Новите ви книги - 24

• 46 722
  • 468
  •   2
Отговори
# 45
  • Варна
О, каква красива корица! Невероятна!
Поздравления и за другите книги, особено за Гордост и...
Аз също имам това издание, бях си го закупила от един сайт за употребявани книги.
...

Благодаря! Да, " Сянката на боговете" е наистина красиво направена книга. Твърди корици, цветни порезки, ей така както е на снимката съм си я изложила във библиотеката за да я гледам. За съдържанието нищо не мога да споделя, т.к. напоследък ми е доста натоварено и почти нямам време за четене. 🙂
Скрит текст:

Останалите книги са ми късмет от едно кашонче оставено до контейнерите за боклук, кашонче от което успях да си подбера 5 книги. Трите на снимката, една за футболен клуб " Левски", която нямам идея какво да я правя и един том " Приказен свят" на Ангел Каралийчев. 🙂

# 46
Ау, ако нямаш какво да правиш книга за "Левски" и решиш да я подаряваш, много ще зарадваш моето малко левскарче!

# 47
За книгата на Джон Гуин няколко пъти посягах да я купувам и се отказвах, докато не я поръчах от сегашното намаление на Озон, така че и аз я чакам.
За фенове на “Левски” - Хепи, може да видиш и тази:

# 48
  • Варна
Ау, ако нямаш какво да правиш книга за "Левски" и решиш да я подаряваш, много ще зарадваш моето малко левскарче!

Нямам, Миж, категорично няма да я чета. Пък и вкъщи ( фамилията) никой не проявява интерес спрямо футбол. Пиши ми, ще ти я изпратя. 🌼
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 23:22 от floren

# 49
  • Бургас
Днес случайно минах покрай Хеликона и там в някакъв кош за преоценени книги зърнах тази за 4,90лв. В сайта на издателството отдавна е изчерпана. Явно Хеликон са изровили от някъде някакви залежали бройки. Даже са леко пожълтяли, кой знае в кой склад са били забравени.

# 50
След като върнах прочетените книги в библиотеката и сега съм взела нови допълнения, към предните две. Даже чета " Всичко, което търсиш, се крие в библиотеката". Много мила книга. За обикновените хора, които се борят с неща, с които всеки един от нас му се е случвало да се сблъсква. И в един момент попадаш на място, в което намираш отговори, в което се чувстваш добре. За мен библиотеката е едно такова място. На спокойствие, уют , в което може да срещнеш хора, които трептят на твоята духовна честота, от което на душата ти става много хубаво.
Е, не само библиотеката е такова място. Тук също се чувствам така сред свои в духовно отношение хора, за което благодаря!

# 51
Четох много противоречиви мнения и реших да си създам собствено Simple Smile .

# 52
Поръчвах за детето от Озон разни нещица... И да не пътуват самички... 😊

# 53
Поръчвах за детето от Озон разни нещица... И да не пътуват самички... 😊

Вили, може ли отзив после Simple Smile

# 54
За моженето - може... 😀
Обаче идея нямам кога ще е това, защото сега чета съвсем различни книги. Но пък любовта ми към Алена Морнщайнова просто ме провокира да си я взема "Ноември" и да я имам. Пък може и през ноември да я чета, знам ли... 🙂

# 55
  • Sofia
От промоцията на"Бард"...няма спасение за мен Confused, но си ги отстрелях с кеф Joy.

# 56
# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт