Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 969
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 355
  • тук и там
Добро утро! И аз не знам какво е брям, но за Малдивите съм навита..

Фло, благодаря за коментара !Вчера ми казаха че ще извадят зъба и веднага ще сложат имплант,като докато сложат корона ще съм със протеза.Не разбрах каква и кога ще я правят, щото то тук -един слага импланти, друг взема мерки за протези и корони и т.н., но ще се обадя като наближи  датата ми на зъболекарката за протезата. Имам час за 27-ми септември за импланта.

Тук са големи жеги-та може да се каже ,че ще имам подготовка за България.Ако реша да ходя на фитнес-трябва да се мятам на тротинетката,а не съм я карала от една година.Карам много внимателно,защото нямам опит по принцип, но пак малко ме е шубе,заради дългата пауза , та се надявам да е като с колелото и да не се забравя това умение .

Хубав ден на всички!

# 2 356
Добрютру!

Кайсия, защо не ходиш пеш до фитнеса? Далеч ли е много.

Скай, предполагам, че нещо членестоного ни показваш, ама на мен краят му така да ми прилича на месеница, че настава когнитивен дисонанс в главата ми Simple Smile

# 2 357
  • Пловдив
Добро!

Днес окъснях, нале? Simple Smile
Бях до ЛЛ да диря напр за физио на МУ...че той сам няма да напрай нищо.

Какво е брям? И тия щипки не знам кви са и що са, ама...
Скай, ида с теб насякъде! Нъл знайш? Heart Eyes

# 2 358
  • София
Добро утро.
Постно ястие е, много вкусно, със зеленчуци.
Спокоен ден.

# 2 359
Рецепта?
   Пак заваля.Зор за дъжд, зор от дъжд при нас.Поне е леко по-хладно,че изгорЕх!

# 2 360
Добро утро!

И аз от незнаещите какво е брям.
Марул, завиждам леко за дъжда. При нас не е валяло доста време и има нужда, но май няма изгледи.

# 2 361
Добро утро!
Де го тоз дъЖ?! Изгоряхме в Пловдив! Гледам кактусите зад блока взели- дали, а уж кактуса вирее на сухо..Излизам по хладното да напазарувам на чаавето, че заминава за два дни и се барикадирам на сянка.
Брям било постен гювеч според Гугъл

# 2 362
  • тук и там
Ули, три километра отиване и три връщане..Всъщност истината е ,че ако го вървя пеша ми отнема много време- 30-40 минути  отиване, още толкова връщане и там час и нещо и той половината ден отишъл.
И тук е ужасно-щото и влажно на всичкото отгоре, само отидох до спирката и ми залепнаха дрехите..Въпреки че аз вече не знам кое е от меното, кое от времето-или и от двете заедно..Rolling Eyes
Малкото сутринта ми се репчеше и чух същите обидни за мен неща, каквито и каката ми е говорила пред него..Та ще има отговор от моя страна, и то не с думи, а с действия, или по-скоро бездейсвия..Време е да проявят уважение към човека , който се грижи за всичко  и всички в къщи.

# 2 363
Кайсия, днес май е последният по-топъл ден при нас. Като гледам от утре тръгваме бавно и славно към обичайното есенно време. Пак добре - цели четири дни лято Joy Да не бяха и през работната седмица само. Точно обещах на щерката плаж и зоопарк за този уикенд и се оказа, че трябва да избира между двете в събота.

Аз започнах Коледен спортен  режим. Joy Ми така де, какво като е юни. 24 дни до Коледа ще станат 24 дни до България.

# 2 364
Линейка спира сега пред магазина и ме пита за номер на улица, на нашата улица. Аз казвам, че е в посока пазара, там са малките номера. Идват двама кибици- един пенсионер и един пияндурник и почват да объркват хората. Абе, казвам на доктора, отивайте в тази посока, това е блока на пазара, не ги слушай тези. Хем на магазина има номер, на съседния има, на следващия има и е видно,че в тази посока намаляват, той търси 12. Ония двамата продължават да дават акъл, шофьорът мига а парцали.Явно и аз не изглеждам особено достоверен източник, аа докато се пули, някой бере душа. Нямат ли навигации в тези линейки, ебаси?!

# 2 365
  • тук и там
Да, Попи- в неделя го дават да се разваля.И ние за събота сме предвидили занимания извън града , неделята явно  няма да ходим никъде. Утре и в събота уж ще е хубаво. Аз следващата неделя -живот и здраве,  пътувам за България с децата.

# 2 366
Колко работа си отворих от една прахосмукачка Head Band
На миналото чистене засмуках един тънък шал. Сега тръгнах да я отварям да извадя шала и я разглобих цялата, измих филтъра и всички чаркалаци. В това време направих терасата бомбок, измих и нея. Банята и тя чака ред, щото и там изпонацапах. Сега чакам чаркалаците да изсъхнат, за да сглобя и да изчистя.

# 2 367
Нямаше ме два дни и сте изписали темата!
Не можах да запомня всичко, но стискам палци на Сис да се размине опасността с пожарите, да овладеят положението!
Фил, кураж на теб и премисли хубаво от всички гледни точки ситуацията преди да стигаш до крайни решения. Много тъжно ми стана от прочетеното от Мьос за доверието. Явно съм прекалено наивна, но не мога да си представя какво е да не можеш да се довериш на най-близкия си човек напълно. Явно, за щастие, още не съм стигнала до момента на осъзнаване, дано не е много болезнен..
Мм завидях на Бюти? за единия месец младоженство. Ще ми се и на мен нещо подобно, макар и за 3-4 дни, ама няма изгледи 😂
Привет и от мен на новите попълнения! Да списвате често и да давате тон за спорт!
Дежурните палчета са стиснати за когото има нужда! ❤

Скрит текст:
Ниее вчера акустирахме в Пловдив, минахме на преглед. Малкия е добре, здрав. Според лекарката честите му боледувания са си типичните за деца между 2-5 годишна възраст, посещаващи детски заведения. Преговорихме плана за профилактика и превенция и ще се надявам тази зима да е още по-добра от миналата! Очарована съм от докторката иначе, много мила, внимателна, обясняваща всичко, какво, защо и тн. После се разходихме по гребния канал, приби ни жегата малко, ама малкия беше доволен с колелото да лети.
Хотелчето също беше супер, закуската вкусна.
Вечерта на пеещите фонтани беше голям кеф, дай му вода и да се мокри на мойта маймунка.
 Попаднахме на хубаво кръчме за вечеря с приятни цени и вкусна храна (Малкия двор)
Ииии днес посетихме музея, супер много впечатли и трима ни 🥰
Благодаря за препоръките на всички и се надявам да не съм досадила много с описанията, но може на някой да му е интересно 😅

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 10:39 от Азалия

# 2 368
Да бе да , досадила!!! Радвам се, че всичко е наред с Малчо,все по- здрав да бъде!
   Как си носи раничката, малък мъж е той!

# 2 369
Азалия,кое докторка?Да не е една УНГ,от Хирургиите на Пещерско шосе? Природонаучния след ремонта бил много хубав!Така и не сме го посетили.То кое ли сме 🙄
При майка пловдивчанка,живееща преди да се омъжи на 5 минути от Стария град ,баткото посети за пръв път в съзнателния си живот Античния театър,от училищна екскурзия 🥴🤐.А едно време онези тепета ги нямахме за нищо.
По-горния член на семейството завършва с отличен успех.По този повод ще получи нов телефон,че неговия започва да дава фира.Наложи се пак да обяснявам надълго и нашироко защо няма да получи някой супер-дупер скъп,модерен и безсмислен апарат 🙄
Картофена яхния и домашни шницели от мен за вечеря, придружени със салата и огромно количество таратор.

Общи условия

Активация на акаунт