Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 979
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 295
  • France
Всъщност въобще не ме вълнува какво е било важно за него.
До сега му имах пълно и безгранично доверие. Както, когато аз взимам решения, винаги взимам предвид добруването на другите 3ма членове на семейството, така си мислех, че и той процедира
А явно не е било така. Оттук насетне ще трябва да променя начина си на функиониране

# 2 296
  • Пловдив
Панде, ти си знаеш...

Е, Фил...не толкова крайно. Ще има обяснение сигур.

# 2 297
Филомена, много е гадно наистина, но и аз като Риюниън съм на мнението за вълка и вратът му.
Не съм наясно със системата ви и често нищо не разбирам като описвате, но ако за теб е важно това, не го оставяй на него,  а търси ти. За неговата позици, няма смисъл ти да търсиш, но за детската градина определено. Освен ако двете не са свързани някак, тогава не знам какъв ти е полезният ход.

# 2 298
  • France
То свърши, Славчо отдавна е на училище, а аз си чупя зъбите като самонает вместо да съм спокойна някъде на трудов договор.
Но да, наистина съжалявам, че му оставих тази грижа.

# 2 299
Фил, съжалявам за ситуацията. Все едно чета за себе си TriumphHug

# 2 300
  • Пловдив
Фил, т.е имаш работа??? Не си споменала.

# 2 301
  • София
Мисте, на всякъде по света вече един, среден ималко над средния доход, не стига. Остави това със социалните помощи с които емигрантите живеят. Живеят, но не по начин, който образовани хора биха искали.
Другото е загуба на актуални умения след дълъг период в къщи, а децата растат и после не всеки е щастлив да седи в къщи.
Разбирам, защо Фил се чувства така.  Просто сега ще знае, сама да търси.

# 2 302
  • France
Не, нямам. Участвам в конкурси, правя някакви неща от време на време, но да мога да се храня с това - не. Важно ми е повече за book-a ми и да успея да си намеря истинска работа по късно

# 2 303
  • Пловдив
Ре, да, ясно...ама имах предвид, че на Фил мъжа и може така да мисли.

Фил, просто стечение на обстоятелства. Ще стане!

# 2 304
Ако е свършило, пиши го в графа "станало е както е трябвало" и продължавай.
Трудно ще е да не влезеш в кръга с обвиненията към него, но кой знае, можеше и да не си на трудов договор някъде и пак да стигнеш до където си в момента по друг път.
А трудовия договор пак може да се материализира в някакъв момент.

# 2 305
  • France
В последното се надявам. Confused Много е трудно да кандидатстваш дори и за позиция джуниор и да предпочитат някой току що завършил, защото знае всички новости, а на теб са ти сложили етикет "с изминал срок на годност".
Едно е сигурно, моят път зави в друга посока, а повече не бих и могла да имам същото доверие.

# 2 306
  • тук и там
Фил, може би е добре да поговорите по въпроса. Аз съм сигурна,че си е мислил че прави най-доброто за семейството..И не-не за теб, а за семейстото .Не го оправдавам в никакъв случай.  Разочарована си, предполагам-но съм на мнението на Ули, тури му пепел и продължавай напред.

# 2 307
Фил, много неприятна ситуация. То ясно, че ще запретнеш ръкави и градина ще намериш и работа също, но доверието е заминало. Или поне аз бих го загубила. Това си е доста важен въпрос, който той си е решил еднолично, било то и с добро намерение. Премисли, поговорете, не знам какво да кажа. Прегръдка!

# 2 308
  • София
Абе така е, но пътят към ада е заслан с добри намерения.
Фил, не му откъсвай топките, говорете за мотивите. Явно и той в онзи момент е бил несигурен какво ще стане с вашите.
Не си с изтекъл срок, особено и като поработваш. Не спирай да търсиш.

# 2 309
Абе така е, за добрите намерения, но предвид моментът, в който е било явно тов е бил капацитетът и на двамата.
Няма да помогне, ако ситуацията се мери от сегашния капацитет.
Без да го оправдавам, но предвид себе си, съвсем спокойно мога да си представя, че след първия отказ просто не е можел повече. И ако никой не е побутвал или подпитвал, е оставил нещата.

Общи условия

Активация на акаунт