Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 984
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 280
Имаме ,Панде, с климатик, с диванечта, масички...абе, има. Проблема за мен е, че климатиците вътре са на 20 градуса и става голяма разликата...аз на климатици не мога лятно време. Зимно време, да, но лятото...предпочитам да съм на една Т. А колежките от почистването го намаляват много, колегите също...не мога така аз.
Нат, приятна почивка.

# 2 281
  • Наблизо
Мерси,момичета.Чакам аз от основния конкурс.В момента течат преговори и размени за мен.Не пускайте палците.

Добре дошли на новите! Simple Smile Уютно е тук!
Аз съм отпуска чааааак след 5 седмици,но ще съм при мама и тате с детето Без ММ.Ще си почина.А детето заминава още другата седмица и ще сме младоженци един месец.
Под сюрдинка да ви кажа ,че с новите лекарства съм свалила 4ри кила за две седмици и съм много доволна,въпреки непрестанното гадене.Карам основно на салати и плодове И хляб по малко,защото от другото ми се придрайффа.Движа се колкото мога..и така.Целта е до ваканцията да сваля 10тина-15 кила.Вече съм наполовината път.После -останалото.

Хортенз,испуснала съм за щеркинса-браво на детето!

# 2 282
  • София
Пандич, малко личен въпрос, е и разбирам, че е удобно да си на 5 минути от къщи. От друга страна Пантата е вече голямо дете и има и дядо си. Няма ли възможност за по-добре платена работа, която да покрива повече от транспорта? Обяд можеш да си носиш. Вече не е екзотика и много хора го правят за по-здравословно.

# 2 283
  • France
Аз научих нещо снощи.
ММ не търсил усърдно бавачка и ясла, както ми е казал, а на първия отказ се е отказал. Обаче досието е можело да бъде подновявано на всеки 3 месеца. Всъщност някъде дълбоко в мен се съмнявах, но гледах да не го мисля, защото за мен е голямо предателство. При положение, че знаеше каква професионална смърт означава това за мен. Не знам какво да мисля и как да реагирам. От известно време съм принудена да взимам тежки решения, които не са ми по сърце, но нямам друг избор. А можеше да имам. Май няма да мога повече да го гледам със същите очи...

# 2 284
Тревожно ми е!
Изпратиха ни съобщения на телефоните да сме в готовност, заради пожара 😔

# 2 285
Нат, приятна почивка! Да разпуснеш качествено.
13, бжжж бжжж Simple Smile И аз като теб с климатиците - хем пукам от жега, хем не издържам дълго на климатик. Камо ли пък на толкова голяма разлика. Но пускам следобед на повече градуси и отварям вратата към коридора.

Пфф, мотористите ме преследват. Цяла орда имаше при нотариуса, чужденци някакви с двама българи. Бради, коси, татуси, тениски с надписи на мото клуба.

Фил, гуш. Разбирам разочарованието ти, но говори с него и разбери защо е постъпил така.

Ох, Сис. Дано всичко е наред!

# 2 286
  • София
Фил, много кофти, но ти знаеш, защо на вълка му е дебел врата.
Разочарованието е голямо. Разбери какви са му мотивите, не че ще ти стане по-приятно и започвай ти да търсиш.

Ужас Сисун, дано се размине.

# 2 287
  • София
Сис, полазиха ме тръпки като те прочетох. Дано всичко е наред! Дръж ни в течение, че ще те мислим, ако спреш да пишеш!

Ре, периодично гледам обяви за работа, но навсякъде като приспадна парите за път и сложа и времето, което ще прекарвам в път, най-изгодно ми е да съм тук. Премисляла съм различни аспекти на ситуацията и не бих стояла на тази работа, ако имам по-добра опция, независимо колко много си обичам работата. И на интервюта съм ходила няколко пъти откакто работя тук, но не са ми звънели.

# 2 288
  • France
Бил затрупан със задачи. Но не ми е казал. Не сме разговаряли по този въпрос, а само "не намирам". То вече и не помня с подробности. Баща ми по това време беше точно останал инвалид. После уж щяхме да се местим, но не намери пост в провинцията. Тогава много се бях ядосала, че не е търсил в цяла Франция, а само до неговото семейство. А в Южна Франция постовете са легендарно трудни за намиране.
Въобще не мисля, че през цялото това време ме е взел предвид. Въпреки че аз се пекох на бавен огън, защото знаех какво означава това забавяне.

# 2 289
  • Пловдив
Сиско, дано се размине!

Фил, а ти как разбра?
Говорете и го обсъдете...сигурно има решение.

Панде, и аз кат Ре да кажа, че можеш поне да се опинтересуваш за нова работа. Да имаш свободни уикенди и норм.работно време! Стига им слугува на тия! Kissing Heart

# 2 290
  • France
В разговор. Просто ми го каза. Може би за него всичко това е с друга тежест.

# 2 291
ААА, слушайте сега, Бел и Фло - така няма да стане.Идвате с кафе, торта,коктейл и хапки.Само едно Здравейте не става, чрепня си требе!

Съгласен съм и подкрепям !
Също така да приложат и снимка по бански на високи токчета  !  Mr. Green

Сис, стискам палци да се размине !
Бюти, горе главата, ще настъпи твоя час !
Фил, няма да коментирам но ти сам знаеш кое е О.К. и кое не. Бъди умна и разумна !
Сварих се! Иде ми да ги изтрепя тея от бюрото по труда, Разходиха ме в най-голямата жега и висях 2 часа за да ми кажат за 5 мин. че нямали какво да ми предложат. Егати подигравката ....

# 2 292
  • Пловдив
Ами за него явно е важно да си около децата...и той изкарва достатъчно. И всичко е ок. Но! Явно ти искаш друго и е време да го заявиш...нали тъй рече и новата "колежка" в темата Simple Smile
Ще стане, Фил.

# 2 293
Не е добра идея да заспиш повторно сутрин, ама мигрената ме е подхванала от вчера. Пих един хап в шест и пак легнах, сега е още по-зле. Много пишете, дами, не мога да насмогна да чета, камо ли да кажа на всеки каквото искам.
На Панди - нова работа, изгодна пожелавам. На Лейла - справяне със ситуацията и по-малко нерви. На Търти - оздравявай!
Всички, които се оплаквате от жега, елате при мен. Втори ден гръмотевични бури през час-два, днес вече е и хладничко.
Добре дошли на Бел и Фло!
Фло е пич! Може да не помни, но преди девет -десет години ме спаси от полудяване, а детето от две абсолютно ненужни тежки операции, които псевдолекари искаха да правят. Ако не беше ми дала кураж и координати на  нормални доктори, детето ми щеше да е осакатено за цял живот. Никога няма да я забравя!

# 2 294
  • София
Фил, не ми се е показал твоя пост напред. Не знам какво да ти кажа. Ужасна ситуация! Съжалявам, че се намираш в нея! Гуш!

Сиско, дано се размине!

Фил, а ти как разбра?
Говорете и го обсъдете...сигурно има решение.

Панде, и аз кат Ре да кажа, че можеш поне да се опинтересуваш за нова работа.

Мисте, ама аз написах напред, че периодично гледам обяви за работа. А и не се чувствам като да слугувам. Харесвам работата си.  Когато намеря нещо, което преценя, че за мен е ОК и, ако имам късмета да ме наемат, ще действам. Засега нямам друга опция.

Общи условия

Активация на акаунт