Отговори
# 90
  • гр.Варна
Здравейте
Да се отчета
Ние с бебо сме добре
Той е супер активен напоследък и не ме щади:)Така се мести.А татко му си мисли,че аз съм дишала по-тежко просто.Но снощи така ритнахме татко,че повече съмнения не е имало. hahaha Joy
Относно бебешките дневници, по едно време бях виждала от тях в някакво фото:)
Относно курса в четвъртък,Обадила съм се до София.Курс ще има на 100%.Важното е да сме там:)Ние със Снежи сме налице.Може би и каролнка ще се присъедини към нас:)Очакваме потвържение и от другите мами
Лек ден

# 91
Здравейте и от мен  bouquet Hug
Аз си ви чета редовно но много време не ми остава да пиша Crazy
Ще си имаме момченце stork-boy потвърдиха ни вече със сигурност Laughing
Та да пиша за гърдите.И аз имах проблем със зърната бяха много мънички.В болницата ми дадоха тия накрайници ...или тук им викат "клобоучки"....опитах различни видове но единствено сучеше с най-малките на Авент.С тия клобоучки се кърмехме до третия месец след това вече можеше и без тях.Кърмех го година.Сега вече си мисля че няма да ми трябват. Thinking

# 92
Здравейте!bye
Относно бебешките дневници, намирам ги за много сладки amiiii.Разглеждала съм един започнат и е доста забавно, там се записва информация като: кога сме разбрали за бебо, кога е усетено за първи път, какво е било модерно като музика и облекло,след това кога е започнало да си изправя главичката,да се усмихва....повечето е текст,който е написан и ние попълваме само определени неща smile3523. Аз със сигурност ще си взема, но след раждането, пък и разбрах, че във нашето родилно подарявали такива[smilie=smile3508.gif]
Багажа....наиситна ни вълнуват по едно и също време нещата Joy.И аз съм се зачудила в какво да слагам багажа,че аз и чаршафи трябва да си взема Crazy, хем да не е много,хем да е достатъчно, хем да не ме е яд ако се изгуби по коридорите.... Rolling Eyes
Наслаждавайте се на слънчевия ден sun

# 93
Здравейте, момичета.
Аз да се отчета, че сме добре. Просто имам много работа, а вие май сте почивка и пишете, пишете.
Не успявам да прочета, а какво остава да пиша.
Утре сме на последната ФМ. Още сме момче, поне в това съмнение няма.

За курса на 9 месеца смятам да се измъкна от работа за час- два.
Така, че Хрис там сме със Sve_dim.

# 94
За зърната и аз при първото раждане имах проблем. Още на 6-тия час като ми дадоха бебока да го кърмя акушерката каза, че съм с плоски зърната и трябва задължително силиконови зърна. Мъжа ми хукна, купи и след 1/2 час ги имах (мисля, че бяха на Чико). Но изобщо не можах да ги използвам - бяха огромни и от дебел силикон (може би има различни размери) и бебето изобщо не можеше да ги обхаване с уста, да не говорим да ги засмуче, да оформи зърното и да ти изтегли мляко. Мъчих се 2-3 дена с тях, но нищо не стана. Накрая от самосебе си и явно мъникът доста беше поугладнял от  безрезултатното дъвчене на силикона, сам се научи да дърпа зърната и си ги оформи и цока цяла 1 година.
За багажът за родилното аз съм си "отворила" една чанта в гардероба и като се сетя за нещо го пъхам там. Трябва по някое време да погледна какво съм натрупала, защото при първото раждане бях тръгнала с един голям сак пълен само с "най-необходимите неща" и като ме видяха с него в пред-родилна зала само дето не припаднаха. Накараха ме да извадя багажа от сака и да го натъпча в 2-3 големи найлонови торби, което според мен е много по-неудобно и нехигиенично. Та в крайна сметка колкото и много неща да носих все ми трябваше нещо спешно и за 2 дена престой в болницата мъжа ми идва поне 6-7 пъти.

# 95
Здравейте,мами!!Ама вие сте направо супер активни тези дни!Не мога само да ви смогна да ви чета,а за писане-от работа не остава време. Confused Все едно на пук,когато не ми е добре имам двойно повече работа.Иначе вече започнах да обучавам новата колежка и може би най-късно до края на месеца и спирам и аз работа.
Тери,да се оправяш и да се обадиш като те изпишат,за да не се притесняваме за теб  Peace Дано да е по-скоро..
Иначе аз вчера си мислех колко ще ми липсва бебчо да ми се бунтува из стомаха-така си свикнах с него,че незнам...Става ми едно мъчно... Stop
Поздрави на всички и дано да сте се възползвали от хубавия ден!!  bouquet

# 96
Ая,благодаря за списъка за родилното,ще ми е от помощ,но исках да те питам нищо ли не ти споменаха за нощница.При миналото си раждане (щях да раждам там,впоследствие нещата се промениха(,ми искаха две нощници и аз ходих да купувам.Мисля,че с теб сме при един и същи лекар на консултация,ти при него ли ще раждаш,че аз за лекаря все още се чудя,но поне този път за болницата съм решила със сигурност-ще е Тина Киркова,защото ми е близо и ще е по-лесно да идват при мен и да ми водят дъщеря ми.За клизмата и аз умирам от страх,въпреки че съм раждала-тогава нямаше време да ми правят такава,защото бебето беше тръгнало да се ражда,докато събудя доктора.Та по време на раждането със сигурност съм се изпускала Embarassed,но въобще не ми е било до това да го мисля,а и никой нищо не е споменал.Лошото е,че моето бебе още го усещам,че е застанало напречно и може би и на мен ще ми се наложи секцио...Багажът за болницата миналия път ми беше в един не много голям сак,но в Шейново всички бяха с много багаж и никой не ми е направил проблем-там искат още с постъпването да носиш пакет памперси-20бр. и мокри кърпички за бебето,та само те са доста обемисти.Сега може би трябва да сложа багажа в нещо по-малко,щом доктора е споменал за количеството...Слънчев ден на всички

# 97
Здравейтеее !
Аз се прибирам от миткане току що. Сутринта на лекция и след това на гости на една мама февруарка с бебе Виктор на 1 месец - нашия зет.  Mr. Green Аууу, като го гледах какъв е мъничък, направо се чудя как ще пипам моята бебка като се роди  ooooh!
Сглобихме леглото  Peace най-накрая. Снощи мъжо се зае със задачата.  Peace Та сега на дневен ред идват чершафите, завивките и козметиката след месец и сме готови Mr. Green
За списъка за родилното- на нас ни искат само четка за зъби, четка за коса ( или там каквото си ползваш ) и разни лични вещи. Иначе всичко останало като кърпи, шампоани, сапуни, джапанки, лигнини, превръзки, памперси и т.н. ти го дават.  bowuu

ЦелуФки Hug

# 98
Страчи, ти май ходеше във ВИТА. И аз съм там - при Кълвачева. Почти съм решила да раждам при нея (утре съм на преглед и може би ще е окончателно! Simple Smile). Мисълта ми беше, че ако и ти раждаш там (както ми се струва че си решила), има шанс да се засечем Grinning

# 99
Минавам набързо, но да се отчета, нещата при мен и бебчо са добре, на 26 сме на преглед и ще се видим Heart Eyes. За съжаление съм още на работа  Tired Tired, а тя става все повече и повече, но като излезна в болничен обещавам по честичко да пиша, малееее като се замисля, аз докато излезна може да имаме априлски бебета Laughing. Толкова бързо минава времето, а аз още и с покупките не съм започнала Rolling Eyes, дано само не реши малкия човек да излиза по-рано, че ще ни свари много неподготвени Rolling Eyes.
Прегръдки за всички  bouquet, да постискаме още малко момичета, не остана   bouquet

# 100
 peti_k ,честито ви момченце  stork-boy,баткото трябва да  е много щастлив.Като знам моят син как искаше братче,а сега чака сестричка  Simple SmileНо вече свикна с мисълта,дори е много щастлив и вече няма търпение да я гушне.

[
Аууу, като го гледах какъв е мъничък, направо се чудя как ще пипам моята бебка като се роди 

Страчи,ще си я гушнеш и ще се почувстваш така,сякаш цял живот си  я държала.Ще свикнеш бързо с повиването и къпането и всичко останало.И аз и мъжа ми до ден днешен като вземем чуждо дете в ръце сме едни сковани ,сякаш никога не сме го правили,но със собственото детенце е съвсем различно .И аз имам чувството,че съм забравила ,но истината е ,че още с първия допир нещата се променят. 

# 101
Здравейте   bouquet

Днес цял ден търся идеии къде да празнуваме 6-тия рожден ден на баткото. Той е на 1-ви март, а аз още не съм го измислила  Embarassed А той само за това говори!!! - колко дни има до рд-то ми, къде ще празнуваме ... Равих из форума, из сайтове и още не съм съвсем сигурна къде! Накрая се изнервих  ooooh! И сега правя торта  chef, много успоително ми действа  Laughing

Вчера ходих да си взема резултатите от изседване за гестационен диабет - имам повече води и док реши, че може да имам и диабет - за щастие всичко е ОК Simple Smile Направихме и запис на бебо, вече се е обърнал с главата на долу  Grinning

За багажа още нищо не съм приготвила, но скоро май ще трябва. Особено след като док ми каза, че няма да изкарам докрая. Направи ми гинекологочен преглед миналата седмица и каза, че шийката била много мека, не знам какво точно означава, но след това заключи, че едва ли ще изкарам докрая!

До мамите, които ще раждат в Майчин дом - знаете ли какво трябва да се носи? Другата седмица съм на ЖК и мисля да питам, но ако някой вече е питал ...

За съня и аз като повечето не мога да спя нормално. Събуждам се по 3-4 пъти, за д аходя до тоалетна или от ужасни киселини. Бодувам по 2-3, 4 часа... и след това спя още 1-2ч. Напоследък си мисля, че организма по този начин се подготвя за безсънните нощи, които ни чакат  Simple Smile

Хубава вечер на всички  Hug

# 102
Хехе, много се радвам, че имаше ефект от призива ми - Ягодка например отдавна не беше казвала `здрасти`  Hug

Ками, няма да раждам при него - той ми води само ЖК. Иначе си ме следи друг лекар, който работи с Тина Киркова  Peace. Но за Гергов съм чувала доста хубави неща, а и аз лично съм доволна от начина, по който се отнася, така че ако го избереш, мисля че няма да сбъркаш  Wink.
Иначе за нощниците и аз се зачудих, но явно от там дават. Мисля да си нося една за всеки случай и ако наистина няма, ще помоля мъжа ми да ми купи и донесе още една  Peace.

Кажете нещо от лекцията днес, плийс   Blush.

Аз бях да обядвам с една приятелка в пицария и на връщане минах през едно квартално магазинче за бебешки неща, та донакупих още 2 лигавника, комплект бархетни и тензухени пелени, хавлийки и шапчици (които хич не са върха на сладоледа, но по-добре от нищо). Следва снимков материал скоро  Mr. Green. След това минах и през аптеката и в крайна сметка се спрях на козметиката на СебаМед. Та купих: пяна за къпане, крем за след баня, олио за масаж, крем против подсичане, сапунче и мокри кърпички  Flutter.
Купих си и една водонепромокаема лепенка за шевовете от операцията, както и едни гащи с памперс  Blush. Ще ги снимма и тяг да ви ги покажа - като от 16ти век килотките с къдричките са Mr. Green.

...Дааа, връщане няма - почнах да пазарувам и за `сака`  Crazy.
Аааа, обадиха се от ДаНет за поръчката ми (вече  Grinning). За съжаление няма да ме огрее с хавлийките и чаршафчетата, които си бях харесала, но всичко друго го има, включително и бежовата ваничка, която ми беше дерт  Whistling.

Айде стига толкова за сега, после още писане ще има  Laughing.

# 103
...Напоследък си мисля, че организма по този начин се подготвя за безсънните нощи, които ни чакат  Simple Smile...
И аз точно това си мислех снощи, защото работата все по-на зле отива  Tired.

Честито младеж и от мен на Пети К (още една позабравила ни мама, която се радвам пак да видя  Hug)

# 104
  • София
Аз съм решила днешната лекция да си я направя на файл така че ако изчакате до довечера може да я кача на пощата за общо ползване.

Общи условия

Активация на акаунт