Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 955
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 400
Голяма тава мусака с кайма и картофи, тиквички, моркови, домат, лук, чушка. Две тави мъфини с банани от щерчето. За утре Flammkuchen пак от нея.
Баща ми вчера претърпя сериозна сърдечна манипулация. Днес го изписаха, заедно с всички останали от отделението, които могат да излязат на собствен ход. Ще ходи за вливания сутрин и вечер и е доволен, че си е вкъщи. Само се моля някой от изписаните твърде рано днес да не се влоши внезапно и да хвърчат линейки обратно. Имат много спешни и тежки случаи и им трябвали легла. Но и минала проверка вчера от ЗК с обход на стаите и разпит на болните. Интересен съвпадък.
Горкото дете , горкото. Това по темата за Рафа.

# 2 401
Аз пък изобщо не мога да се ориентирам в темата "Рафа", но не съм и чела повече от миналата година, когато нашумя за пръв път.
И при двете страни има такива червени флагове, че се надявам детето наистина да е добре.

# 2 402
Мьос, бързо възстановяване на татко ти Flowers Four Leaf Clover

Аз по-рано днес си навехнах крака на стълбите. Не разбрах какво и как се случи, но го усуках доста. От няколко часа започна да боли.

# 2 403
Тежък ден, но поне си купих банани от бакалията. Философски съм настроен. Ще трябва да почвам диета. Хубавото е, че си влизам в дънките без проблем и съм на 2 дупки по колана от талията, която имах на 23 години Bowtie
Стискам палции на нуждаещите се !
Нямам бира и се чудя дали да си сипя един ром ....

# 2 404
  • София
Вещици, много ми се ходи на Икария. Там само началникът на пристанището имал часовник. Simple Smile

# 2 405
И на мен, Артемис, но пътуването е има няма 24 часа. През Турция не знам как е. Мечта ми е от години.
Там са дълголетниците на Европа.

# 2 406
  • София
И на мен, Артемис, но пътуването е има няма 24 часа. През Турция не знам как е. Мечта ми е от години.
Там са дълголетниците на Европа.

И? Какъв е проблемът? Табла и карти играеш ли? Имам няколко манерки за питие и термоси за кафе.
И туристически чашчета. Simple Smile

# 2 407
  • Euskal Herria
Бър, Hug!
Мьос, бързо и безпроблемно възстановяване на баща ти!
Бърди, трябва ти почивка. И мажи с хепароид.
Тази година много ни беше кратка ваканцията, ама така се случи. Поне всички неотложни задачи успяхме да отметнем. И съм възхитена от всички служители в различните служби, с които имахме контакт.
Днес ни е ден за релакс от пътуването (на моменти инфарктно), затова действаме лежерно.
Наздраве, общество!

# 2 408
Пътя. Ако ще ходим двете само, то няма никакъв проблем. Blush

# 2 409
А, да бе, само двете. Мен къде ме забравяте? Joy
Янче, мерси - имам хепароид, но изобщо не се бях сетила да мажа с него.

# 2 410
Бър, прегръдки.
Мьос, ще се помоля за баща ти и другите хора.
Чакам ред за баня. Водих три чавета на плаж, в събота ще са пет.

# 2 411
  • France
Бър, дълго време се чудех какво да ти напиша... но от 6 месеца насам намирам думите за много кухи в тези моменти. Само знай, че те прегръщам мислено

# 2 412
  • София

Верно, един трезв трябва да има. Да ни пази да не паднем през борда, когато се натаралянкаме.

# 2 413
  • София
Тук съъмм

# 2 414

Верно, един трезв трябва да има. Да ни пази да не паднем през борда, когато се натаралянкаме.
Ай ся и трезва. Не стига, че се опитахте да се изсулите сами, ами сега и да не пия. Тц, тц, и това било другарки.

Общи условия

Активация на акаунт