Отговори
# 210
Ето ни и нас Simple Smile,бебо е добре,рита редовно,ама аз с тези подути крака и ръце Animal Pig, не се чуствам мн.комфортно,кръста ме наболява и кръвното съм вдигнала smile3557(пия хапчета),обаче не се спирам.в това хубаво време  по цял ден се шматкам! sun
 Компа ми беше на ремон badcomp и добре че за един ден го оправиха,щото миналия път като нямах нет за 3 дена,щях да изперкам без вас,мн.ми липсвахте Hug
АЯ,честита ти ви датичка,дано да е късметлииска!Момчетата май ще са    Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fishмоята зодия....мн.хубави хора Embarassed...и скромни!!!
за имената- ма много трудно тва с мъжките,пък Ая и за 2-ма да измисли,мисля че на  женските мами им е по голям и интересен избора,иначе и на ме Йоана и Белослава ми харесват!
отивам да разглеждам албума и да чета лекциите,за което благодаря на потрудилите се мами!
ЛЕКА НОЩ, preggo!

# 211
  • В реалността
аз имам качена една програмка в която има и имена/със значенията им/ - многофункционална общо взето smile3521 ето адреса, а Aya ако може да я вмъкне в началото при другите ако ви хареса. казва се Z-info

http://atilabs.hit.bg/download/zinfo.zip
  bouquet

# 212
не че си нямам друга работа, ама като се разбръмча по нета и се забравям, та ето какво още намерих Simple Smile
Бебето родено в 21 седмица на бременност, ще излезе от болницата тази седмица.
http://fr.news.yahoo.com/photos/070220184851.fy9hcpzs-photo-les- … -monde--ne-e.html
( Не го намерих на английски, но така или иначе снимката е интересна, не текста )
Ая честита ти дата Simple Smile Ще те чакаме с нетърпение да разказваш после Simple Smile
Пролет я да не ни обиждаш нас раците инати сме били, може да сме инати ама не и магарешки А за името, кръсти си го на свеки щом толкова искаш, нали ти ще се напъваш да го раждаш не мъжа ти Simple Smile Пак и щом е рак и да се цупи бързо ще му мине, ако съдя по мен сръдните ни траят от ден до пладне Simple Smile
пенелопа ама защо тези СПИН и васерман? на мен в началото ми ги правиха сега пак ли ги правят?
хаха мартенките са пропуснали водолейте в заглавието си  hahaha
И ние значи ще се разпрострем на 3 зодии щом Ая ще е на 9 март Simple Smile Така че можем да си пуснем темичка от сорта Рибки, овнета и телета, ще се търкалят по голи дупета newsm32 Crazy ... майтапя се де  tooth Clown newsm18

# 213
# 214
  • София
Абе аз пак съм изпуснала нещо - какво за това бебе? В България ли е родено  newsm78
Абе раци с краци - хич не ща да ви обиждам  Laughing
Добре сте си. Само инатецът ми трови спокойствието. Аз примерно съм много отстъпчива и като ми се заинати някой - отстъпвам обикновено (стига да не е на живот и смърт въпросът), ама ми е криво после... Щото що само аз да отстъпвам, все едно не съм равностоен човек. Но пък от друга страна мир да има!
Уф - започвам да се сдухвам тука - баща ми с майстора си тръгнаха преди 4-5 часа и от тогава съвсем самотно ми стана. А и мойто диване не ми звъни вече като навремето. Преди като отсъстваше, ми звънеше най-малкото сутрин и вечер да си говорим и да си разкажем как сме и какво правим. А сега - само като му дотрябва някаква нелична инфо... Мисли си нашия (а и ми го е казвал), че като съм бременна, а после и с дете, няма да се намери кой да поиска да ме "вземе". Да ама греши!!!

# 215
много сме активни днес в писането Simple Smile не мога да ви изчета, но попаднах на нещо което мисля че трябва да видите

http://www.monitor.bg/life/article?sid=&aid=111311&cid=60&eid=987

# 216
  • София
След като бях справедливо 'подсетена' от Ая  Heart Eyes поне един ред да драсна, минавам да кажа, че съм съвсем ОК /като изключим безсънието, умората, болките в ребрата и гърба, леките контракции и други подобни радости/.

Имам невъзможно много работа, а вечер съм толкова скапана, че не мога и да погледна компютъра. Изглежда са решили да ме изцедят като за последно, страшна работа! Но след два работни дни ще съм най-после свободна и ще се отчитам, ще чета. /Леле! Докато изчета всичко и ще дойде време за раждане  Joy/
Имам и неща за снимане и качване, обаче след тия два дни.

Така ми се бременее ефективно вече, че...
Пишете ме отсега за лекцията във вторник!

# 217
  • София
Ей свърших и тази работа - вече в пощата има и лекцията за къпане и масаж.

# 218
  • София
Голямо писане днес!!! Laughing
Какво ли ще стане, когато всики мами останат в къщи?
Ние днес с Ида и баба й ходихме в Нац. Исторически музей. Срам, не срам... на мен ми е сефте... Embarassed Май малко се разочаровах, обаче.... Ако не беше частната колекция на Божков, то няма много експонати. Или са предимно копия.
Нашата кака обаче изчерпа търпението си след пакет солети и се наложи приспиване с кърмене насред каменните плочи и колони във фоайето! Как не се научи това дете, че като се умори трябва да заспи - незнам. От както е родена не може да заспива сама и това е!  #Crazy

Пуснах и аз на пощата 3 файла от предното ми бременеене - само толкова съм имала търпение да набера... Пусти мързел.
Сега доста от нещата не мисля да правя както са описани, но това вече сме го коментирали!

Лека нощ, коремчета!!!!

# 219
Момичета, не се сърдете де, аз съм си такава, а и на мен няма кой да дойде да ми помогне.Сама съм сега и ако не отметна тези задачки-да ги посрещам с бебе и кака-не ми се иска.Пък и по принуда се случи всичко-нито ми се е боядисвало, нито плочки ми се лепяха, на финала ревях от умора, ма нямаше как-те просто се счупиха, издуха се и стана ад-не можех да го оставя така.А след бъркане на теракол-всичко е в прах и трябва да се измие и изпере-и аз и детето го дишаме, та се покекерчих по первазите да мия hahaha и нали съм си дебела-дупето балансира да не тупна на земята hahaha
Сега-някой ме питаше за Спин и Васерман-защо сега.И аз това попитах вчера, защото с каката пусках в началото.Обяснението беше, че имат давност,6 месеца, а в болницата искат преснички, та сега ще ги пускам-на края/след дъжд-качулка Laughing, майтапа на страна/
Ая-завиждам ти, че си знаеш денят вече, аз си мисля, че след всичко, което изтърпях този път ПАК ще пренося, ей така, за спорта! CrazyНи контракции, ни изглаждане на шийката-нищо няма значение, ще видите!На финала ще съм от последните ooooh!
И аз ходих до Илиенци на бързо-да си питам за количката на живо-ма нъцки-още няма.Вече сериозно взех да се замислям за летен вариант, ако и другата зима е такава, няма да ми трябва друга количка, но нито боб хвърлям, нито на кафе гледам...та незнам. WhistlingЯдосах се малко, защото е Редно някак в началото на годината да излизат наистина новите модели и да е заредено, а се оказва, че до края на март ще се чака евентуално и повече-ми аз ще родя до тогава Crossing ArmsТова е много тъпо-3 месеца да чакаш да дойде до тук нещо си....
Отделно ви казах-тичах да оправям градината на каката, болнични и т.н./аз магарето не си оставям така в калта и ако чакам на колега или на счети-да съм заминала на кино отдавна/И това отнема време, при все, че се движа с дете, влача корем по София-знаете повечето как е-денят минава.Ходя, ходя, току ме присвие, спра се, детето пита-какво мамо, бебето ли ще се ражда-хора се обръщат, гледат-смях ви казвам голям LaughingИ в маршрутката се е научила, на висок глас да се изкаже по повод дупките-ееее, мамо, ти ще си родиш направо тука май! hahaha
Сега-седя и гледам сметки за парно, дето Пролет вика че и топла вода нямат!Мамка им на Топлофикация-Аз един ден нямам пускано парно този сезон.Вярно, че плащаме на база миналогодишно потребление, но пак са високи сметките/ а и миналата година не съм почти ползвала/Яд ме е, нали за това са тези разпределители-който иска-да спре и да си плаща само тръби и общи части.Еми 80 лв не са ми тръбите и общите части, ще прощават...та сме в чуденка-винаги сме плащали редовно, но сега направо прекаляват.Разбирате ли-нулево птребление имам аз!!!Просто не сме пускали, апартамента е топъл, ще се издушим на тази топла зима, ако пуснем!Пък мразя да висясъс сметки, и се чудим какво да правим-ни да платиш, ни да не платиш... Thinking
Та така-от мен-лек ден, че съм взела на каката учебника от градината-да си довърши годината, ще "учим" днес, ще имаме гости и ще поиграе на вън, че дават рези дни студ да идва.Лек ден!  bouquet

# 220
Добро утро,след вчерашното рекордно писане всички спите,може би.За имената и аз си мисля,че с момичешките е по-лесно.За дъщеря ми го бяхме избрали още,докато бях бременна във втория месец,а сега още си нямаме готова име.Тогава мъжът ми каза,че трябва да е дълго име,което да звучи хубаво,но и краткото да е симпатично-като например Виктория.Аз също го харесах,обаче решихме,че не е окончателно,защото има още много красиви женски имена,а и имахме доста време.Обаче,когато вече наближаваше времето за раждане,бяхме на гости в кумовете,с които сме си много близки,и кумата ни попита избрали ли сме име,а ние казахме,че не сме,защото не бяхме говорили повече по въпроса.Тогава тя извади някакъв списък и докато го разглеждаше каза-примерно Виктория е хубаво;ние с мъжо се спогледахме,така вече решихме окончателно.Тогава терминът ми беше на 2 май,Борисов ден,та ако бях родила на тази дата,щеше да е Борислава,или Борислав ако има изненади,защото единия ни племенник се казва Борис и не исках да е същото име.Има дълги имена,които звучат много добре,но галеното име не е толкова хубаво,или обратното.Малко сложна го обясних,но дано се е разбрало нещо-например аз харесвам Михаил,ама Мишо или Михи-не;или Аделина е малко грубо,но Ади е много красиво и нежно.Но можи би ние с мъжо да сме малко странни на тая тема,незнам-аз се казвам Камелия,всички ми казват Ками,само на него не му харесвало Ками,та откакто сме се запознали си измисля как да ми казва,а като наистина му се наложи,използва цялостния вариант.За момчешко име сега на мен ми харесват Ивайло или Лъчезар,обаче имам чувството,че таткото нещо не е очарован,та го чакам да се произнесе,демек още сме доникъде с избора.В крайна сметка майката има право да си реши,нали тя се мъчи-като родих Вики и се обадих вкъщи,казвам-имаме момиченце и започвам да обяснявам колко е дълга,колко тежи,а мъжо пита-как се казва-ами Виктория,нали го бяхме решили...Много ми беше смешно.Слънчев ден на всички.

# 221
Пенелопа, с тоя ранен априлски термин, нямаш шанс да останеш последна  Mr. Green.

Ара, вие интересна разходка сте си направили  Laughing. НИМ е последното място, което бих си помислила да посетя сега  Crazy. Викаш за сефте ходиш - аз пък съм ходила само веднъж и съм била примерно 17-18 годишна и такъв бърз тигел направих, че никой не разбра, че съм влизала  Joy. То беше едно сумрачно и смугло такова... помня само едни ятагани и пищови Whistling. Но в новото им местоположение така и не съм стъпвала  Crossing Arms.

Аз снощи пак имах доста контракции, някои от които леко болезнени и реших все пак да почна и Гинипрал-а  Tired. Първото хапче взех точно преди лягане и не разбрах от страничния ефект, но тази сутрин екате да видите - сърцето се поразхлопа, та дишах още по-труфно на така или иначе хлопащото ми (вече) сърце и се разтреперих и сега съм като ония баби дето носят по половин пълна чаша само, защото от клатушкане нивото стига до ръба на чашата  hahaha - е, това е пресилено, разбира се, но ми треперят ръцете, да, както и краката съвсем не ме държат  Rolling Eyes. Но, ще търпя, какво да правя - за благото на родината и най-бече на моите две риткащи съкровища  Heart Eyes.

# 222
Добро утро и от мен  Simple Smile, това с имената голяма одисея се оказва Laughing, при нас нещата обаче протекоха по малко по-различен начин. Като заговорихме за име и направо си му казах на татито, ако е момиче ще се казва Ралица, Ирина или Калина избирай  Simple Smile, и той нали ми е един такъв добричък само се усмихна, е да ама на ФМ докторката каза с пишчицааааа , аз като опулих едни очи Shocked. Излизаме ние от кабинета и татито ми вика, кои са ти имената за момче, да си избера Laughing Laughing, ми нямам Rolling Eyes, та той предложи няколко след време. За едно бяхме единодушни няма да се казва на никой роднина, сърдят не сърдят това е положението, детето е наше и последната дума също.
Я да ви запитам, тъкмо съм се разписала, какво мислите за упойките, за нормално раждащите ще си искате ли епидурална, а за секциото - спинална или пълна newsm78?

# 223
Добро утро  bouquet
За упойките, аз съм твърдо за. Не виждам смисъл при положение, че имаме начин да си улесним живота да не се възползваме. А и шубето е голяма работа Embarassed
Аз съм решила да си искам епидурална. В понеделник като ида на лекар ще искам направление за консултация с анестезиолог, ако са нужни някакви тестове.

# 224
И аз като Илит имам още САМО 2 работни дни до заветната почивка newsm44 и мисля другата седмица да се включа активно в лекциите. Така че бройте ме и мен Peace.

Относно имената - понеже си чакаме момченце, явно ще ощастливим и двамата дядовци, защото и двамата са Георги. А и като знам колко ще се радват, и на мен ще ми бъде приятно да се казва така. Скоро мъжа ми направи 30г и какво съвпадение- на рождения му ден приятели му подариха много красива икона от Гърция на Св. Георги- от чисто сребро. Е, очевидно нашето бебоче си има покровител още от сега Wink
А пък случайно ако е момиченце, единодушно сме решили да е Наталия. И Нели или Натали ми харесват на галено. Ние с таткото поне засега не сме имали никакви разногласия в избора си на имена и добре, че е така, че иначе незнам как щях да го мисля и да си крива душичката за имена, които не са ми присърце Crossing Arms

Да благодаря за качените лекции smile3501 smile3501 smile3501.

А за упойките - при секцио не мисля, че някой ще ни пита искаме или не искаме упойка. Докторката ми каза, че израждащия лекар преценява каква упойка да сложи според ситуацията и колко да я дозира. Питах я за епидурална при нормално раждане- пак ми каза, че ако си поискам, могат да ми бият, но зависи от лекаря, че мойел да реши и спинална да ми сложи вместо епидурална. Абе, вече и аз се обърках. Накрая квото дойде-аз и без това още незнам как ще раждам, за щото последния път още си бяхме седалищно. newsm78. Айде засега лек и спокоен ден  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт