Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за броя на дрешките за бебето?
Какви са мненията относно изцеждането на гърдите и избора на помпа за кърма?
Какви са препоръките за посещенията при частни и държавни лекари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за броя на дрешките за бебето?
Мненията относно броя на дрешките за бебето варират. Някои майки смятат, че не трябва да се прекалява с дрехите, тъй като те растат бързо. Въпреки това, други майки твърдят, че бебетата могат да се преобличат често и може да е необходим по-голям запас от дрехи. Освен това трябва да се има предвид, че роднините могат да помогнат с дрешките, но не винаги всеки ще реши да подари дреха.
-
Какви са мненията относно изцеждането на гърдите и избора на помпа за кърма?
От мненията във форума става ясно, че изборът на помпа за кърма е важно решение. Някои майки препоръчват да се вземе помпата Avent или Lansinoh преди раждането. По отношение на смазването на зърната, майките имат различни мнения и обмислят използването на продукти от Avent както преди раждането, така и по време на кърменето, без да е необходимо изплакване.
-
Какви са препоръките за посещенията при частни и държавни лекари?
Препоръките за посещенията при частни и държавни лекари включват въпроси относно издаването на болничен лист и обменна карта. Участниците споделят, че частният лекар може да издаде болничния преди раждането, но само ако не работи със здравната каса. Въпросите се насочват и към необходимостта от продължаване на посещенията при държавен лекар за разглеждане на въпроси, свързани с необходимите документи и наличието на направление за хоспитализация.
-
Какво е мнението за епизиотомията?
-
Какво представлява епизиотомията и какви са нейните последици?
Но сега не знам... Имаме име за момиче, още от първия път, но може би ще го използваме за третия опит, ако изобщо има такъв
))
от мен!
Започна и нервата д аме тресе, само се карам на момчетата в къщи. Добре че са добрички и не ми се сърдят!

.
. Не знам как да гообясня, но тръгва от стомаха нагоре към гърлото и усещането е като изтръпнало и хем леко ми се гади, хем все едно имам силно сърцебиене, но то не е чак толкова силно...
пък аз уж съм сигурна
Някой спомена за допълнително пиене на калций, аз се зобя с витамини О'мами от началото на бремеността и там има всички микро ел, които са необходими 

а съм в средата на 8 мес.,изпих един магне Б6 и ме отпусна.Много се натоварвам напоследък и в това хубаво време по цял ден с малкия навън, постоянно се навеждам и т.н.......но като гледам че и други се оплакват от "безсилие' си мисля, че може и да е от времето или напредналата бременност

. Дано намериш време сред много ангажименти които ти предстоят в къщи с две бебешорчета да ни пишеш и разкажеш подробно. 

. На бебоците изглежда вече наистина им е тясно и си го изкарват на мамите си
, но остава само седмица