Новите ви книги - 24

• 65 637
  • 676
  •   1
Отговори
# 555
"Образована" е прекрасна книга, като всеки неподправен разказ по преживяно, от първо лице. Струва си да се прочете от правилните хора, които имат нужда от поуките в книгата (крайни родители, копейки, радикално религиозни и прочее), но за жалост май само ние, обичащите подобни разкази, съпреживяваме драматичната история на едно дете с крайни родители.

Четейки книгата на няколко пъти същите мисли минаваха и през моята глава. Но уви, подобни хора не са четящи, нямат нужда да четат текстове, "отварящи очи", задаващи въпроси ...

# 556
# 557
  • София
Среща на сляпо с Charly wilde

Скрит текст:
  Нощта, в която тя изчезна - Лиза Джуъл

# 558
# 559
От днес .

# 560
# 561
  • Бургас
От три дена е при мен, най-накрая!
Сега трябва да намеря време да я прочета!
Нямам търпение!

# 562
# 563
  • Sofia
Здравейте,

Имам задача да намеря подарък - книга (хартиен вариант) за преподавател по история. Търся нещо, което е издадено наскоро и на историческа тема (наскоро, за да намаля риска госпожата вече да има тази книга).
Дали ви хрумва някаква идея? Някой да е чел нещо подобно напоследък? Бюджетът е неограничен (т.е може да е и нещо колекционерско, по-различно и т.н)

Благодаря предварително, ако ви хрумне нещо!

# 564
Ориндж са много бързи!

# 565
  • Разпиляна във въображението
Здравейте,

Имам задача да намеря подарък - книга (хартиен вариант) за преподавател по история. Търся нещо, което е издадено наскоро и на историческа тема (наскоро, за да намаля риска госпожата вече да има тази книга).
Дали ви хрумва някаква идея? Някой да е чел нещо подобно напоследък? Бюджетът е неограничен (т.е може да е и нещо колекционерско, по-различно и т.н)

Имам първата, но все още не съм я чела.

# 566
  • София
Здравейте,

Разгледайте страницата на издателство Българска история. Книгите им се отличават с качествено съдържание.

# 567
# 568
# 569
От доста време ми е в wishlist-а и днес я видях в Lidl ... последна бройка, чакаше си ме. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт