Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 976
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 325
Лан, Мистик ти е казала - взимай лимоните, чак толкова красота няма да пръскаме из форума 😃.

Фил, пожелавам ти скоро да намериш твоето място 🤗.

Сиси, много от мъжете не ги бива в пипкавите работи, моят включително. Ще се справиш много по-добре сигурна съм.

2002 много далечна ми идва, щях да съм в детската градина. Много мразех да ходя тогава, сега не бих отказала.

# 2 326
Бел, тържествено те обявявам за бебето на вещерската ни банда!

# 2 327
Сис, дано се е разминала опасността!
  Фил, прегръщам те, не знам какво да кажа. Само знам,че усещането,че си предаден от най-близък, е отвратително.
   2002??!!!! Синът ми е 2004. Не искам нищо да се връща, харесвам си грешките и живота. Но не искам изпитанията,които преминах след 2004.

# 2 328
Сега, като се замислих нещо грешна ми беше математиката 😃. Първи клас съм била, не съм чак толкова млада, тази година ще сменям 2-ката с 3-ка

# 2 329
Ехааа, 2002 в детската градина. Завиждам. Аз тогава май завършвах училище, толкова отдавна ми се струва. Не знам дали бих искала да се върна чак там при онова глупаво, непораснало, неработещо аз. Но едни десетина години с радост бих превъртяла назад - хем цялото учене е зад гърба ми, хем имам вече някакъв опит, хем съм си извоювала някакви позиции и изкарвам някакви пари.

Ставам от компа за кратка почивка и малко плодове и пак наново. Продължаваме напред, дет се вика. И няма да приключа в 17 Cry

# 2 330
И аз, Бърд. Спрях за цигарка и кафе и продължавам.

# 2 331
Силикон на фуга се постава, като от двете страни на фугата се слага тиксо, Нанася се силикона със спринцовката, заглажда се с мокър пръст и се отлепва тиксото Wink
Лимоните са взети, чакам снимките !

# 2 332
  • София
Аз се изкушавам да напиша, че бих се върнала 2002 със сегашния акъл. Но си давам сметка, че ако тогава бях със сегашния акъл, покрай спестените ядове нямаше да преживея и някои от най-хубавите моменти в живота си. Моменти, които нямаше да са факт към днешна дата, ако тогава разсъждавах като сега.

# 2 333
Силикон на фуга се постава, като от двете страни на фугата се слага тиксо, Нанася се силикона със спринцовката, заглажда се с мокър пръст и се отлепва тиксото Wink

Лан, оказва се , че има и друг начин 😉! Има си специална джаджа за обиране на силикона, която го изравнява! Ей, тва мъжете сте големи многознайковци 😘

# 2 334
Хич не търпя глупост вече...

И се чудя как успяват тия хора грам разумна мисъл да ме допускат в главите си. Колко ли е лесно да се оставиш да ти промият мозъка и после като степфордска съпруга караш по предварително зададена програма без да се мориш да мислиш.

# 2 335
Ули, защо те удари на философия? Grinning

# 2 336
Фил, може въобще да не е знаел, че трябва да натиска. Или да не е разбрал как трябва да продължи да движи нещата след отказа. Абе преговорете го, преди да му стовариш на главата всички грехове на света плюс негативните последствия от тях.

Гърми ми главата.

# 2 337
Сиросче, даже не е философия, просто пореден сблъсък с навитите пружинки, които не могат да мислят. Вече изгубиха benefit if the doubt, че не искат. Не могат и толкоз им е капацитета явно, ама понякога да им завиди човек. Толкова е лесно така

# 2 338
  • София
Вещички, фурии сте. Трябва да си взема отпуска и да зарежа домочадието, та да насмогна да ви изчета, че и да пиша. Grinning
КАЙСИЙКЕ, по твоя проблем. За сега зъба, който разбирам, че трябва да се вади, все още на мястото ли си е? Не го вади. Пишеш, че дълго трябва да седиш с дупка и то във фронта. Това е недопустимо. Предлагам ти следния начин - Отиваш е кабинета все още  с въпросния зъб. Взимат ти отпечатък, в лабораторията изряазват този зъб, който ще се вади, изработват микропротезка, отиваш при зъболекаря си, той ти вади зъба и ти слага "изделието". Това "изделие" се нарича имедиатна микропротеза. Влизаш със зъб, излизаш със зъб. И всичко това става само за няколко минути. Дори околните няма да забележат какво се е случило.

# 2 339
Лесно е и още как. И много хора предпочитат да им лесно, да не си дават зор, да не мислят и премислят, да не си блъскат главата. Понякога чак им завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт