Новите ви книги - 24

• 74 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Не смея да ги преброя моите. Гледам ги, каня им се и пак взимам от Библиотеката - нали не съм ги купила, а държа да прочета Simple Smile

# 76
Не трябваше да отварям темата на тази страница... досега се въздържах да не взимам нови книги за отпуската, защото имам към десетина непрочетени. Но с цифрите, които вие споделяте, че имате ... успокояващо ми действат. Joy

# 77
  • София
Не мога аз да се запасявам така 🙂, прочета ли някое впечатляващо резюме, ми се иска да се запозная с историята веднага. Позволявам си да се запася с литература свързана с работата ми, там нищо не ми е излишно.

# 78
  • Бургас
То и ние не искаме да се запасяваме, ама като видим намаление и сме като пощръкляли. Grinning Особено както преди правеха по -50%. Как да не си купи човек Grinning Ела да видиш в темата за намаления на книги какво става.

# 79
С някои книги съм се запасявала и без никакви намаления. След като прочетох “Облакът Кукуландия” толкова ми хареса как пише авторът, че взех от книжарницата почти веднага (без намаление беше) “Светлината, която не виждаме”.
Похвалвам озонци/Артлайн, изпревариха срока на преордъра за Астерикс, ще се забавляваме и с комикс.

# 80
Аз съм доста напред с бройките на хартия, а електронно... не смея да броя. Споделям мисълта на Еко. Моите "прегрешения" са вследствие на отзиви и резюмета, които сметна, че ме вълнуват.

# 81
И аз имам около 30 - 40 хартиени , които ме чакат , а електронни над 800 файла .

# 82
А, електронните хич не ги броя, там положението е извън контрол... 😀

# 83
То и ние не искаме да се запасяваме, ама като видим намаление и сме като пощръкляли. Grinning Особено както преди правеха по -50%. Как да не си купи човек Grinning Ела да видиш в темата за намаления на книги какво става.
Там не смея да влизам вече. 😅
И ето ... веднага да се отчета, нали се успокоих, че може и още да трупам. Минах през Orange само за картичка ...

# 84
Ама 50 книги въобще не са много! За няма и година ще си ги прочетете. Аз мога да изчитам своевременно всички книги, които си купувам, обаче заради размените ми се натрупват повечко и позалежават. Освен това си взимам и от библиотеката и Читалбята, за прочит от приятелки, които връщам и така винаги имам непрочетени книги в библиотеката. Всъщност там почти нямам прочетени, защото си запазвам малка част от тях, само най-най-хубавите.
Най-новите ми са
"Нишка" от В. Бешлийска, "Дъжд" - К. Мишу, "Джентълменът от Перу" - А. Асиман и "Опиянението от промяната" - Стефан Цвайг.

# 85
  • Mostly in my mind
За 1 година ще ги прочете този, който има време. Иначе не стават нещата. А и като имаш предвид,че междувременно се купуват нови, бройката се поддържа Joy

# 86
  • София
Аз нямам много непрочетени , но пък това е защото време за четене винаги намирам. Дори 2-3 страници да са, винаги ще намеря малко свободно време да почета. Четенето е като дишането за мен.

# 87
  • Sofia
Малко книжки от промоцията на Ориндж

# 88
  • Mostly in my mind
Аз нямам много непрочетени , но пък това е защото време за четене винаги намирам. Дори 2-3 страници да са, винаги ще намеря малко свободно време да почета. Четенето е като дишането за мен.
Ако го гледаме така значи и аз чета и време за четене винаги имам. Сутрин с кафето, вечер с виното. 20, 30 стр на ден закърпвам. Но за мен време за четене е да прочета една книга за няколко дни, а не да я точа месец, както обикновено ми се случва.

# 89
Ангелски данък-Ирен Леви
Шепотът на пчелите-София Сеговия

Общи условия

Активация на акаунт