Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 987
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 265
Дбрутр.
Сефте за последните 10 дена не спах като хората, от жега. Такава една- тежка, обвила ме отвсякъде. Сега съм крива, един час вече не мога да се осеферя, дори ми минава през акъла дали да не си прескоча мобилността и йогата (последвани от медитация), които правя всяка сутрин. Но няма!!! Само още малко ще се помотая из дебрите на нета и опъвам постелката!

Бюти, съжалявам. Ще намериш твоето, явно това не е било за теб.

Мид, прегръд за теб!!!

Болничките да оздравяват.

Belle_, добре дошла!
За мен нещо соленичко, ако може. Hug

Прохладен да е денят ви, вещички и вещери!

# 2 266
  • тук и там
Благодаря, Уми-полезно ми е мнението ти.  Аз така или иначе няма сега да го правя, отивам на консултация и ако го правя тук-мисля след ваканцията да е-септември, за да не ходя без зъб през лятото.Май слагат някакви временни зъби, ама тегава работа-с някакво телче се закачал за съседните  и се  свалял и слагал зъба.Така или иначе, и за временният си трябва време-да го изработят, та ще има период , когато ще съм с дупка в устата и то фронтално..От ся се сдухвам. Взела съм си час и за Бг -пак за консултация и ще го мисля.

# 2 267
Бел, 🤗!Как е снахичката?
Ули, много скоростно беше завръщането в работен режим.Като добавим умората и безсънието няколко вечери,че даже цяла седмица, понеделник ни приемах,ни предавах.Колегите от другата смяна никога не ме бяха виждали такава,не можаха да ме познаят.Единия даже ми каза "Айде,кака,да се наспиш,и утре да започнеш пак да викаш,крякаш,да се караш и да хвърляш!" 😂.Е,сбъдна се,но вчера бях далеч от него,та не успя да ме види в моето си аз 😁
Сега два дни почивка,и надявам се,в петък ще съм като нова!

# 2 268
ДобриЮтро! Hug
Бел,привет,радвам се да те видя! Blush Как е детенце?
Сиросче,дано няма друго при Дечко! Heart
Бюти,гуш!

Изобщо не се чувствам нападана,напротив!Тук намирам подкрепа,както и различни гледни точки,което ми е много важно!
Ще се оправят нещата!
Само да спра да се напрягам толкова до тогава.
Някъде дълбоко в себе си знам коя съм и какво мога,но това Аз остана заровено прекалено дълго вече.Когато изплува отново всичко ще бъде наред!

Хубав ден да имате! Heart

# 2 269

Добавям и нещо за Тили, за да не се почувства някой пренебрегнат 😃.
Ренко, добре е снахичката, ходи на ясла. След последното боледуване малко примрънква, че не иска, но оставя ли я е спокойна и си играе. А моят зет как е, доволен ли е от почивката?
Лайла, и аз се радвам 😊.

# 2 270
  • София
Тили, това да не е нещо, което се предава през мрежата - и аз едва шавам, нямам никаква мислА в главата си, дори бръмбарите ми избягаха от празното пространство. От час и 20 минути съм в офиса и вече се хванах в три гафа. За щастие не са големи и ги поправих навреме, но имам още почти 11 часа тук. Трябва да се събудя и ще прибягна до рядко прилагана от мен хватка - второ кафе. Сега чакам да дойде време за първата функционална почивка, за да скокна за нормално такова, че бълбоча от автомата пред сградата не ме кефи.

Рен, много е гадно след отпуска. Понякога чак не ми се излиза в отпуска като знам, че после трябва да се върна и да преживея първите дни. Съчувствам, сестро!

# 2 271
# 2 272
  • Fairbanks, Alaska
Летище Щутгарт:

В момента чакам пред логистика в Свиленград да ме разтоварят. Въздухът е много приятен за дишане. Нищо общо с влажния морски въздух. Този работен цикъл приключи. Време е за мързелуване.

# 2 273
  • София
Бюти, ще се появи и твоето място.
Азжслед почивка, предвиждам поне два дни още за климатизация и никога, ама никога не се връщам в понеделник.  То при теб май не е от значение деня, но тези с 5 дневна седмица, силно ги съветвам. Някак три или два дни се понасят по-лесно.

# 2 274
Бел,Шефа беше много щастлив и доволен от почивката.Даже май най-много от четирима ни.Ако имаше как,само в басейните щеше да стои.И той доста умора насъбра,вечер заспива доста преди 10, което е много нетипично за него.Сега е във ваканция,че сборните групи не му понасят добре.И добре че, защото групата им е под карантина заради скарлатина.Около нас пък някои изкараха петата болест,та тръпна,да не се включи и той.
Нямаше начин да удължа отпуската.Но пък доста добре ми се отразиха две седмици айляк.Много ми беше дотегнало на работа,имах крещяща нужда да се откъсна за по-дълго време.Тези дни чакам развитие по наболелия ми проблем/въпрос.За пръв път,от както съм в тази фирма,а това са много, много години,ще се възползвам от "връзките" ми.И то за нещо,с което ме ощетяват,а ми се полага 🙄

# 2 275
  • София
И аз гледам да си предвидя ден-два за преминаване в ежедневен режим след отпуска. И чак тогава отивам на работа. Но въпреки това първите работни дни са ми много трудни.

Апропо днес се чувствам точно като след отпуска. А не съм излизала още в отпуска. Пия второ кафе в момента с надеждата да ме освести. На връщане към офиса след като купих кафето минах през квартална градинка. Налетях на мъж, който си вършеше малката нужда зад храстите. Не знам кой от двама ни беше по-смутен и изненадан. Laughing В този час обичайно градинката е пуста и със сигурност никой от двама ни не очакваше да се натъкне на някого. Завъртях си главата на другата страна и си тръгнах.

Рен, стискам палци развитието да е в твоя полза!

При нас пък вкарват бонус система - получаваш някаква сума пари, ако препоръчаш свой приятел или познат за нов служител и от Човешки ресурси го наемат. Според мен ще им излезе по-евтино , ако оправят проблемите, поради които има текучество. Защото ние лесно ще докараме нови служители, ще си приберем някоя друга стотачка в джоба и след някой друг месец и новият служител ще напусне, тъй като повечето колеги условията тук не ги удовлетворяват. Вероятно аз самата щях да съм вече напуснала, ако не ми беше толкова близо до дома офиса, което ми спестява разходи за път и обяд. А и естеството на работата ми харесва през повечето време.

# 2 276
Нямам идея, Панде как се разпространява туй нЯщо, но след финалното намасте съм нов човек. Обаче такова потене- при силови тренировки не се потя така. Цялото ми лице, деколте и шия бяха мокри, постелката- и тя.
А практиките са леки, не кой знае какво. Как да е, сега закусих, отивам да се къпя и се надявам цялата жега и неосеференост да изтекат в канала безвъзвратно.
Добре си се прибрал, Natael. Колко почивка са ти отпуснали този път?

Мистева,  Joy

Belle_, мерси!!!

# 2 277
Ам къдЯ да съм ...из перона на летището 😂 Смените са дълги, макар и да се работи всичко на всичко четири часа общо...през останалото време кесиш 🙃 И докато кесиш, като добавиш жжжжегата и това, че не съм свикнал на такова нищо правене..измеорително ей 🙃 От друга страна става кючек пък, като се забавят един два полета и се тупнат четири наведнъж..без минута разлика 🤣 Нито ние имаме избор в такъв момент, нито пристигащите...освен да си носят парашути и да скачат от фърчиплана без да им дадем стълби 😝 Е,успяваме да покрием полетите, но на ква цена ниЙ си знаЙм. Вчера почивах, та отидох до фризьорката да намали двата косъма, че в тази жега е ад..На отгорето пък, колегите два дена се влачиха сополиви и кашляще, лепнаха и на мен..та съм малко сироп за кашлица и аз 😏
Сири, да се оправя момчето ти!
Мист, въпроса ти за отношенията между двамата и дали се променя някой е и отговор. КО само единият прави компромиси и се променя в името на добруването на връзката е сигурен начин тази връзка да се развърже 😌 мъдроС номер едно в моето житие и битие.

Приветствам новите вещерки, впечатлихтИ мойта особа. Фло, поздравления лични.

Лейла, прочети мъдростта ми по- нагоре 😊инак всичко са казали, другарките.
Хортенз, браво на щерката..за поканата и спечеленият конкурс, радвал за нея аз.
Още отся се потя...не знам..ще  се балаядисва пак днес. След малко се запътвам..
Мид, имаше ден, ден скоро налЕ- честито на патерици, гипс и шини..🤗 Късно, но от сърСе.
Пантата, голям образ с тази бележка 😂любимка ми е тя 😘
Заминавам да ме няма, да слушате.

# 2 278
  • Варна
Да приветствам и аз Фло и Бел, пожелавам да си прекарвате добре тук!

# 2 279
  • София
Нат, планираш ли да ходиш на почивка преди следващия курс?

Мен кафето малко ме ококори. Успях даже да свърша адекватна работа с не до там адекватен клиент, което си е похвално. Grin

Търти, докато "кесиш" да чакаш полети не може ли да се пъхнеш някъде на хлад? На слънцето ли трябва да висите?

Общи условия

Активация на акаунт