Новите ви книги - 24

• 53 708
  • 561
  •   2
Отговори
# 30
Поредното щастие в кашонче от мен... ❤️
Продължавам на фентъзи вълна, а шукаритетната ми душа ликува, много се радвам на цветните порезки. 😀

Скрит текст:

# 31
Здравейте, четящи хора Simple Smile
Ще купувам за подарък трилогията на Толкин "Властелинът на пръстените" и се чудех кое издание е най-хубаво оформено (илюстрации, корици). Ако някой има представа, ще се радвам да препоръча. Благодаря предварително!

# 32
  • Варна
Илюстрованото издание на " Властелинът на пръстените" е отдавна изчерпано. ( с кожени корици, метален обков, офсет и т.н.) На вторичния пазар понякога излиза по някоя бройка, която се продава за немалка сума. В момента наличните варианти са два, но и двете възможности не са илюстровани.
1.
Скрит текст:
2.
Скрит текст:

Аз имам вариант 1, което се води пълно издание ( твърди корици, бели листи, допълнителна корекция), а се води пълно издание, защото в него са включени родословни дървета, карта на средната земя, част от легендата за Арагорн и Арвен, анализи на кралете и управниците, календар на графството, писане и правопис, езици на народите от третата епоха. Тези допълнителни глави мисля, че липсват при вариант 2, но пък от гледна точка на удобство на четене бих предпочела 3- те книжки с меки корици. С тухлата ( пълното издание) ръцете ми отмаляваха само след 30-40 минути четене и трябваше да търся нова удобна позиция, за да продължа приключението из Средната земя. Което и издание да изберете все ще зарадвате почитател на фентъзи жанра. Успех !🙂👍

# 33
Има ги и във вариант две, него имам (в трета книга на края са, след последната глава - стр. 367-521 +последвано от 5 страници с черно-бели карти) . Предпочетох го, заради удобството- по-удобно е за четене така, отколкото едно по-голямо цяло и тежко издание.

# 34
# 35
Прочетох я за няколко часа. Тази книга не може да се спре.

# 36
# 37
# 38
От днес от библиотеката.... четеше ми се фентъзи, но не съм попадала напоследък на такова, което да ме грабне, две от трите попрегледах и май съм на прав път, ще видим, а ми ми се ще да пътувам в измислени земи, да се откъснат замалко от всичко... И ето днес в библиотеката ми се сбъдна желанието.

# 39
  • София
От днес от библиотеката.... четеше ми се фентъзи, но не съм попадала напоследък на такова, което да ме грабне, две от трите попрегледах и май съм на прав път, ще видим, а ми ми се ще да пътувам в измислени земи, да се откъснат замалко от всичко... И ето днес в библиотеката ми се сбъдна желанието.

От коя библиотека сте ги  взели ? Дано да е някоя софиийска.

# 40
# 41
# 42
От днес от библиотеката.... четеше ми се фентъзи, но не съм попадала напоследък на такова, което да ме грабне, две от трите попрегледах и май съм на прав път, ще видим, а  ми се ще да пътувам в измислени земи, да се откъснат замалко от всичко... И ето днес в библиотеката ми се сбъдна желанието.

От коя библиотека сте ги  взели ? Дано да е някоя софиийска.
Не. От Регионална библиотека " Емануил Попдимитров " гр. Кюстендил.
Но в темата има доста момичета, които са от София и сигурно ще споделят къде има. А със сигурност в София има много повече.
Аз съм благодарна, че в Кюстендил има такова място с такава ръководителка, която знае, че душата на хората има нужда от духовна храна, каквато са разнообразите книги. Това е едно от най-любимите ми места в града.

# 43
  • Варна
Подарък от скъп за мен човек, ❤️

А тези си ги намерих и съответно прибрах. 😄

# 44
О, каква красива корица! Невероятна!
Поздравления и за другите книги, особено за Гордост и...
Аз също имам това издание, бях си го закупила от един сайт за употребявани книги.
А аз върнах една от книгите в библиотеката и уж нямаше да вземам, ама като ми е слаб ангела пред книжните изкушения и ето...

Общи условия

Активация на акаунт