Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 91 924
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 505
Бърд, честита да е мама!На нея и на таткото на Дорч желая много здраве!!!!!
   Начин, жестоки тютютю с ориз наготвих.И градинарска та чорба стана добре, даже ходих да си открадна кисели джанки за нея.Мъжете напредват, щерката е някъде с Кати, синът бачка на зетя на магазина. Само свекъра и аз се мотаем, ама аз готвя,простирам, почнах да разглеждам кое ще прибирам,кое ще ходи за един балкански заслон.

# 2 506
Честит имен ден на Павката!
Поздрави от един малко пораснал роднинчо

# 2 507
  • Варна
Ах, Мързи, голям сладур!

Честит да е Павката, Мид! Безброй щастливи години да го пази името!

Честит празник и на мама на Бърди! Да е здрава, здрава, здрава!

Благодаря от името на моя тати. Той много се старае, пази диета, има резултати. Дано устиска дълго.

Аз сготвих великолепна лятна манЖа за обяд (нещо като миш-маш, ама със сосче).
За вечеря - пека неназовими на половинки, с пълнеж от сирене, яйце, копър и накрая ще стръгна кашкавалец.

Сутринта ходих да си купувам кола Simple Smile Simple Smile Ама компетентното лице с мен каза Ц, не става. Е, друга ще да е. При следващ опит ще пиша тука да замолвам за палци. Simple Smile

# 2 508
Честит празник на всички празнуващи, рожденици и именици. И мойто мамче днес празнува имен ден.
МН ни направи паста за обяд и сега на никого никъде не му се излиза Grinning Ще си четем на хладно, пък довечера ми е обещал да гледаме мач на дворче. Да го видя какво ще измисли Grinning

# 2 509
Благодаря за поздравите!
Честит празник на таткото на Дорч и майката на Злати! Да са живи и здрави.

Мама ни води да почерпи на обяд. Преди това беше на кафе с позната и й дойде малко зор от социални мероприятия Joy Отметнахме и пазара, заредих се доволно с газирана вода до второ пришествие. Аз пия кафе и се залавям за тръстиката, МУ дреме на хлад. Наболява ме главата, изобщо не се наспах снощи.

# 2 510
  • Euskal Herria
Отметнахме всичко, дето трябваше и не възнамерявам да излизам повече. Минахме годишния преглед на колата, пазарувахме и ей тъй, пътьом, се сдобих с два чифта сандали. Само да спрат дъждовете, де... засега маратонките са в действие. Grinning  Иначе видях хора с боти и якета, а други се разхождаха по тениски.

# 2 511
  • Наблизо
Здравейте и честит празник!

Мид,да е жив и здрав и честит Павката!

Тили,да й е светло на маминка ти..

Фил,направихме го и бг гражданин.В контекста на войната ми се струваше нещо добро.Иначе ние сме в европейския съюз,не може току-така да ни апартридва,трябва да сменят европейските закони.А и цялата тая парлама се прави за едни хора и техните потомци,които преди 1962ра бяха французи.Както и на Мердела баба му.За нас не се шашкам толкова,тъпо звучи,но сме бели,с европейски имена.Тъжното е за другите и затова ММ утре ще е първи да гласува. Иначе няма къде да се скрие човек,ей на одеве бях до ДМ и отпред висят още афишите на АФД.

Ние изпразнихме картите ,нали почнаха намаленията.Дрехи,храна,вентилатор ииии имам нов Дайсън ^_^ Остарях,щом се радвам на нова прахосмукачка.

Сега мисля да поспя малко,ако детето не дойде да ми скача на главата.То доста се позабавлява също от сутринта сме навън,площадки,детски център,бъргър кинг..Сега малко ще си поиграе и ще ме остави на спокойствие.

Успях да се нацедя в един номер по-малки панталони,но всичко върви много бавно.

# 2 512
  • France
Бюти, въобще не ме успокоява, че сме европейски граждани. Ти прочете ли какво готви на хората с две националности? И това е само през "флиртуващия" период. Страх ме е на какво са способни, когато вземат властта.
Радвам се, че не го направих за децата. За една бройка беше, но мързелът ми надделя

# 2 513
  • Наблизо
Ми в краен случай сме на кръстопът от три страни и така.Всички ни е страх,то вече и къде да идеш.Австрия?Белгия?..Холандия..
То ако не е сега,щеше да е след 3 години.И то президент.Сега поне има шанс да се олеят като зелените и да нямат после шанс за власт.Да видим,така или иначе нищо не зависи от нас.То детето е малко все още,докато стане на 18 я камилата я камиларя.

# 2 514
  • sf
Имаме уговорка с три приятелки да се видим довечера. Заедно избрахме заведение, резервирах. Сега едната/винаги мрънкащата/ почна : "ама далече ми е , с какво да стигна, не ми се ходи сама, някоя да дойде едикъде си и после заедно".
Значиии, откачих, на едно цъкване съм да не ида и никога повече да не изляза с нея.

# 2 515
  • София
Злати, да ти е жива и здрава майчицата!

Донси, за голяма жена става въпрос, нали? Малко тип тийн-мрънкало ми звучат оплакванията й на тази особа. Не й се връзвай. Изкарай си приятно.

Напред бях на косъм да направя нещо, което досега никога не съм правила. Щях да помоля един клиент да накара детето си да ни даде шанс да си свършим работата двамата с него. Не ми пречат децата на клиентите по принцип. Колкото и да са шумни понякога, все успяваме да се разберем с родителите им. Но това конкретно 7-годишно дете започваше да ни надвиква всеки път, когато ние се принудим да говорим по-високо, за да се чуваме. А таткото , вместо да му направи забележка, се опитваше и той да надвика детето. И в един момент в офиса бяха само крясъци. Разбирам, че е дете. И моето не винаги е било кротко на такива места. Но аз не съм пропускала да направя забележка и да обясня какво следва да е поведението й. Същ отака други родители с деца в моя офис винаги са обяснявали на децата си защо е редно да бъдат малко по-тихи. А този татко и друг път е идвал с отрочето си и винаги е едно и също. Детето определя правилата.

# 2 516
Като чета нашите французойки, страх ме хваща.
   Аз започнах да събирам панаира отвън на вътре.Колко посуда ще замине за Балкана...Засуках се, полежах,не минава.Намацотих се с някакъв гел,пих един диклофенак и сега съм добре. Някой от вас има ли сушилня върху пералня? Сложихме нашите така,ама чакам да пипне да центрофугира,че да видя кво става.
  Айде, пуш паузата свърши,продължавам.

# 2 517
Покрай световните събития не следя най-внимателно нашите тук, ама понаваксах сега,  'миии съвсем в духа на онзиденшния ми пост....

# 2 518
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пристигнахме. Паднах в леглото и цял ден не мога да стана - а стана, а падна обратно.
Утре ще съм добре, но днес е тегаво.
Марулче, в София са пералня върху сушилня, в Кайро е обратното. Или е обратното... Абе, имаме и в двата варианта.
Не съм забелязала някаква разлика. Една идея по-удобно ми е да дръпна прането от пералнята и да го натикам в сушилнята, отколкото да се кланям за всяко нещо.

Честито да са имениците днес.
Имах дядо именник днес. Помня как всяка година за празника се събирахме всички.
Баба и дядо седяха на една пейчица пред къщата, дядо пушеше цигари, които сам си свиваше, усмихваха се благо и без думи гледаха към двора, а там 7 синове и дъщери, седем снахи и зетьове и средно по три деца във всяко семейство... Над двайсет деца и младежи във всякакви възрасти от бебета до хора за женене, щъкахме като хлебарки и атакувахме ябълката петровка.  Едни бяха на дървото, други - под него. Големите сваляха клонки надолу за малките, средните сами стигаха... Тази ябълка нямаше нито един клон нагоре. Като плачеща върба беше....

# 2 519
Сиросче, че цял ден се каня да те питам, как е моят любимец? Надявам се, че е добре.

Общи условия

Активация на акаунт