Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 997
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 205
  • France
Фло, добре дошла

Бър, напълно разбирам как се чувстваш и през каква мъгла минаваш. Много ти съчувствам.

Мързи и на теб прегръдка Hug

# 2 206
Ретинол само в мрачните и студени месеци, и то пак със сленцезащита!!! Иначе рискът да станете на петна е не огромен, а в кърпа вързан. Че и изгаряния на кожата като допълнителна екстра почти не ви мърдат. Също така, предупреждавайте козметичката си при посещение какви продукти ползвате към момента (съдържащи ретинол, вит. С и подобни).

Панде, аз тези бележки си ги събирах в една кутия (вече не ми оставят такива, щото всичко е дигитално). Там пазя и писма до Дядо Коледа и няколко съчинения Grinning

И картичките за 8- ми март, правени в градината. Heart Eyes
И тези за РД. Синкото от един момент натам ги парвеше под формата на кръстосломици или тип загадки, които като решиш, виждаш посланието. Толкова сладки бяха!!! Revolving Hearts
Всъщност кутиите са няколко. Blush

Забравих за бележката на Пантето да рекна- усмихна ме, много!!! Панде, запази си я! Heart Eyes

Нещо се е смръчкало при нас, а се глася за сгляда с дружки и да прекъсна сухия режим със студено бяло винце. Вчече близо седмица не съм близвала, то крила ще ми поникнат направо. Grinning

Фло, много яко представяне !
Звучиш като много интересен, деен и положителен човек! Ще се радвам да се разписваш по-често при нас.

Тили се подписа под този пост.

# 2 207
А, Тили не е баш съвсем така. За започване съм съгласна, че е хубаво да е наесен. Но моята кожа е ретинизирана и от години ползвам третиноин /ретин а/ целогодишно. И слънцезащита целогодишно. Даже ми се изчистиха старите петна. Не само от крема, разбира се.
Фло, забележително и вдъхновяващо, тъкмо съм на кръстопът и се чудя на къде да поема.

# 2 208
  • Наблизо
Здравей ,Фло! Много хубаво представяне! Както ще каже 14 годишното ми аз преди 20 години-кефиш!

Мързи,голяма прегръдка..
Бър,пак,и на теб!

Аз съм във влака и се връщам.Не се изложих ,утре излизат резултатите и ще разберем. Зависи колко са добри другите.

После ще пиша повече,че съм на съвет на училищното настоятелство като стигна..

Хубава вечер!

# 2 209
Може, alex_, може.
Аз си слушам моята дематоложка и тя така ме е научила.
Но аз и не ползвам чак силната артилерия и периодът късен ноември- начало на април ми е достатъчен като грижа.
Целогодишната защита- задължителна, даже вкъщи. Ако зная, че няма да излизам, или ще е чак по тъмно, пак не пропускам да се намажа с любия ми "зелен" СС на Ербориан, който в същото време играе роля и на допълнителна грижа за моята кожа.

# 2 210
  • France
Pffff, аз гледах сондажите... смятах, мислих, триангулирах и съвсем се спекох... чакат ни тежки дни
Добре че е форума да се разсейвам малко.

# 2 211
  • София
Фило, най-напред се почудих какво сондирате, по ягодите. Вода, нефт, газ? Казвам ви аз, че мозъкът ми е спазмирал.

# 2 212
Аз в момента се чудя кви са тия сондажи...

# 2 213
  • France
Извор на л@йна. Тва сондираме Joy

# 2 214
  • тук и там
Хиалуроновата киселина е за хидратация.Вит.С за блясък и свиване на порите,нали има аскорбинова киселина.Ретинолът е единственият продукт с доказан анти-ейдж ефект.Благодатен за мазна кожа,но иска постепенно и бавно въвеждаме и задължителна слънцезащита.За акне също помага и за петна,но също зависи от концентрацията и не се препоръчва за девойки мисля.С ужасна кожа съм аз,ужасна!Имам и белези от акне .Иронията е,че се грижа за нея-имам всякакви продукти,знам кое как се ползва..Но също като при фитнеса-по нищо не личи че полагам грижи ..Та изводът е,че имаш ли кофти кожа,с каквото и да мажеш-все тая..Мога да препоръчам хубав крем с вит.С,който аз съм ползвала и съм останала доволна,в момента съм на Пюре скин българската серия ретинолите.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 18:36 от Кайсия

# 2 215
Ретинолът може и лятото да се въведе,  но трябва сериозна слънцезащита.
То тя трябва така или иначе, ако се ползва.
Прекъсване през годината при него означава ново въвеждане, когато се започва отново. Иначе няма нужда,  ако е целогодишно.

Мисти, не ти разбрах въпроса. Но всеки, който трябва да прави много компромиси в един момент се запитва нужно ли му е, според мен.

# 2 216
Та изводът е,че имаш ли кофти кожа,с каквото и да мажеш-все тая..

Ето с това не съм съгласна, т.к. съм живия пример за това как от ужасна кожа- проблемна, акнеична, чувствителна, мазна, лице с белези, вечните черни точки и т.н. и т.н. към момента имам една доста добра кожа на лицето, до степен да мога спокойно да тръгна "само по Ербориан" навън. Явно съм имала късмет да попадна на читав дерматолог и козметик, с помощта на които да напипаме и точните към моментното състояние на кожата ми продукти, но последните няколко години наистина съм много доволна от състоянието на кожата на лицето ми. Със сигурност ОГРОМЕН принос за това има И многото вода, която пия, както и почти непрестанният прием на колаген за последните близо 20 години.
Отделно, аз наистина много съм се грижила за лицето си още от 16- 17 годишна възраст. Неслучайно се казва, че от 40 натам имаш кожата, която заслужаваш.

# 2 217
  • тук и там
И аз ТиЛи съм се грижила от рано,файда-йок. С плътна кожа съм,за сметка на това склонна към белези.На мен  козметичките и дерматолозите  ми ги направиха белезите,то през моят пубертет имаше един единствен салон в моят град,където извършваха почистване.Та като настискат акнето ,барабар с черните точки на млада ,нежна кожа и после върви,че я оправяй..Едва сега измислиха начин за махането на белези,вдлъбнати,и пак е трудно,изисква няколко процедури и прогресът е бавен  -но вече съм на 50 .Почти невъзможно е да се повлияят белези от акне от кремчета-това е като да очакваш стар вдлъбнат белег от варицела,да изчезне с кремчета.Само фраксален лазер и запълване на места с хиал.киселина-ама това са мед.процедури едва от няколко години,едно време нямаше такива.Та има непоправимо щети,или поне трудно поправими.Категорично не съм съгласна,че заслужавам такава кожа,и категорично твърдя,че цял живот съм се грижила за нея добре.За колагена също не съм съгласна.Мисля че е по-скоро плацебо ефект..Какъвто и колаген да съм пила,видими някакви резултати няма,и май не съм само аз на това мнение..Това ин джув, с ниски молекулярно тегло и т.н,всичко съм изпробвала,барабар и онЯ дето уж Мадона го била пиела и се подържала с него..Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:15 от Кайсия

# 2 218
За Пюрлоджикала, дет от теб разбрах, че “бил колаген т на Мадона”- винаги като започна да тила пия, най- късно в края на първия месец ме питат на какви процедури съм ходила, че кожата ми така сияе.
Иначе аз ги редувам типовете колагени.
Съжалявам, че при теб не имало резултати въпреки всичките грижи.

# 2 219
При мен кожата се влияе от начина ми на хранене в огромна степен . Спра ли глутен, захар и алкохол и кожата ми става гладка и тена се избистря. Хапвам ли си от всичко умерено и почват зачервявания и черни точки.

Общи условия

Активация на акаунт