Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 964
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Euskal Herria
Над 20 страници имам за четене, не знам дали ще успея.
Затова само се разписвам, пък дано после мога да изчета написаното.
Ваканцията свърши, прибрахме се. Имам да оправям багаж и след това ни чака работа.
От 35-38 градуса се върнахме на обичайните 19-20. Снощи такава гръмотевична буря ни посрещна... И днес е хладно и мрачно.
Хубав ден, общество!

# 2 371
  • Наблизо
Макак досадила!!!!!

Азалия,хем ще ни липсва хем...всички,включително и детето,ще си починем...Август пък ще ходя само аз.ММ остава тук.
Скрит текст:
Той сега се е заинатил да си сменя работата,изкочи някакво предложение..харесаха го на първо четене,ще има второ интервю,а мен си ме е страх.От една страна допълнителните пари не са нещо кой знае колко плюс уау,със сигурност повече работа,страх ме е че може да не хареса колегите и при него е голям диъл брейкър,а сега има директен шеф слънце.Май май ще има по-малко отпуска,няма да има вече международен излаз и е в такъв сектор,че може да секнат инвестициите.Обаче постът е на по-висока позиция и това много го блазни.Аз съм човек мразещ промените и изненадите,моята кариера я карам само напред без резки скокове и не стига,че се напрягам от чакането какво ще стане с мен,а сега и това.Вчера ми тече кръв от носа,онзи ден също.Явно много много се напрягам,мускулите ме болят,стегнати,задържам вода..

С малкото вчера ходихме да купим диня,голяма радост,изяде две парчета.Да не повярваш.Тук не ядат много,ходихме в турския,там едни грамадни,натрупани така..и си спомних как ги продават в България...Еххххх нямам търпение да се прибера при мама...

# 2 372
Янче, лека работа!
  Различни гледни точки - ние днес се разваме на мокри улици и лека прохлада -29 гр. Живее се.
   Чета разни глрупи  итеми за Италия, нямам търпение за октомври.А дотогава има да свърша безброй запланувани неща, а кой знае колко са непредвидените?! Днес като се прибера ще звъня и на докторката, мед . център е в Манастирски ливади. Ще трябва да науча как да стигна от Сухата река до там. Не искам да ангажирам децата да идват с мен, и без това на работа им е доста натопорчено. Синът има големи ядове с дени американци, само ходи като буреносен облак,  пуфти, мрънка, не се говори с него.
   Наближава РД , прави 20 .Имаше планове, но и те леко се провалят, а ми се ще да го изненадаме с нещо приятно. Има огромна нужда от почивка той, усещам колко е напрегнат. Гаджето чака резултати от КСК, и тя само фучи, абе като таралежи са двамата. Мислех да му подарим уикенд някъде, ама не знам баща й дали ще я пусне.

# 2 373
  • sf
Марулич, къде в Ман.ливади? Ще те ориентираме, даже ако не съм на работа, мога и да те заведа.

# 2 374
Добър ви ден !
Не ща да чувам за Манастирски ливади !  Преди време един  продавач колко време го врънках да ми изпрати нещо от там, което продава по куриер - не та не, ела си го вземи. Дамм ей ся ги мятам на рамо, вземам си го под мишницата и тръгвам за Ман. ливади ....

# 2 375
Ренко, да. УНГ е др. Ракаджиева. Консултира ли в хийли, препоръчвала съм я на няколко момичета тук 😅😅

# 2 376
Добър ден!
Азалия,радвам се,че всичко при детето е наред!
Фил, Heart И на теб ти се събра много.Дано сега това не ти се отрази много и успееш да се съхраниш Hug
Бърълче, към майка ти ли пътувате?Пиши как сте.

Имам важен телефонен разговор в 15ч,а детето още ми скача по главата. Rolling Eyes

# 2 377
  • София
Страшна салата забърках. То си е цяло ядене.
При последното ни ходенев чужбина, от една от веригите, взехме нарязана салата. Вътре имаше и някакъв сос, който се оказа супер.  Днес я обогатих и превърнах в обяд.
Нарязана маруля, зеле, селъри, рукула, чайвс или зелен лук, аз добавих и кълнове. Сокът е от заквасена сметана със смлени магданоз, копър, босилек или мента/джоджен.  Добавих и малка консерва риба тон с Чили и краставица и малко чери домати.
Значи от всичко изброено по малко се слага, освен ако не храните  полк. Много свежо и вкусно и засищащо.

# 2 378
Ре, заквасена сметана с консерва риба тон не е ли леко разстройваща комбинация?

# 2 379
  • София
Никак даже. Мит е това. Супер вкусно е. А аз редовно правя риба със сметана и сирена.
Любимо ми е сьомга с талиатели със сос от сметана, броколи и горгонзола.

# 2 380
Никак даже. Мит е това. Супер вкусно е. А аз редовно правя риба със сметана и сирена.
За тази салата и суджук..... какъв майстор казваше, че ви трябва ?

# 2 381
Имах ужасен ден на работа 😓!

# 2 382
  • France
И аз.
Успокоявам се, че утре пак захлажда.

# 2 383
  • Пловдив
Имах ужасен ден на работа 😓!
+1 ...

# 2 384
  • София
За тази салата и суджук..... какъв майстор казваше, че ви трябва ?

За всякакви се намира работа 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт