Градинарство - моето хоби 35

• 38 104
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Много е подобно, да. Това което имам аз изобщо не виждам как ще стане на топка, расте разчепатено и рехаво. И моето също цъфти само на нови клони, т.е. ако се подрязва и оформя изобщо няма да има цвят. Режа само ако някой клон ми ми пречи, до дъно. Аз съм го засадила между големи розови храсти, те през лятото са достатъчно красиви, така че разчепатко да не ми дразни окото Grinning

# 661
  • Пловдив
Толкова обичам сняг ,вероятно защото рядко го виждаме в Пловдив ,но така да не обичам да чистя вечнозелените  растения ,които е затрупал ...
Поуспях да ги изровя и понеже ми е много любимо да видя червени топченца на снежен фон ,не се въздържах да ги снимам .

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 13:06 от nelina_london

# 662
Така така, днес преди да тръгна за полета за Сф се наложи да отупвам и вързвам Даники и Туи…

# 663
И при нaс е снежно, два пъти  изтупвах сняг. Довечера пак ).

# 664
  • София
Ех, как се промени климатът, в студен планински район да се радваме на сняг и да го снимаме, сякаш е явление!
Съседите разказват, че винаги са имали поне  шест месеца отоплителен сезон, от които пет - снежни.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 16:56 от sofyia

# 665
Точно това си мислех и аз. Как се радваме на малкото снежец. Такива някло смс, едва покрили , като от снимките на Мариета, направо не го брояхме за сняг. Зимно време никой шофьор не тругваше без вериги в колата.
Помня снегове, 4 часа ми е отнемало да изчистя пътека по стълбите на майка, за да стигнем до улицата.

# 666
  • Бургас
Здравейте! Прекрасни снежни красоти! Нашият сняг вече се стопи !
Влизам тук с молба за съвет / отново Relaxed /  Видях да се продава  Jasminum polyanthum в саксия и се питам, ако го купя сега и сложа в по-голяа саксия, дали ще оцелее на остъклен балкон до пролетта, за да го занеса тогава на село!? Thinking И през лятото от ежедневно поливане ли се нуждае, за да оцелее? Защото ходим по веднъж в седмицата...

# 667
  • Стара Загора
Влизам тук с молба за съвет / отново Relaxed /  Видях да се продава  Jasminum polyanthum в саксия и се питам, ако го купя сега и сложа в по-голяа саксия, дали ще оцелее на остъклен балкон до пролетта, за да го занеса тогава на село!? Thinking И през лятото от ежедневно поливане ли се нуждае, за да оцелее? Защото ходим по веднъж в седмицата...
https://www.parkove.bg/inf/ZHasmin+mnogotcveten+-+Jasminum-412.html

# 668
Полиантум не е ли топлолюбив? Според мен се гледа като стайно растение тук.

# 669
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Две китки са. Приготвих щайгите. Joy

# 670
Добри, ММ каза като станат готови, да го каниш на салатка. Допълнението към салатката от него. Joy

# 671
  • густо майна Филибето

Да, ако саксията е поне два пъти по-голяма, няма никакъв проблем с едно поливане даже на две седмици, да оцелее до пролетта. Но лятото няма да може.

Момичета, прекрасни зимни красоти показвате! И ние се порадвахме в Пловдив, но снегът бързо се стапяше през деня. Вечер повали, сутринта е прекрасно, и до обяд почти изчезва. И така няколко дни.  Но аз все пак успях да направя снежен човек.

# 672
Януари в градината )

# 673
La_valletta, това от моя календар да не е вашата котка? Smile Smile Smile

# 674
Неее, Матилдичка е на райета ))

Общи условия

Активация на акаунт