Юнски книжен клуб - 2024

• 3 749
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
Анкетата е жива в следващите три дни. Пак пропускаме годеницата, защото не мога да я намеря дори на английски.

# 46
  • Пловдив
"Терапията" има интригуващо резюме и гласувах за нея. Въпреки това искам да прочета и "Синухе египтянина" и ще се радвам да го има като предложение за следващия месец, ако не бъде избран този. Важи и обратното за "Терапията".

# 47
  • в сърцето на един мъж...
За нова книга гласувах за "Истанбул", но нямам против и "Терапията" или "Всички кости" Simple Smile

Прочетох есето на Борхес - интересна идея, че ние сме проекция на някой друг. Но като че ли не е моето нещо. "Цветя за Олджернън" ми беше доста по-интересен и оригинален. Стана ми мъчно обаче, че не можем да променим природните дадености, колкото и да се стараем... Интересна гледна точка ...

# 48
  • в сърцето на един мъж...
Като гледам, от анкетата, новата тема ще е с "Терапията" Simple Smile
Аз стигнах до някъде с книгата от юнския клуб, обаче не е моето и върви много бавно Sad

# 49
Няколко месеца не успях да се включа с месечните книги, но "Терапията" я свалих и започнах.
Чела съм "Пасажер 23"  и не ми хареса особено...

# 50
  • София
Привет, момичета:-) Честит юли! Прочетох си с удоволствие юнската книга и чакам с нетърпение линковете за юлската:-) Хубав месец на всички!

# 51
Обещавам, довечера ще пусна новата Heart

https://www.bg-mamma.com/?topic=1671067
Жива е Simple Smile Със следващата ще добавя пропуснатите 2 месеца в линковете със стари теми Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 00:10 от Inferiya

Общи условия

Активация на акаунт