Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 012
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 160
Марули, доколкото знам Оземпик е по-добре от глюкофаж. Естествено, че крайния избор ще е твой. Ти решаваш, когато има проблем трябва да се търси решение. Завиждам за това, че толкова хора се притесняват за теб! Това е богатство!

Палци за Бюти и бързо да оздравяват болните.

Лан, търсенето на работа си е работа на пълен работен ден. Подозирам, че си в IT сферата?! Там конкуренцията в момента е жестока!
Аз май си губя времето само. След дузина откази вече съвсем спрях да пускам CV-та. И без това последните месеци не съм на себе си…

# 2 161
Сис , успех, каквото искаш да ти се случи!
    Пред нашия магазин от 01.07. става Зелена зона.Ще бъде интересно. Мястото пред нас е последното преди табелата за зона. Усещам  как ще влизам в бой за него с разни хора.
    Два дни подред бера смокини.Обожавам, но не смогвам да ги изям.
  Лан, ти ли искаше да си правиш сладко? С кеф бих ти пратила ,ако устискат пътя.Сега зреят едни много едри, но има доста плод , по-дребен.И те ще наедреят, но към август ще е силната беритба.
    НаЧЧЧи, снощи за мача - Хортенз , голям фен съм на Модрич! Много ме е яд, бях за Ветрените. Защо им казват така?  Какво значи?   Макар да беше ясно, че не са в топ форма .
   И за адзурите съм, харесва ми как играят и футбол и волейбол.
  Бър, девойката къде е , за какво се готви сега?

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 12:47 от марулета

# 2 162
  • София
Привет от КГБ на вас, момичета от вещерската тема! Много ми харесва мотото ви - Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Grinning Затова и започнах да надничам при вас. С най-добри чувства. С МАРУЛЕТКА се познаваме от една друга тема.
Та по проблема за родителската загриженост.Не я слагайте в графа проблеми.  Не им се сърдете! Радвайте се, че ги имате. В края на краищата вие пак ще си правите каквото си искате. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да споделя своя опит, дано помогна на някои от вас.
Преди две години кантарът удари 100, а календарът закова на 70.
Мой приятел беше постигнал забележителен резултат -  -23 за година. Препоръча ми книга, купих я, но много рано се отказах от четенето, прекалено медицинска ми дойде, въпреки, че съм лекар по дентална медицина. Знаех "есенцията" и започнах. Това не е диета. Това е режим на хранене. От както започнах да качвам килограми, преди 20 години,  съм пробвала какво ли не - проф. Байкова, Дюкан, разделно хранене, гладуване, някакви измислени диети. Резултатите - временни. Започнах да се успокоявам, че от хубав човек трябва да има по много. Joy Е да, но то стана прекалено много. Та по същество. Храня се 8 часа в денонощието и 16 часа не ям. Харесва ми това, че не подбирам кое с кое да ям, по колко грама да ям, да броя калории. Ям каквото съм сготвила. Позволено е и тортичка, и баничка, стига де е в времето за хранене и да не е в промишлени количества. Всичко е разрешено! Леко намалих порциите. За моя режим на работа ми е удобно хранене от 12.00 до 20.00. Спазвах стриктно времето. Не нарушавах даже и с 15 мин. И резултатът дойде. За 1 година - 17 кг, 800 гр. И за миг на съм гладувала! След това една година  леко му отпуснах края - позволявах си сутрин палачинки, бухтички, а  по всички празници - ядене често и по много. Исках да видя какво ще се случи. Е, върнах няколко килограма през тази година ( 5 ), които сега отново свалям. Този хранителен режим работи, момичета.
Моля да ме извините за бухването във вашия котел. Blush

# 2 163
  • София
Flo 51, добре си дошла в темата. Разкажи, ако искаш, повече за себе си, и пиши по-често. Simple Smile

Марулче, и мен толкова дръзко вмешателство би ме засегнало. Едно е нормалната родителска загриженост, съвсем друго е зад гърба ти чак час да ти запишат и да намесват братовчедката. Но добре си го решила - да отидеш на консултацията, пък после, ти си решаваш дали ще участваш в програмата.

Бърче, голямо гуш за теб! След лошото следва хубаво. Пожелавам ти да е близо.

Бюти, палци! Пиши после как е минало!

# 2 164
Фло , привет!
   Ако имаш време и желание ,разкажи ми на лични за този режим, моля!
   У дома  е проблем да вечеряме на време.Често се случва чак към 21.30 , 22.00 през лятото.

# 2 165
  • София
При различни хора, работят различни неща. Аз от години ям до около 1 следобед, после до 7 сутринта не ям. Разбира се, правя изключения, когато сме на вечеря. При мен килограмите дойдоха с мено паузата. Никога преди това не съм качвала.

# 2 166
  • София
От както видях майка ми в леглото само кожа и кости, не ща да чуя за отслабване. Направо ми се струва гадно, а знам, че не е така.

Марулче, не знам какво да кажа. Аз съм избухлива. Години наред премълчавах и трупах озлобление. Напоследък спря да си слагам толкова спирачки и съм по-добре.
Иначе щерката е в лагер за девойки за европейско. Гаджо и той, при момчетиите. У нас е празно. То и ние заминаваме, та тъй

# 2 167
  • София
Бър, не си заслужават нервите. Хора на възраст не се променят. Аз от много години не се тормозя за чужди грешки. Махам с ръка и забравям.
Трудно е, когато са близки, но ако е без зла умисъл, просто няма смисъл.

# 2 168
Марул, Vatreni означава огнени (vatra-огън).
Нашият плаж отпадна, докато си изпия кафето, такава буря дойде... Сега през час са мълнии, порой, задух и отначало.

# 2 169
  • Пловдив
Хора, според вас...ако човек иска да се промени, може ли да се случи? Или...промените са трудно нещо и само се заблуждава човек? Thinking
Уж осъзнато поведение...пак е нещо, ама как да се пречупи човек за тая промяна като трябва да мине през неща, които не иска да прави???
П.п...дали ме разбрахте?

# 2 170
  • София
Мисте, много е дълбока темата. Основните черти на характера не се променят, но възприятията към дадени ситуации и поведение могат.
Ако на 20 бих избухнала за нещо, сега, с натрупания опит, реагирам съвсем различно.

# 2 171
Не знам, Мисти. Искам промяна в определени аспекти, но не ми се получава. И все повече се самоизолирам, за да си спестя негативните емоции. Просто вече не допускам до мен, хора на които основна цел е да ме карат да се чувствам зле. Не мога, обаче да променя реакциите си към отровното поведение. Винаги се чувствам зле.

# 2 172
  • Пловдив
М да...
Аз съм на мнение, че човек трябва да го иска. Насила не става.
Обаче, ако това застрашава отношенията м/у двама? Дори и ако става дума за близките, интимни моменти...?
Хора са се разделяли и продължават...поради такива, напр.причини.

# 2 173
Мисти, ако двама души се обичат те ще намерят винаги път един към друг! Може да не се промени само единият от тях, а да се срещнат някъде по средата на пътя!

# 2 174
  • Пловдив
Сиско...ц...единият винаги прави компромис и страда. Не е удовлетворен. Търпи щот обича, ама до кога???

Общи условия

Активация на акаунт