Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 904
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 520
  • тук и там
Разходихме се .Естествено не мина без цупене,сърдене,мрънкане и фасони и  този път-нали сме с деца.На връщане ,вече в колата,як дъжд заплющя.От днес,когато още беше хубаво времето

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 11:59 от Кайсия

# 2 521
Не знам защо така се получава - яли, пили, мач гледали с едно око и се прибрахме. Поне чехлите за 100 и кусур лева се олабиха и няма да ми се налага да ги връщам със скандал 😄
Ще живея още един ден в блажено неведение преди да излязат резултатите на тролчето в понеделник. Аз претенции нямам, детето трябва да избере, но мн отсега мрънка и аз съм между двамата като в менгеме. Не знам как да се самоизключа от уравнението, по-точно сърце не ми дава да го оставя да се налага. Мисля, че не е правилно. Но пък и тролче не е съвсем наясно... та таз мъка тепърва започва и ще трае до към 18 юли.

# 2 522
Здравейте, Вещички любими!

Да се почерпите за мое здраве!

Нищо не съм чела, едва ли някога ще наваксам.

Да се почерпите довечера за мое здраве, че одъртях с още една година.

# 2 523
Добро утро Simple Smile
Кло, да си жива, здрава много щастлива, обичана и усмихната!

# 2 524
Добрютру!

Честит рожден ден, Кло. Да си жива и здрава! Надявам се, че си добре и ще можеш да се разписваш по-често!

# 2 525
Добро утро,Кло! Да си честита! И по-редовна!
   Злате, на каката на времето аз се наложих. 5години търпях мрънкане,дуднене, сърдене.На малкия никак не се наложихме, аз дори го карах да избира по-лесно ти.Той сам избра като кака. Пак си мрънка, ама поне пропускаше "ти ме накара,ти си виновна".
   Ти си знаеш павето,ще направиш точно това, което е до ре!Успех! И ни дръж в течение!
   Ние чакаме приема н гаджето , дано влезе на 1 ви класирАне в СУ! Имат планове децата,да не им се объркват.
   Големите пък ме поканиха с тях на море. Трябва им човек за обедния съм на Кати. Сега съм в дълбок размисъл.ММ вика -отивай.

# 2 526
ЧРД, Кло! Да си здрава и щастлива!
Не разбрах защо чак довечера да се черпим за твое здраве, ама щом си казала, ще чакаме до тогава Stuck Out Tongue Winking Eye

Защи да не се събудя в 6 в неделя…

# 2 527
  • София
Кло, честита да си! Здрава и щастлива!

Марул, отивай, бре!

# 2 528
Имам време да мисля. Тогава и единия работник иска отпуск. А знаеш ли колко е хубаво у дома,когато сме си само двамата с ММ?????
   Ще видим. Има време.

# 2 529
  • sf
Да си жива и здрава, Кло!
Не можах да спя, боли ме крака. Вчера стъпих малко накриво, не обърнах внимание, обаче снощи ме заболя доста, сега пак, май ще трябва да ходя на снимка.
Ама първо имам да пусна две перални и да измия малко чинии.

# 2 530
  • France
Кло, да си жива и здрава, обичана и щастлива. Heart и по-често да ни навещаваш, защото липсваш.

Аз се събудих в 4 и 30. С мигрена. И още много страдам. Егати тъпата глава

# 2 531
Честит рожден ден, Кло! Да си жива и здрава!
Надявам се, че всичко е наред. Липсваш, разписвай се по-често.

Весе, драсни и ти.

# 2 532
  • Пловдив
Добро утро!
Кло, ЧРД! Да си здрава!

Пия кафе и не знам как ше издържам в тоя пек с МЦ Head Band

# 2 533
Мисте, сестро по съдба Head Band

# 2 534
  • София
Честит рожден ден Кло.

Общи условия