Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 994
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 250
  • тук и там
Добро утро! Снощи в два се събудих, и се сетих,че не дадох пратката на съседите-забравих. .Като ни няма -оставят моите пратки у тях, и съответно-техните у нас.Ся се чудя в колко  часа е удобно да позвъня на вратата-хем да не ги  събудя, хем да не ги изтърва и да тръгнат на работа?
Очертава се жега днес.Следобед имам час за консултация с имплантолог.Притеснено ми е по този повод..
Спокоен ден на всички!

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 07:51 от Кайсия

# 2 251
  • София
Добро утро!

Бюти, съжалявам, че се е получило така. Аз вярвам, че всяко зло е за добро. Човек не знае какво го чака зад ъгъла. Горе главата!

Фло, за мен ще е удоволствие да прочета и за болестите. На теория ги знам всички неща, които пишеш за емоциите и себезаявяването, но много ми куцат на практика. Подозирам, че се сдобих с някои симптоми именно от това .

Сиросче, да му минава бързо на Дечко!

За Лайла имам голямо гуш!

Хубав ден на всички!

# 2 252
Добро утро и от мен, дано приемате нови попълнения 😃. Чета ви, но все си мисля, че няма какво интересно да кажа и не съм писала. С няколко от момичетата съм се засичала по други теми.
Отивам да карам детето на ясла и после пак ще направя включване.

Хубав и спокоен ден да имате всички!

# 2 253
ААА, слушайте сега, Бел и Фло - така няма да стане.Идвате с кафе, торта,коктейл и хапки.Само едно Здравейте не става, чрепня си требе!
    Допушвам цигарата, душ и бегом на тръстиката. А там ме чака адска жега, един вентилатор вее на него си.
   Панде, забравих от вчера- Пантичката е съкровище!

# 2 254
  • sf
Добро утро, вътрешно го усещам петъчно, ама то било само сряда. 😃
Днес е крайният срок да свърша едни неща, с още не съм почнала. 😆

# 2 255
  • France
ДобрЮтро.
Отворила съм прозореца и аромат на липи се носи на талази. Heart
Бюти, за съжаление е така. Но и ти ще си намериш, вярвам го.
Уж ставам от сън, а съм толкова уморена

# 2 256
Сири, да оздравява детето!

Фло, моят път все криволечи, все се забавя и така нататък. Да не се приема като оплакване, защото все пак нещата не са зле. Но хабя много нерви, липсва ми търпение и всичко мечтано се случва с огромно закъснение. Е, някои неща не се случват, но ... приемам, че е за добро.

Гушкам Лайла и само казвам, че за да е добре детето и тя трябва да е добре. То усеща напрежението и това избива в агресия. Та да, съветът за терапевт никак не е лош. И пак - работа. Жена без работа/доход и с малко дете е в ужасно уязвима позиция.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 09:24 от alex_jp

# 2 257
  • София
Белле, добре дошла! Чакаме второ включване след като заведеш детето.

# 2 258
Добрютру!

Алекс, нещо, което чух преди време и втасва в ума ми, вариация на: не било писано: някои неща ни се отказват.
Всеки може да го вкара в системата си с вярвания, ако сме късметлиЙ може и някой ден да разберем защо.

Пък ако ти се споделя завоалирано, кажи, все ще измъдрим нещо заедно тук Simple Smile

Сиросче, гадос' туй да е и да се оправя Малчо. Да го напрегръщаш.

Ренко, изплува ли след отпуската на работа Simple Smile

# 2 259
Belle_
Flo 51
Добре дошли!

Мисти, станало ми е навик с кафето да си видя снимката за добро утро Laughing
Много ми хърка човекът ConfoundedMisc GunMisc Hammer

Имам нужда да сменя локацията, но тролчето не иска да пътуваме. Днес ще го мъча да ходим за сандали, вижда й се все изморително.

Сирос, бързо оздравяване на детето.
Бюти, друго по-хубаво да намериш.

Кажете ми какво радио слушате сутрин, много обичам, но напоследък всички пускат "дискотеки" Laughing Главата ми не е подготвена. Laughing

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 08:44 от zlatenceto

# 2 260
Ули, сама трябва да си помогна, няма как. Аз мисля съм писала, но ми се сбъдна 20 годишна мечта Simple Smile. И се оказа, че по друг начин е трябвало да мечтая. Не, че съм баш недоволна, де.

# 2 261
Flo, Belle, добре дошли в котела Simple Smile
Бюти, горе главата!
Мисте, и аз пих кафе с гледка - към двора на съседите Joy
Злате, аз слушам FM+.
Сиросче, ма Мила Робърт по рокля или без? Grinning
Кайсийка, успех на консултацията после!

Навън е много прохладно след снощния парник. Чак се замислям да отворя сергията на терасата.
Хубав и спорен ден на всички!

# 2 262
  • София
Добро утро.
Сиросче да се закрепи малчо.
Бюти, за добро е.
Фл8 уелкъм.

Бел я познавам аз.

Аз съм с абонамент  към ю туб  и ми реди и аз избирам.
Кайсийка  стискам палци.

Аз много млада си заявввах позициите.
На 18 съобщиха, че се изнасям, майка ми драми, чудо. Ми сори. Баща ми го прие  нормално.
Контакти  ограничавам отдавна и ми е перфектно.
Будизма ми помогна и срещата със това колко тънка е линията и колко адекватен трябва да е човек в труден момент, когато аз пострадаха. За после знаете.

Лейла гуш, ще стигнеш до своя мир.

# 2 263
Добро утро!
Пия второ кафе и подхващам ол инклузива, че трябва и да готвя.Тийнката тръгна разревана за училище отново.Този път драмата е, че се разделя със съучениците си.Чак на мен ми се напълниха очите...
Кайс, оказа се , че моята зъболекарка слага импланти в кабинета и не викат имплантолог.Обясни ми, че се разтваря венеца и тъканта под него и се монтира импланта.След това се затваря.Цена на имплант 850 лв., но после има още някакви такси+ корона 400 и каза, че сумата е около 1500 лв. Ако вади зъб , който няма абсцес или гранулом,може веднага да сложи и импланта.Иначе се изчаква няколко месеца , за да заздравее мястото.Сигурно не помогнах много, но поне   в цените да те ориентирам.
Сири, да се оправя детето по- бързо.

# 2 264
Ще послушам марулета и се отчитам с почерпка 😃.

Благодаря за посрещането 🤗.
С Лайла се знаем от отчетната, имаме деца на една възраст. Със съвет за ситуацията не мога да помогна, казали сте всичко. Дано намери решението, с което да се чувства добре.

Сирос, бързо оздравяване на твоето дете!

Общи условия

Активация на акаунт