Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 959
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 385
  • France
Аз много обичам да редя гардероби. По цвят, по Кондо, по сезон, по стил... казвам го просто ей така...

# 2 386
  • София
И ти си поканена 🤣

# 2 387
Момичета Hug
Фил, официално те каня на гости да ми подредиш гардеробите Simple Smile Пиенето е от мен, в неограничени количества и според желанията ти. Кой какво прави, моите гардериби са вечно някакъв кошмар. Успокоявам се с мисълта, че дрехите не се изсипват върху мен като отворя, поне засега.
Азалия, радвам се, че всичко с дечко е наред и че Пловдив ви е харесал!

Аз попаднах пак в някаква дупка. В един момент нещата ми се струват що-годе добре и виждам надежда, в следващия ме захлупват всякакви притеснения и страхове. Тази честа смяна на настроенията не ми допада изобщо. Издърпвам се, пак пропадам и така някакъв постоянен кръговрат. Не ми е ОК.

Чудя се какво да правя за вечеря.

# 2 388
  • France
Ти внимавай, че както ме е ядосал Недовършений като нищо ще ти цъфна

# 2 389
  • София
За вечеря аз ще правя риба в еър фрайера и зеленчуци на пара.

# 2 390
За вечеря аз ще правя риба в еър фрайера и зеленчуци на пара.

Това покана ли беше?

# 2 391
# 2 392
  • София
Моят също не беше цветущ, но го гледам от сметната страна. Такива идиоти и по филмите няма 🤣. Някои хора, наистина нямат представа от работата си.

# 2 393
Готвя
.Спагети Карбонара.За свекъра само спагети със соев сос.
   За сина неква риба.
   ММ шпаклова и изшкури стаята,утре латекс, и после ламинат.
   И тока спря!

# 2 394
  • София
Бърдче, съвсем нормална е тази въртележка на настроенията. В стрес си. Важното е, че имате план и действате по него. Това е много важно.

Защото при нас...кой питаше...да, при майка ми отиваме. Там остава само да чакаме. Живот.

Риба със сметана ядем редовно. Аз не ям риба с кисело мляко. Знам, че е мит, но ми е насочено и не мога да го превъзмогна.

Чета темата за Рафа. Ужас.

# 2 395
Бър, прегръщам те. Каквото и да кажа, все няма да има смисъл и ще е някакво клише.

Темата за Рафа я подхванах миналата вечер, но прочетох съвсем малко. Ужас не ами ужас.
Хубаво ми напомняте за риба, имам във фризера. Сега измъдрих сирене по шопски, че имам за оползотворяване.

# 2 396
Фил, имам гардероби за редене, бяло вино и съм ти на 3 часа път. И правя чуден аперол.

Бър, прегръщам те.

Темата за Рафа е толкова гнусна манипулация... И политическа.

# 2 397
  • France
Фил, имам гардероби за редене, бяло вино и съм ти на 3 часа път. И правя чуден аперол.
И сега се зачудих дали Недовършений може да ме сигнализира, че съм отвлякла семейната кола Thinking щото малко ми трябва

# 2 398
Бър, прегръщам те!

# 2 399
Фил, не ти трябва кола, влакът е супер удобен 😁

Общи условия

Активация на акаунт