Отговори
# 2 550
  • София
Кло, Честит рожден ден! Бъди здрава и удовлетворена! Смело, маце, свещите духни. Възрастта не ти личи. А попитат ли те някъде, кажи, че на... (половината на твоите години) в Евро си ти! Grinning
Почти редовно ви чета, мили вещечки. Предимно вечер, когато изнемощяла се хвърлям на леглото, като левскар за дузпа. Заспивам бързо и не стигам до писане. Моля за извинителна бележка. Stuck Out Tongue Winking Eye
У дома е яка динамика. Все някой идва, друг заминава, а аз посрещам и изпращам. И въртя казана с манджата. Голямо домакинство сме - щерката с двете деца, периодично и зетко, гаджето и аз. От време навреме и сина, с неговите чавета. 9 месеца гледахме благотворително и едно 15 годишно германче по програма Обмен. Утре си заминава. Свикнахме с него и то с нас. Абе голяма веселба е у дома. По Великден цяла седмица почти, хранех 27 души ежедневно. Сутрин, обед и вечер по 9 души. Пълна лудница.
Хайде, останете си със здраве. Hug

# 2 551
  • sf
Леле, Фло , само като те чета и се изморих.
Чакам втората пералня и ще подремна. Разхождах кучо, в началото едва стъпвах, накрая на разходката ми беше по-добре крака. Мисля, че не е счупен. 😃

# 2 552
  • Наблизо
Их Уми,аз като го написах,валеше навсякъде,а при нас в западна Европа не спря да вали.Сега пак вали,температури 20 градуса.Нямам търпение да си се прибера в България.
Пия чай и ям куки.Едвам намерих кафене да седна,докато чакам малкия на логопед.

# 2 553
  • тук и там
А,дъжд за месеците ,през които ще съм в Бг не искам аз..Достатъчен ми е целогодишният дъжд тук.Вчера голям дъжд се изля тук, но поне една седмица лято имахме тази година..Събудих се със схванат врат..Ей сЯ пак хапове ще пия .

# 2 554
  • Наблизо
И при нас дъждът дойде през нощта и ще вали цял ден.Кайсийка,вие кога ще пътувате?

Лекарството ми спря да действа на тази доза и трябва да я вдигна.Пфу…

# 2 555
Честита да си, Кло! Здрава и щастлива!

И при нас валя и захладня. Наслаждавам се на 18-те градуса.

Birdflower, не им позволявай да ти развалят настроението, забавлявай се и не обръщай внимание. Остава следващата седмица и аз да си последвам съвета Simple Smile.

# 2 556
  • тук и там
Следващата неделя.

# 2 557
И при нас дъждът дойде през нощта и ще вали цял ден.Кайсийка,вие кога ще пътувате?

Лекарството ми спря да действа на тази доза и трябва да я вдигна.Пфу…
Бе, то тук валя през целия май и от началото на юни изгоряхме.Тревата около блока е като слама- суха и жълта.Спим на климатик от две седмици, а как ще я караме юли и август, не знам ?!
Лекарство за какво пиеш?

# 2 558
Аз удържам фронта и все още не съм пускал климатик.
Пекох риба. Това ще е обяда + нарязан домат. Искам да захладнее,че мозъка ми все едно е в тенджера под налягане.
Кучката продължава да сменя козина и подкосмие. Всичко е във фондация. Питам я до кога, получавам само лукав поглед с въпрос има ли бисквитка.

# 2 559
  • Пловдив
Лан, фондация викаш Stuck Out Tongue Winking Eye Grin

Аз ходих на консултация при ортодонт, кат имах надежда за алайнери...ама не. Само брекери ми викат Confused Ми не ща да си го причинявам.

# 2 560
Кло, жива и здрава бъди!

# 2 561
Кло, Честит рожден ден! Бъди здрава и удовлетворена! Смело, маце, свещите духни. Възрастта не ти личи. А попитат ли те някъде, кажи, че на... (половината на твоите години) в Евро си ти! Grinning
Почти редовно ви чета, мили вещечки. Предимно вечер, когато изнемощяла се хвърлям на леглото, като левскар за дузпа. Заспивам бързо и не стигам до писане. Моля за извинителна бележка. Stuck Out Tongue Winking Eye
У дома е яка динамика. Все някой идва, друг заминава, а аз посрещам и изпращам. И въртя казана с манджата. Голямо домакинство сме - щерката с двете деца, периодично и зетко, гаджето и аз. От време навреме и сина, с неговите чавета. 9 месеца гледахме благотворително и едно 15 годишно германче по програма Обмен. Утре си заминава. Свикнахме с него и то с нас. Абе голяма веселба е у дома. По Великден цяла седмица почти, хранех 27 души ежедневно. Сутрин, обед и вечер по 9 души. Пълна лудница.
Хайде, останете си със здраве. Hug

Фло, добре дошла сред нас!
Размя ме от сърце!

Годините са ми 25+1/2, как добре звучи!

Намирай по-честичко време, да се разпишеш сред нас...

Едит:
Скрит текст:

Искам да споделя нещо "Искрено и лично"

В края на осемдесетте години на миналия век, когато всичко живо, което познавах се връщаше от арабските държави със злато и посуда....моя милост се завърна от Алжир с един куфар, около 20 килограма спомени и артефакти, намерени по време на престоя ми в гр. Тиарет.
Това, което виждате на снимката е малка част от запазеното.

Баща ми, който се спомина в началото на месец ноември 2023 година, беше емблеманична фигура, тук ще кача линк, към от Ютюб, с едно от първите му интервюта.

Той се завърна с млади фиданки, портокали и мандарини (м. март 1990 година)

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 14:33 от Clo - Camille

# 2 562
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Кло! Здрава и щастлива да си!
Последен мързелив ден, от утре пак почва лудницата на работа.
Хубава неделя, общество!

# 2 563
Фосилите са нещо интересно и уникални.
Няколко милиона години в една черупка/раковина.
Вън продължава да напича здраво. Чак не ми се вярва,че утре е 1 Юли. Нещо много бързо взе да минава времето...

# 2 564
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честито, кло, от здраве да се не отървеш! Късмет, пари и сполука да са ти верни другари.
Нареждам като бабичка, но така ме напъна.
Лан, добре ме подсети,  ще организирам Джулай морнинг на балкона. Той е западен, яма каквото-такова.
Замислям редовно присъствие на "от А до jaZZ", дано не ни мине котка път.
И ми трябва още един де да се оправя от пътя... Sad

Общи условия

Активация на акаунт