Новите ви книги - 24

• 65 659
  • 676
  •   1
Отговори
# 540
  • София
EliG, много добра селекция, виждам поне няколко заглавия, които са ми в списъка за четене. Wink

Не искам да развалям удоволствието, но "Непокорните" беше голямо разочарование за мен. Frowning1

# 541
Комиксът на Соник е много добър,  идеален за начинаещи читатели и фенове на Соник.

# 542
На Панаира на шатрата на Пробук имаше и втория брой от комикса на Соник, както и албум за класиране на картите, които предлагат към книжките.

# 543
# 544
# 545
# 546
  • Свети Влас
Нашите нови книжки предобивки. Кога обаче ще ги четем, не знам.

# 547
Ловецът на хвърчила от Халед Хосейни

# 548
# 549
Деси, ще чакам мнение като я прочетеш, че я имам и все не я почвам.

# 550
От намаленията в Лемур.

# 551
  • Mostly in my mind
Поизхвърлили са се с цената на Камъка...добре,че имах 10 лв ваучер като нов клиент в Ориндж,иначе нямаше да си я купя.

# 552
# 553
"Образована" е прекрасна книга, като всеки неподправен разказ по преживяно, от първо лице. Струва си да се прочете от правилните хора, които имат нужда от поуките в книгата (крайни родители, копейки, радикално религиозни и прочее), но за жалост май само ние, обичащите подобни разкази, съпреживяваме драматичната история на едно дете с крайни родители.

От мен има 10/10 (заради автентичността, защото отговаря на заявките, с които се позиционира в литературата и защото ми разшири светогледа за неща, на които не съм била пряк свидетел)

Лек тийзър: какво нещо е цял живот да те учат, че лекарствата са зли и вредни и в един момент при главоболие за първи път да вземеш болкоуспокояващо... Какви родители има на тоя свят...

И на мен ще ми е интересно какво мислите, прочелите я.

# 554
.Hazel., ще пиша за "Образована"  в темата  "В момента чета...", за да не разводняваме тук , където е само за новопридобитите ни книги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт