Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 973
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
И аз завиждам на такива "пружинки" (Ули, много ми хареса как ги нарече). Така и не го овладях това с непукизма. Ами като имам да свърша нещо, гледам да е качествено и с вложена мисъл.
Тези дни си дадох сметка, че съм заобиколена с лекомислени люде, включително най-близките роднини. Все още има шанс да спася детето си от този капан, но се чудя струва ли си, при положение, че ще й е по-лесно в живота и тя да "минава между капките" като всяка порядъчна "пружинка".

# 2 341
  • France
Фил, може въобще да не е знаел, че трябва да натиска. Или да не е разбрал как трябва да продължи да движи нещата след отказа.
Знае маймуната. Всъщност аз така и разбрах
Бях в режим "всичко обърках" и той си призна, че и той е сгафвал... и така...
Даже не съм и сърдита, по-скоро тъжна

# 2 342
Фил, нормално е да си тъжна и разочарована, ще мине! После смело напред и безкомпромисно 💙🤗

# 2 343
Нормално е да е тъжна. Но трябва да си го преболедува, осмисли и претегли. Не е нещо дето трябва да отмине ей тъй. Трябва да се изговори, и то директно и ребром.

# 2 344
Това е несъмнено.

# 2 345
  • София
В коя от всичките теми плюеха украинците? Защото ей сега, на австрийска бензиностанция, хора от всякакви националности се държат нормално, освен наглярите с украински рейнджроувър, които за да паркират между две места (1) , щяха да сгазят хората под едно дърво, застанали на сянко при 32 градуса (2), за да заходят като тир. Слезна едно семейство с две кучета, като и тримата човекоподобни гледаха царствен плебса по паркинга (3). Кучетата бяха сладки.

# 2 346
  • Пловдив
Ами Бър...позволяват си много. Прекалено. И навсякъде ги толерират. Повечето нагляри са именно богаташите, избягали, а горките хорица са си там, у държавата.

# 2 347
  • София
Знам. Обикновеният човек не е нагъл и безпардонен. И го отнася винаги.

Мълча си, мълча си, свиркам си. Имам си други проблеми и няма да правя панаири. Броя.

# 2 348
Тъпанари има навсякъде и от всякакви народности. И ние имаме брутални изпълнения и тук, и из чужбина, носи ни се крайно неприятна слава из Европа. За англичани и руснаци пък да не говоря с тяхното имперско самочувствие и поведение, сякаш всички сме им длъжни. Украинците още от преди войната са си известни с тази надменност и наглост. Сега са в по-големи концентрации навсякъде и правят по-силно впечатление с отрицателните си качества. Но и сред тях има много свестни хора, работят, учат, държат се нормално.

МУ ми донесе узо. Забърках една импровизирана млечна салата и досега стояхме на терасата. По-хладно е днес, но въздухът пак не помръдва.

Щях да гладя и да подреждам дрехи, само с добрите намерения си останах, за пореден път.

# 2 349
И аз хлопнах кепенците.
Ще споделя нещо. Гледам един петдесет годишен старио, как се е вдетинясал по малката космата топка. Става на мекица. Чак легна на пода до тъпчото, да му се радва и там заспа 😄  Нямаме късмета, да сме щастливи и спокойни, но един такъв един момент, успява да ме накара да се усмихна.

# 2 350
Аз успях да спася маникюра, но ръцете ме болят от търкане и миене. Отгоре на всичко успях са се порежа на едно ръждясало ножче, а не помня кога за последно си правих ваксина против тетанус!

За капак направих брям! Стана невероятно вкусен и се натъпках като невидяла 🐷

Сири, ❤

# 2 351
Сиросче Kissing Heart
Наздраве на петдесетгодишния (старио ще го пропусна покрай ушите си Simple Smile), гушки на малчо и почес по коремче за Узо.

# 2 352
  • USA
Сири🤗🌺
Оплаквам се, че не знам какво е брям, но щом е невероятно вкусно нещо, искам да знам.
МУ се прибра с ей това.
.
Държи ги зад гърба си и казва че ми носи бодлив букет. Ако позная, щял да ми даде милион $$$. Той беше застанал така, че се отразяваше в едно огледало и “познах”. Чакам си милиона сега и ще ви водя на Малдиви🤣🤣🌴

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 20:47 от SkyBlue

# 2 353
Ооо, супер, Скай!
Ще ти сготвя брям на Малдивите, да си оближеш пръстите 🥰

# 2 354
Мхммммм, и аз не знам какво е брям, ама ида на Малдиви.
   Добро утро!
   Сири, как е малчо, гърлото?
За 50годишен старио все едно не съм чула.Прегръдки!
  Цяла нощ валя, една малка идея по-хладно е!
  Фил, как си?

Общи условия

Активация на акаунт