Отговори
# 2 565
Добри, да разбирам ли, че вече сте в Сòфéто?

Менюто за довечера:

1. Печена пъстърва, с лимони и копър
2. Мексиканска салата с печени чушки, царевица, (за червения боб съм пропуснала да купя) и кисели краставички
3. Млечна салата
4. Шопска салата
5. Салата с варени картофи и червен лук
6. Торта Червено кадифе

В тесен семеен кръг, разбирайте МН, двете дъщери и мама

Останаха само картофената салата за довършване от децата.

Опъвам търнака да дремна малко, че се изморих само докато го напиша.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 14:43 от Clo - Camille

# 2 566
Здрасти!
  Кайс, ама те си ми казаха  какъв график ми предлагат.Да съм в апартамента,докато Кати спинка на обяд, а те да кибичат на басейна,или плажа.Врчер,след като я сложат да спи, да могат да пият коктейлче навън,или да отразят някой бар. Всичко това ме устройва, ще имам време да си чета и почивам.Ама много време-една седмица!!!!
  Жега и при нас.Мъжете хапват лежа на дивана.

# 2 567
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Позна, кло. Joy
Има да организирам едно-две неща и като видя каква е програмата ще предложа пак срещичка. 
Ще смучем кафе или друго и ще генерирам хормон на щастието.

# 2 568
Марулета, според мен иди. Ще имаш време и да си починеш, ще смениш обстановката, ще видиш морето...Може ли да попитам за курса по английски? Да не е нещо към Бюрото по труда за работещи?
Приятно прекарване довечера, Кло!
Пандачина, може детето да е било с проблем. Те трудно се овладяват.
Приятна гореща и мързелива неделя на всички!

# 2 569
Да, курс за работещи

# 2 570
  • Варна
Кло, благодаря за споделеното. Довечера с мм ще гледаме, вълнуваме се от такива неща.

Тука сме сутрин на отворени прозорци, по обед на климатик, следобед на отворени прозорци, нощем на климатик. Последното, за съжаление, е наложително по две причини - бийта от дискотеките по плажа и крясъците на стотици чайки. Дори и през затворени прозорци могат да те събудят, ако спиш по-леко. Close

Готвите ли? Аз се отчетох с две гозби вчера, днес още две, гъбена баварска супа и леща яхния. Въпреки това обядвахме домати, козе сирене и люти чушки с прясно изпечена пълнозърнеста пърленка на тиган. Божествено.
Тъй, рапорт даден Simple Smile

Е, Фло и Кло не мога да ги стигна Simple Smile

Джулай няма за нас тази годна. Изместват ни навсякъде групи, които свирят за "без пари" - буквално безплатно или за наистина много малко. Ние си имаме някакъв мнимум и си държим на него за участие. Всъщност снощи свирихме в кк Камчия. Даже щях да забравя да споделя, пък ми беше на акълЯ. В два през нощта се прибрахме в толкова охладена стая, че се наложи да включим климатика на топло!
Ай, много дълго и разхвърляно ми се получи, извинетИ. Млъквам и отивам да чета обяви за коли Simple Smile

# 2 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дорч, не съм в "кухнята", просто се наслаждавам когато и където мога. Толкова рядко ни се случва напоследък... Да не кажа никак... Sad

# 2 572
  • Варна
Ама разбира се, Добриня. Радвам се, че ще го отразиш по някаъв начин. Two Hearts
Просто споменаванетона Джулай ме подсети да споделя, че ние всяка година свирим някъде, а тази - не.

# 2 573
Аз ходих на консултация при ортодонт, кат имах надежда за алайнери...ама не. Само брекери ми викат Confused Ми не ща да си го причинявам.
Потърси друг ортодонт. Мисля всичко или почти всичко може да се поправи с алайнери. Аз съм се вкарала в това приключение на дърти години. Единственото, за което мога да съжалявам, е че не го направих по-рано.

По повод обучението, за мен ученето е до живот, въпреки че не съм от най-старателните, но почти нямам период, в който да не ходя на някакъв курс.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 16:54 от alex_jp

# 2 574
Гостите си заминаха, оцеляхме. Е, имаше лека ескалация на тона тук-там, няколко жилвания, размяна на лоши погледи, но като цяло бива. За пореден път се убеждавам колко различни сме хората, по колко различен начин виждаме, приемаме и си обясняваме нещата.

Кло Heart

Яко припича навън, пуснахме климатика, че не се трае.

# 2 575
Като прочетох Дорчи се сетих, че по радио Варна имаше някакво интервю тези дни с еколожка от общината. Ми видиш ли те не се интересували от чайките, защото имало само една жалба а за да им намалят популацията трябвало детайлно обследване на проблема. Чудя се да не пусна ли една жалба и аз, че не може да се спи от тези гларуси. Не може и да ги отстрелвал, защото ако някоя отстреляна падне върху някого на улицата ще стане много голям панаир. Изобщо, тези еколожки в общината за чий са се пита в задачката ?
Топло и влажно е и чакам да захладнее. Трябва да прибирам прането и да сменям спалното бельо.
Мързи ме .... ама много. И като знам,че утре пак се почва ходенето по мъките ... Ми така ще е, докато си построя капитализма.

# 2 576
Пра вас чайки, при нас свраки в 5 ч сутринта.Ама грачат и се карат с врабчетата , дето гнездят под терасите...И да искаш да спиш на отворен прозорец, не можеш. Вечер след 23ч. е пълно с дрифтаджии по Асеновградско шосе. Аз пък питам къде е полицията и що не ги спре?!От година на година все по- зле става, а не ф като да не са пускани сигнали. Тъкмо задремеш и свирят гуми. Ми, затварям и пускам климатика и тва е...и се моля моето дете, да не си намира някой подобен самоубиец, че ще ме ме уморят млада ..

# 2 577
Ти пък, Уми, полицията - какво е това? Колко пъти на прибиране от Пловдив вечер ги засичаме въпросните дрифтаджии, събират се по бензиностанциите. Преди време имаше и много тежък инцидент с един моторист. Полицията знае прекрасно къде се събират, какво правят, но не си мръдват пръста.
При нас минали години се въртяха и дрифтеха в едно кръгово, на няколкостотин метра от полицията. Лятото всяка вечер. И никаква реакция.
Ей тази анархията, пълното нежелание на всякакви власти и институции да си свършат работата и да въведат някакъв ред, ме изкарват извън нерви.

# 2 578
  • sf
Странно ми се струва да се намаляват чайките, защото са шумни. Разбирам, че е гадно. И аз имам едни свраки пред прозореца, ама какво да се прави- природа!

# 2 579
  • Пловдив
Абе природа, ама то трябва ред и там Simple Smile

И ние искаме тишина, ама на...в града дори и нощем няма!

Алекс, ще потърся, ама вече втори след зъболекаря ми казва брекети. Не ща тая грозотия! Па и зъбите ще изправи, ама инак ще ги съсипе...и болки. М не....
Повече ме е страх от ваденето на поне 2 мъдреца 🤪😔🤐 До сега никви интервенции нямам...Ще го мисля.
ММ отиде да чака синко на гарата. Свърши му морето. От утре практика Simple Smile 100 пъти заръча да му нося от баба му храна.

Общи условия

Активация на акаунт