Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 004
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 190
Отпуска съм .Напоручах пак добавки за 200 лв., като луд с картечница, а тепърва ще трябва и зъби да почвам и грубите сметки отиват към 5к.
И от жега се оплаквам и за пореден път апелирам да махнете" без дъжд" от заглавието.Урочасахте времето!Трябва да тренирам.Как се тренира на 40градуса,а?!

# 2 191
  • Пловдив
С климатик Уми Wink

Аз пък след сноШната среща с другарките си поръчах 2 крема, а ми трябва и серум с вит.С. Наритаха ме яко, че нищичко не мацам Blush Confused

# 2 192
Абе , и на климатик се потя като...Дан' съм на 20?! Започвам да намразвам лятото.Не може да мръднеш никъде.И на морето бях 2 дни и там само нощно време сЪ живей..Поне нощно време, че тук сме на климатик нон стоп.

# 2 193
Ох, и аз все чета за тия серуми и все нищичко не разбирам и не запомням. Уж прочета, уж запомня и набележа и дотам. После пак съм като в небрано лозе и нищо не знам.
Ще съм много благодарна, ако някой обясни като за нищо не отбиращи от темата - за какво се маже вит. Ц, за какво ретинол и хиалуронова киселина? И с кое от изброените да мажа аз - комбинирана кожа с лъскав нос и чело, която все пак иска хидратация и има нужда от избистряне/изравняване на тена?

И на мен все по-тежко ми понася лятото, даже без да тренирам Grinning Като ударен самолет съм. А и тая година много рано ни подхвана.

# 2 194
Бърди, без да съм голям разбирач, лятото не мажи с вит ц и ретинол, остави ги за зимните месеци, когато е по-хладно и са по-слаби ув лъчите. Дерматологът ми каза и изрично да избягвам продукти с вит Е. Комбинираната кожа също има нужда от хидратация.

# 2 195
  • София
Добре дошла, Фло! Харесват ми хора, казващи НЕ. Аз още се уча, напредък имам огромен, още ми трябва.
Ако ви кажа какъв обяд си спретнах и какво си причиних на корема, ох. Хем си знаех. Ггз.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 16:10 от бъръльо-бъръльо

# 2 196
  • Пловдив
И аз не вирея на тия Т 😓 а до обяд в офиса бях с жилетка...Мх. беше 19°, сега е 22...а ше изляза на 36 поне. Абе ...ужаса е пълен.

Бърд, пращам ти кои аз заръчах. Със същата кожа съм и лятото хич нищо не мога да мацна, ма ше мъча...
И слънцезащита задължително...не, че слагам.

# 2 197
  • София
За да печелят компаниите. Има нужда от хидратация кожата, но не и от 100 продукта. Има разни изследвания какво и до колко прониква. Също и истинския състав на продуктите. Аз мажа каквото ми харесва на миризма и текстура.
Слагала съм хиалурон, мезо конци и ботокс. Действат, сравнително безопасни са, но пак си остарявам 🤣

# 2 198
Само за помръкващия блясък в погледа нищо не са измислили. А там най-много личи. Снимки преди 5 години и сега са ми идентични, но погледът, ах погледът... Там не могат да се скрият годините.
Мисти, какъв серум с вит. Ц ти препоръчаха дружките? В издирване съм на такъв за мазна кожа, незапушващ порите.
И не забравяйте слънцезащитата!

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 16:24 от alex_jp

# 2 199
Ааа, Ре, ти много хай левъл - конци-монци, ботокси.

Днес тъкмо видях позната, към 50-те е, кожата й е порцеланова. Бяла, гладка, равномерен тен - като кукла. Не знам с какво маже и какви процедури прави, но в един момент се хванах, че чак я зяпам.

# 2 200
# 2 201
Мисте, аз мисля,че трябва да има баланс.И двамата да искат да се променят ,за да вървят един към друг.Може и да не е едновременно. Но да има динамика.И да го иска самият човек, да идва от сърцето му.Да иска да е опора и в помощ на другия, да има силата да го постави пред себе си, за да го види щастлив, да види,че сбъдва мечтите си.
Не знам стана ли ясно.
    Момичетата са в басейна, аз умишлено няма да ида при тях.Ще ги оставя на саме.
    А аз ще гладя............

# 2 202
Фло, много яко представяне !
Звучиш като много интересен, деен и положителен човек! Ще се радвам да се разписваш по-често при нас.

# 2 203
Мистиче, аз пък нещо не мога да дам мнение, защото много теоретично звучи... и много зависи...
Марулче, по твоя казус - ми... хем ги разбирам, хем разбирам и тебе, че искаш да им набиеш канчето, та да не си го позволяват повече и най-важното - да разберат защо точно не са прави и защо точно си обидена и ядосана.

Имам оплакване, даже две...
Първото - сюрпризираха ме днес от центъра, в който водя баткото, че от 01.08 до 10.09 затварят... и се пита в задачата кво прайм ся и свекървата ше я замъкнат на морето с другата снаха и внуци цяло лято и при нашите на село не ще да седи и направо ми се реве...ми ше ходя за по три часа на работа, а той ше виси сам у дома и това е.
Второто - днес малката си беше поканила гостенка, и наобяд бяха вкъщи и като се прибрахме от гореописания център в 3,30 пак бяха вкъщи и естествено, чавето се ядоса, заврещя, забуча, затропа, заскача... той врещи отляво, тя мрънка отдясно, че заради него не можела да си кани гости... идилия семейна направо!!!
И трябва пилешки хапки да пържа, и да прахосмукирам трябва... и до НЗОК да ходя за синя книжка на баба, щото й изпрах нейната Satisfied, а на нашта Здравна Каса така няма де да спреш и така са я направили откачено...
И на море не ми се ходи... изобщооооо...Tired FaceWearyWorried

# 2 204
  • София
Фло, още с първия пост те харесах, но с втория ме довърши! Кефиш! Поздравявам те за това, което си направила и продължаваш да правиш!
В темата сме доста хора, които не умеем да поставяме здравословни граници и все някой ни се качва на главите. Ако успеем да попием малко от теб виртуално, ще е повече от добре.

Мързи, за теб голямо гуш!

А тази с бележката преди малко я чух по телефона. За мунската тема съм с този разговор, но и на вас ще разкажа.
Както по-рано вече споменах, днес съм на работа. Преди малко скокнах до един магазин на 5 минути от офиса, до който се стига през голяма квартална градинка. В същото време говорех по телефона с щерката. И минавам покрай една пейка, на която има забравено шише с вода - същото като нейното. Тя постоянно си го оставя някъде и не знае къде е. Не знам по каква причина мунският ми мозък реши, че е нейното шише. Насочих се към него да го взема и издуднах в слушалката: "пак си посадила шишето си където не му е мястото". А тя "отговаря" къде е? Знаеш ли откога го търся?!". Последва пауза, в която всяка от двете ни си спомни, че сме в две различни точки и няма как аз да виждам нейното шише. И едновременно изстреляхме "друго шише е".

Общи условия

Активация на акаунт