Отговори
# 2 535
Бъди здрава, Кло.

# 2 536
  • София
И аз в отбора на МЦ в жегата. Head Band

# 2 537
Да си жива и здрава, Кло!
Не можах да спя, боли ме крака. Вчера стъпих малко накриво, не обърнах внимание, обаче снощи ме заболя доста, сега пак, май ще трябва да ходя на снимка.
Ама първо имам да пусна две перални и да измия малко чинии.
Донси, опитай първо с Репарил гел Н да намажеш.

# 2 538
И аз в отбора на МЦ в жегата. Head Band
+1!

Кло, бъди здрава и много щастлива 🎂🎉❤! Липсваш ни тук, разписвай се по-често да не се притесняваме, моля!

# 2 539
Честит рожден ден, Кло! Жива, здрава, и много щастлива!

Донси, отивай. Миналата година стъпих леко накриво с левият крак, заболя, поду се малко. Но, понеже си ходех, дори накуцвайки, и очевидно не беше счупен, всички ми казваха да не ходя на лекар. Е, оттогава периодично ме боли. Сега много съжалявам, че не отидох веднага да го видят.

Отборът ни е голям, като гледам.

Бърльо! Purple Heart

# 2 540
Цял олимпийски отбор, само знаменосец трябва да си изберем Joy

Жега е още отсега. Добре, че са пота и фраера, да помагат в кухнята, иначе щеше да е пещ. Заредила съм и двата уреда с картофи и зеленчуци, МУ оправя пържолите, мама се суети като муха без глава. Стискайте палци да не се изпокараме с височайшите роднински гости.

# 2 541
  • Наблизо
Кло,честит рожден ден! Здраве и хубави моменти в близките пожелавам!

При нас е оранжев код,бури,градушки.Ще ида после да прибера колата в гаража.ММ отиде да гласува и се върна ядосан-само възрастни хора в нашата секция.

Аз този уикенд го дадох през просото.Мунаха конкурсите,остава да чакам и следващата седмица остава празника на училището..и там стрес,но по е само то остана..и на ММ глупостите.Ще отслабна ама другият път.

# 2 542
  • тук и там
Добро утро!
Кло, да си жива, здрава и щастлива! Ще се почерпя довечера за твое здраве.
Аз пък искам да съм във вашият отбор, ама-няма..По-добре в жегата с цикъл, от колкото вечна жега без него..Grinning

Марулче, нали ти е ясно че те вземат за детегледачка.И нашите до скоро ги водихме с нас и  двамата-на море, планина и т.н.-докато искаха.  Та си помисли добре къде ще си починеш всъщност.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 10:41 от Кайсия

# 2 543
  • France
Аз съм с комплект мигрена + цикъл. Но пък няма жега днес, приятно е. Така че не знам дали ви цакам

# 2 544
Добро утро!

Кло, честит рожден ден, бъди здрава и щастлива!

Ние с ММ решихме да направим един плаж на спокойствие и сме вече до басейна. Детето и то е на плаж с баба си и братовчедите. Всички са доволни 😃.

# 2 545
Честит рожден ден, Кло! Здраве и каквото ти е на сърце да става с лекота 🍀💫✨ (Рачетата сте ми слабост, моето ще се разпише след няколко дни)

Марул, благодаря, че споделяш. Сега всяко мнение и поглед отсрани ми помага, че то и аз се обърках с тези моичките двама.

Другарки с МЦ 🤗

# 2 546
  • София
Кло, жива и здрава да си!

И аз в кюпа с МЦ, но на хладно.

# 2 547
  • София
Кло, здрава да си.

# 2 548
  • Варна
Честито, Кло! Бъди здрава и щастлива!

# 2 549
Жива и здрава да си, Кло!
Нервна съм! Имам много домашна работа, а 4 дни отпуска ги пролежах. Това му се вика мързел!
И тая жегаааа! Искам дъжД, хубав , летен, разхлаждащ, без градушка! Не сменихте името на темата и не капна през целия юни! В юлската тема да напишете да превалява от време на време!

Общи условия

Активация на акаунт