Новите ви книги - 24

• 65 559
  • 676
  •   1
Отговори
# 600
# 601
С тоя Земенски стационар ме разби Grinning

# 602
С тоя Земенски стационар ме разби Grinning

Книгата е научна монография, а искам да я прочета от професионален интерес по темата. И доста време я търсих, понеже е библиографска рядкост. А до стационара ходих преди седмица

# 603
  • Варна
Колекция "Летописи..." вече пълна... поне засега. ❤️
Скрит текст:

...

Красота! Много ме зарадва да видя толкова книги на Брандън Сандърсен събрани на едно място. ❤️

Приятно четене на книга 5 от " Летописите" !🍀

И за да не съм спам като върл фен на " Малазана"  реших да продължа с историите свързани с Малазанската империя, т.е. разширяване вселената на този фентъзи свят. 🙂

# 604
# 605
Носорог в банята на Георги Милков. Предишната и първа негова ми допадна, увлекателно пише.
Смок на Ели Лозанова -вече я започнах и ми допада. Харесват ми вмъкнатите диалектни думи и се радвам, когато някоя я разбирам без превода 😊
Това с диалектните думи ме заинтригува. Те диалектни от определена област ли са, или архаизми? Ще прочета книгата🙂
Когато я четох за пръв път, бях окрилена.
Иначе по темата-новата ми книга е "Съживена"

# 606

С автограф от автора 🙂 На втората премиера успях да вляза и да слушам лекцията - много вълнуваща и въздействащата история ни развазва Г. Бърдаров, нямам търпение да я прочета!

# 607
Малко офтопик, но сега виждам, че не са му написали първото име. Досега май не съм срещала така.

С автограф от автора 🙂 На втората премиера успях да вляза и да слушам лекцията - много вълнуваща и въздействащата история ни развазва Г. Бърдаров, нямам търпение да я прочета!

# 608
# 609
Малко офтопик, но сега виждам, че не са му написали първото име. Досега май не съм срещала така.

Всичките му книги, издадени от Мусагена, са по този начин. Ето вижте:

# 610
  • Разпиляна във въображението
Това са моите от Ориндж

# 611
Пресни-пресни. Още не съм ги отворила Grinning

# 612

Много се чудих и аз дали да отида на представянето, но имам толкова много непрочетени книги, че съвестта ми се обади 🤦‍♀️

# 613
Благодаря!
Чела съм Абсолво те и не съм обърнала внимание. Явно книгите от Мусагена са така. Аз още броя дните от Сиела е с двете имена.

Всичките му книги, издадени от Мусагена, са по този начин. Ето вижте:

# 614
Скрит текст:

...
Красота! Много ме зарадва да видя толкова книги на Брандън Сандърсен събрани на едно място. ❤️
Приятно четене на книга 5 от " Летописите" !🍀
И за да не съм спам като върл фен на " Малазана"  реших да продължа с историите свързани с Малазанската империя, т.е. разширяване вселената на този фентъзи свят.

И аз много им се радвам... Останаха ми Ера 2 от Мъглороден, Юми, Озарения и вече "Вятър и истина". ❤️

Малазана ме плаши... 😃

Общи условия

Активация на акаунт