скандинавски тип, леко грубовата, само че моята е с една плитка, ама пак сплетена и е отзад  Mr. Green

Аз пък имам дата вечеееее - 9ти март, мами, няма връщане назад  Heart Eyes. Каквото било-било, след две седмици ще си гушкам живот и здраве юнаците  Blush  Hug.

Имам новини от Илит   Flutter. Не издържах и й пуснах едно смс-че. Всичко й е наред освен лудницата покрай последните работни дни  Crazy. Но има само още два и после се отдава изцяло на бебка и на нас разбира се  Grinning. каза, че ще се включи уикенда с 2-3 реда.

Радвам се, че пенелопа се обади - изкара ни акъла бе жена  Naughty, особено с ония ремонти...

Аз пък си имах гостенка одеве - с Пролет си полафихме много готино и живот и здраве пак ще повторим скоро  Flutter.

Бръмбар, мерси за имената  Hug. Иначе за бащиното, задължително е.

# 198
някои ако се интересува ето на какво попаднах :
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1009246
Явно ако някои иска да ражда във вода ще трябва първо да се разбере с бебока, кога да почне да излиза и как  smile3532

# 199
  • В реалността
Aya, честито за датичката baby_neutral
поне ти вече си знаеш кога точно ще си видиш бебоците, много се радвам и ти завиждам благородно
естествено ще стискаме палци

# 200
  • В реалността
А относно това раждане във вода - не искам да звуча гадно, но все пак ако наистина и при направена клизма можеш да се изпуснеш/а и всичко което излиза с бебето/........не ми се ще първата ми среща с мъника да е в такава обстановка. То и обикновеният начин не много приказен, но все пак  #Silly  newsm25

# 201
  • Чехия
Момичета как да изкажа благодарности на тези дето слагат лекциите от училището ... Благодаря ви, страхотни сте ... Hug Hug
Бенитка, отивам да шпионирам... Hug

Ауа,  09.03 мелее ще откриеш сезона ох сърцето ми се свива от вълнение. ..... дано мине всичко добре  Hug Hug
Иначе  от мъжките аз харесвам много Михаил , Михаел ... Също Александър, Данаил,  Crazy

Пенелопе радвам се че всичко е наред, много се пази с тези ремонти...и ние ремонтираме ама аз май само по почистването на прозорците и подредбата съм ..за друго не ставам.

drize ама твоето именце за тамошните условия ми звучи така нежно и женствено ..като от приказка.

# 202
  • София
Тази тема с имената ми е една от проблемните. Весе се опитвах да не мисля много по въпроса, понеже ме напряга. И моят случай е един... Винаги съм мислела, че децата ми ще са с имена, които не са кръстени на никого. А и родата и от двете страни не са се тръшнали да кръщаваме детето на някой от тях... Само че на мен от вътре ми дойде някак желанието да кръстя бебето на свекъра. Усетих, че на човека ще му е много приятно внучето му да е с неговото име. Макар самият той да каза, че ние си избираме името и каквото и да е то - няма значение. А имам сериозни мотиви - човекът много ме уважава, единствен от цялата рода на мъжа ми ми се обажда редовно да ме пита как съм, имам ли нужда от нещо, даже на няколко пъти дойде да ми готви (и омаза всичко де, ама ми беше приятно). И майчинството ми уреди, и какви ли не други услуги е предлагал да ми прави... Та някак съвестта и душата ми диктуват да си кръстя на него детето... Не че другите ми роднини са лоши и не заслужават.
Обаче срещнах сериозен отпор от страна на мъжа ми. Той какъвто е Рак и инат, и т.н. не ще и да чуе бебето да се казва като баща му... В началото се беще вманиачил на тема библейски имена и се беше закотвил на Матей. Аз се изприщвам от това име... После се застопори на Валентин.
Аз обаче държа на вътрещното си чувсво. И дори редовно взе да ми се прокрадва мисълта в родилното като ме питат как да се казва бебето, да си го кръстя на свекъра. Мъжът ми ще издивее със сигурност... Ама не ми се вярва чак до развод да се стигне... Но ще е обиден жестоко... Може да се тръшне и на свиждане де не иска да ми дойде... От къде да го знам какво ще го прихване. Но съм сигурна, че ще се ядоса здравата. И ще го приеме като предателство един вид... хА СЕГА - ПОМАГАЙТЕ! КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА?

# 203
  • БГ
Здравейте момичета, аз бях на преглед, доки каза че бебето е ок,и потвърди за момиче,бебо б еше се излегнал по диагонал,обърнал ни гръб пак, Нне й казах че съм ходила на ФМ в София, да не се обиди нещо, според моя термин ми каза на 08.03 да отида ди ми напише болничния за 45 дни и няма да мога да работя повече,  Tiredзадължително било да е 45 дни официално,ако искам да си ходя на работа ама както се разбера с шефа.така че след тази дата ще си почивам и ровя в нет-а явно.за имената -голяма история- аз се наложих да не е на никого,макар че майка ми ме посъветва да бъде на свекъра според традицията, е ама аз не си падам по традициите и съм си своенравна,което го знае мъжа ми и ще е име, харесвано от нас двамата, имам си някои фаворити на женски имена, и смятам като се появи бебо,че ще имам някаква асоциациа за името и тогава на момента ще реша,не предварително.То много сложно, много условия Thinking, да не е на никого, да е българско, аз искам да е по-кратко,не  да има галено име,примерно харесвам Александра , ама като ще й викат Саша защо да не се казва директно Саша и т.н.  newsm78Иначе харесвам Ивайла и Ивайло, ама този вариант заради буквите отпада.......а ако са ми объркали пола....голямо чудене ще е че друга идея нямам. #Crazy
Sissi мерси за разяснението з а  магазина Hug
отивам да ви разгледам покупките, мерси на benitta за лекциите, много с а  полезни Peace
Иначе ме наболява кръста най вече.Aya, честито за датичката  Peace
много обичам бебета близанци....... CrazyЗа калция и аз се чудех, ама не пия засега.
хубава вечер от мен  bouquet

# 204
  • София
Днес доста пообиколихме из Илиянци. Търсехме магазина на Вис Виталис, но там цените нещо не ни очароваха. Очаквах да са по-ниски, но се оказаха същите като в кварталните магазини. Качила съм някои снимки в албума с цени, но са от други магазини. Които си спомням съм написала от кои магазин са. Повечето комплекти ги има и в мъжки цветове, но ние нали ще си имаме дама, та затова са все такива. Естествено чисто принцеските ги няма синьо  Grinning Надявам се да съм била в полза на които е решил да ходи до там.
Честито на Ая за датата.

# 205
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз намерих в пощата само файла Методика на кърменето в пощата, къде намирате другите лекции?

# 206
  • София
Ейй олекна ми - появиха се Илит и Пенелопа, че и Марта. И бръмбърът нещо се беше загубил...
Бръмбаре,  никакво раждане във вода! Наскоро попаднах на една тема, в която се обсъждаше въпроса и и маха доста основателни доводи против раждането във вода. На една майка докторът й изрично й казал, че в България лекарите още нямат нужния опит (всяко раждане е различно и не протича като по учебник), следователно първите навили се на тази процедура ще са опитните зайци. Освен това процедурата изисква строга хигиена, а нашите санитарки със 150 лв заплата не са се прехебили от чистене... Следователно рискът от инфекции не е малък.
Ауа, абе то хубаво, ама примерът ти с Павел и Боян не е верен. Павел е име на апостол, т.е. християнско е. А Боян не е от този клас, даже не знам дали има и имен ден за него... Иначе аз предлагам Андрей, Антон, Борис, Виктор, Даниел, Захари, Иван, Йоан, Константин, Калоян, Мартин, Петър, Стоян, Симеон, Филип, Христо ...
Уф - и вкъщи е един ремонт - смърди горе на боя и противоплесенно... ЩЕ се наложи да не спя в спалнята няколко дни.
Пенелопа, ти за описаните действия пак малко контракции имаш. Я по-лежерно го давай вече! Аз днес докато подготвя обстановката за майстора ( обикаляне 15-тина пъти по стълбата, изнасяне на няколко дреболии и т.н.) и... си докарах 2-3 контракции една след друга. Какво ли осатава да изтъркам фугите и да измия прозорците...
ООО  и пак да се възмутя и оплачааа!!!!!!! Още нямаме топла вода, а и парното са то спрели! #2gunfire

# 207
  • София
Това с новата папка е готино. И мойта поща е АБВ, а не можах да ги видя. Напоследък съм много зле   Laughing

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 21:08 от 450

# 208
  • В реалността
в пощата някой е направил " нова папка" там гледах старите лекции newsm78

# 209
  • БГ
e там са лекциите.и покупките ви са много хубави Peace

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 21:36 от tevolere

Общи условия

Активация на акаунт