Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 929
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Донси, честит да ти е младежът! Здрав и щастлив!

Тили, светъл път на майка ти!

Бъди, и на твоят татко да му е светло!

Фил, сама ще откриеш своя начин да се справиш. Ние сме тук, ако ти се споделя. Гуш!

Кайс, браво на момчето ти!

# 2 476
Донси,да е жив и здрав рожденика, с много късмет в живота!
А ти си голяма свежарка, не само по характер,както те "усещам" тук в темата,ами и на външен вид Heart
Кайс,браво на детето,много мило,че е помислил за всички Heart Eyes
Бърди,Фил,Бърълче,гушки за вас,макар да е вече банално,това предлагам!
И за всеки друг,който има нужда. Hug

Ние с Малчо сме при нашите.Пия си винцето,мама се прибра с него да се къпят и приспиват.Той много я обича и я предпочита пред мен,когато и тя е наоколо Grinning

# 2 477
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честит рожден ден на наборчето. Снимка не видях,но си ги знам, че са хубави и тримата.

Багажът е събран, чантите са приготвени... В 11:00 потегляме към летището, утре около обяд се очаква да сме си вкъщи.
Тегаво ми е някакво, но аз винаги съм така преди път.
А като знам каква програма съм си спретнала, още по-тегаво ми става.

# 2 478
  • France
Лайла, радвам се за теб Blush дано си починеш малко на твоя територия

# 2 479
  • Пловдив
Уф...голяма борба водих със сайта тъп на БДЖ Head Band Дава да избираш места само в 1 вагон, па запазени, па незнамсикво. Купих на дяцата билети Grinning Ся ми се скарайте, че не ги оставих да се оправят сами Stuck Out Tongue Winking Eye
У свеки сме ние...има още довършителни ремонти, та утре МУ ше бачка.

# 2 480
Лайла, отдъхвай!
Аз при криза комбинирам - умувам, превъртам варианти, поддавам се на самосъжаление "от сорта защо на мен", после редувам с подем "мога да се справя с всичко, има хора, които са в по-тежки ситуации" и накрая говоря с близки приятелки.
Мисти, не споменавай тази грешна дума. Аз утре ще избирам плочки за банята. Трудна работа, макар, че имам идея що годе какво искам.

# 2 481
Бърди, разписвам се. Прибрах дребната от занималня с 25 мин. закъснение Rolling Eyes и май с това приключих серията.

Кайсия, докато разхождах кучето, най-редовно виждах. Едни нахални са такива - знаят, че кучетата са вързани и седят по средата на тротоара и гледат нагло Joy Сега, дали са чисто улични или се разхождат насам-натам, не мога да кажа. Приходящата при нас е полу-улична. Има си навес с диван в съседна къща, но обикаля къщите по цялата улица.

# 2 482
Донси, честит ти празник! Да ти е здраво и щастливо детето. 🍀🎂💫

Бърди, ТиЛи, светла им памет на родителите. Аз вярвам, че емоционалната и духовната ни връзка с тях не се губи. Те си остават и физически с нас в днк-то. 🙏🏻

Фил, аз в кризи съм безобразна. Ако е в тежката фаза, предпочитам да съм сама. В своята комапния намирам спокойствие, нови занимания. Понякога карам на медитации и безумни тренировки, понякога на вино и цигари. Най-много ме успокоява гората и походите. За това и последната година (с коляното) ми беше най-трудна. Невъзможността да се движа физически ме побърква. Спомням си и някои ценни мисли на моя треньор: "Ако си здрав, имаш 2 крака и 2 ръце, помни че можеш много." Във вихъра на кризата съм зла и скандалджийка, но пък то е защото, често хората около мен не са показвали житейска грамотност. Направи каквото ще ти донесе баланс в емоциите, но не ги отричай и не ги дръж в себе си, пусни ги да текат през теб като вода - тъга, гняв, апатия. Както казват китайците: "Човек никога не може да плува в една и съща река 2 пъти." Всичко минава, всичко се променя, после идва ново. Ние сме тук, за да растем емоционално, духовно и ментално. Важното е да вървим нагоре, дори и пълзейки. 💙💙💙
Това е за теб - https://youtu.be/p6KVu5G_hPY?si=Uf5_tHNxbaWtsqb_

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 22:27 от zlatenceto

# 2 483
  • France
Връщам ти поздрава
https://youtu.be/uClgp4NTDyk?feature=shared

Доколкото знам това е оригиналът, преди версията на Битълс

# 2 484
Добро утро Simple Smile
Петров ден е! Честито на именниците, да са живи здрави и щастливи и да имат много хубави моменти с близките си хора които да празнуват!
Вън се очертава жежко време, но първо закуска и кафе. И да мятаме задачите.
Хубав и спорен ден Simple Smile

# 2 485
Добро утро!
  Честит празник!Мид, Павчо празнува днес, нали?Да е здрав и да го закриля Павел! Сигурна съм,че и той е с вас!
   Фил, всеки път се справям различно,както дойде. Имала съм няколко сериозни кризи . С изключение на последния път,когато причината беше братът на мъжа ми, винаги  ММ е бил до мен, жестока опора. Последния път не го допуснах,защото щях да кажа грозни думи , за които да съжалявам.Споделях с приятелка, психоложка.Тя ме накара да погледна в себе си,за да изляза от дупката.
   То рецепта няма.Правиш това, което усещаш, и без алкохол и хапчета.Ревеш,викаш,чупиш,трещиш,но умът да е бистър.
    Днес ден пореден на ремонт-ММ и зет ми ще слагат ламината в последните две помещения,част от мебелите са поръчани. Аман!!!!! Но поне тук вече вървим към завършване.
  Мисля да готвя една градинарска чорба днес, тиквички с ориз, за вечеря някаква мръвка и салата от зелен боб-от моя, много му се радвам.
   Спокоен и прохладен ден!
ПП - да си кажа, обадих се на докторката, имаме уговорка  за след 15.07. И се записах на курс по АЕ. Като ще се лекувам физически,ще се лекувам и ментално.Не знам дали някога ще ми е нужен, но усещам как затъпявам , а този мозък те да се предизвиква.Имам познания,колкото да се оправям в чужбина, ще надградят.На себе си да направя кеф.

# 2 486
  • Варна
Привет, рожби! Едвам насмогвам с темата. Намалих екранното време без да искам Simple Smile

Честити да са празнуващите, на Донси със закъснение честито на младежа!

И моя тати днес има РД, много си го обичам и му желая да укрепва здравословно.

# 2 487
  • France
ДобрЮтро.

Бюти, дано не си направила малчо бг гражданин? Четох какво му готвят RN. Rage
Оф, днес имам да готвя, готвя... бляяяяя

# 2 488
  • Пловдив
Добро!

# 2 489
  • тук и там
Добро утро! Имахме гостенче с преспиване, днес ще направим разходка до Брюж пак -с гостенчето и децата. Франция, изборите  и  бъдещата и политика спрямо ЕС  и мен ме тревожи. Лоша работа-по всички изглежда че националистите печелят.Макрон какви ги забърка само..

Честит празник на празнуващите днес! Да са живи и здрави и само с добро да се чува името им и добри хора да срещат по пътя си!
Дорчи, да е здрав и да е с вас още много години татко ти!

Хубав ден на всички!

Скрит текст:
Много гадни тези горещи вълни дето ме обливат..Някой, ако е успял да се справи с тях,да пише как и с какви хапове и добавки , моля  

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 09:13 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт