Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 657
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Tiha_Vecher, чудесна новина. Спокойна бременност и до пухкав финал. Heart

vanesa_georg, не е сигурно дали е от прогестерона. Дискутирано е многократно в темата за абортите, но с две думи, има теории, че  когато ембрионът е некачествен тялото просто разпознава това и подава сигнал за спад в прогестерона, за да се изчисти по-лесно тялото. Ти щом си била на 2 пъти циклогест, което е по-силно от 3х2 утрогестан означава, че не е задължително проблемът да е бил в прогестерона. Моите случаи, когато ембрионите винаги са били с лошо качество са били подобни: в началото много висок прогестерон, след като минат дните на имплантация започва да пада и дори ми идва цикъл въпреки, че съм на прогестерон.

# 241
Моят прогестерон беше доста висок от циклогеста, но ембрионът спря развитие поради други причини. При неуспех или спиране на развитие има причина. Успех в намиране и премахването й! Успеете ли, следващият трансфер е с растящо човече в утробата.

# 242
Здравейте! На 10.06. ми беше ЗЕТ трасфера. Приемам Пролутекс 25мг и Кринон гел. Цяла.седмица съм с ПМС, по-принцип вчера ми беше датата на мц. От вчера имам постоянно гадене и от време на време ходя и да повръщам. Има ли вероятност според вас това да е от лекарствата или е от това, че съм около датата на мц? Благодаря предварително!

# 243
  • София
Цитат
Над 13-14 поне трябва да е за да се случи бременност.

Не е така. При мен и с по-нисък си се случи бременността. После, че са взети мерки е повече от ясно, ама не е съвсем вярно това за нивата. Момичетата добре са го обяснили.

# 244
Цитат
Над 13-14 поне трябва да е за да се случи бременност.

Не е така. При мен и с по-нисък си се случи бременността. После, че са взети мерки е повече от ясно, ама не е съвсем вярно това за нивата. Момичетата добре са го обяснили.

Да ама не ти е бил 8 както е нейния. Моя прогестерон въпреки неуспешните опити преди никога не е падал.

# 245
Минавам и аз да се оплача....  В 6та г.с съм и в четвъртък получих кръвоизлив и по спешност постъпих в болница. Тук ме тъпчат с Папаверин и Магнезий, но кървенето продължава, освен това съм с болки. Установихме , че с бебето всичко е наред (засега), но се опитват да ми обяснят, че това е нещо нормално и се "чистя"... Някой с подобна ситуация?

Аз влязох в болницата с кръвоизлив в 7 гс. Имах отлепване на сака и хематом. Бях на банки кръвоспиращи и мускулно папаверин и но шпа.
Кървенето спря за 2-3 дни. Но след седмица започна изтичане на кафяво и сесиреци…. Казаха, че е от хематома, който трябва да се разорбира и докато не се разорбира напълно няма да спре кафявото течение. Вече повече от 2 седмици съм с кафяво…. На моменти е, изтича след това го няма….

# 246
Момичета, днес ме изписаха от болницата и след преглед ми казаха че вс е наред. В момента, в който се прибрах и съм отново с кръвотечение и силна пареща болка в матката.... Опитвам се да намеря някаква инфо за това парене в матката... Нищо не успях да открия. Все едно имам реотан в матката и ми пари мн.....

# 247
Момичета, днес ме изписаха от болницата и след преглед ми казаха че вс е наред. В момента, в който се прибрах и съм отново с кръвотечение и силна пареща болка в матката.... Опитвам се да намеря някаква инфо за това парене в матката... Нищо не успях да открия. Все едно имам реотан в матката и ми пари мн.....

Аз лежах 7 дни в болницата, докато не спря кървенето не ме пуснаха. Отиди до спешен кабинет да те прегледат, трябва да ти се напрсвят банка кръвоспиращи

# 248
S.G.C Благодаря от сърце!

Green eyes , бързо на доктор, не чакай!

Vanessa - много съжалявам! Кураж и сили! Почини си, а да ти кажа, даже не знам дали трябва да мислиш много по въпроса.

Аз преди трансфера прочетох форума 2-3 пъти и за себе си (не натяквам на никого моето решение-мнение) реших, че не искам да знам качеството на ембрионите. Подложени сме на страшен стрес и само някой, който е минал по този път може да ни разбере, но аз реших да не се тормозя и с това.
Спокойствието е важно и за мен е половината от успеха/борбата, има много успешни истории с качествени и не толкова качествени ембриончета. Преди трансфера, когато дойде ембриолога го спрях още от вратата и му казах, че не искам да знам. Познай дали не ме изгледа с наааай-въпросителния поглед, но замълча и съм му благодарна.

Помисли и над това, надявам се съм успяла да дам една друга гледна точка. 

За себе си знаех, че ако трябва да стане - ще стане.

# 249
Здравейте, момичета, моят пети трансфер е неуспешен, отново без имплантация. Мисля, че е време за смяна на болницата..

Успех на всички останали 🌷

# 250
Съжалявам много Sad

Дай си няколко дни да го изживееш и горе главата за нов опит! От сърце ти желая следващия да е успешен! 🍀🩷

Здравейте, момичета, моят пети трансфер е неуспешен, отново без имплантация. Мисля, че е време за смяна на болницата..

Успех на всички останали 🌷

# 251
Здравейте отново 🙃
След чхг 22,50,89,143 .. вчера прокървих и док ме извика на спешен преглед. Доста време гледа и видя плоден сак 10.2 мм в матката си е...шийката е затворена също. Каза ми 2 дни лежане включи ми и Естрофем. В четвъртък пак кръвен и петък преглед. Много съм притеснена, защото продължава да ме наболва от време на време и да прецапва , повече кафяво, но и вчера и днес имаше по малко кръв.

# 252
vladi, колко време след последното ЧХГ е прегледа? Стискам палци всичко да е наред при теб!

# 253
Здравейте отново 🙃
След чхг 22,50,89,143 .. вчера прокървих и док ме извика на спешен преглед. Доста време гледа и видя плоден сак 10.2 мм в матката си е...шийката е затворена също. Каза ми 2 дни лежане включи ми и Естрофем. В четвъртък пак кръвен и петък преглед. Много съм притеснена, защото продължава да ме наболва от време на време и да прецапва , повече кафяво, но и вчера и днес имаше по малко кръв.

Леле, кой е този доктор, който на ЧХГ 143 е успял да види плоден сак??? Абсурд е, няма как толкова рано и при такива стойности да се види нещо. ЧХГ не се удвоява добре, а и за 14-15 ден е много ниско, в тези дни би трябвало да е трицифрено число, а дори и над 1000. Моят положителен тест беше на 14-ти ден с ЧХГ 590 и док каза да отида десет дни по-късно за да видим сак. В коя г.с. сте?

# 254
2 дни преди прегледа беше 143, в 5+3 дни съм

Общи условия

Активация на акаунт