Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 674
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Vladi92, още утре отивай на контролен преглед при друг доктор. Не знам имаш ли тръби, но има вероятност за извънматочна бременност. При нея понякога се наблюдава пседво сак в матката.

# 256
Наистина е странно при такова ниско ЧХГ да се визуализира бременност. Моят съвет също е да се вземе второ мнение. Ако не е тайна, кой е АГ?

# 257
Vladi92,  щях да напиша същото като Кактус. Абсурд е на такива стойности да се види сак в матката, освен ако не е псевдосак, който понякога се вижда при извънматочна. Следи на 48 ч ЧХГ и задължително при друг доктор с добра апаратура. За 18-ден след трансфер ЧХГ трябва да ти е в небето, а не 143 или подобно.

# 258
Благодаря за съветите. Д-р Пенков ме гледа от репромед. Имам тръби

# 259
Здравейте отново 🙃
След чхг 22,50,89,143 .. вчера прокървих и док ме извика на спешен преглед. Доста време гледа и видя плоден сак 10.2 мм в матката си е...шийката е затворена също. Каза ми 2 дни лежане включи ми и Естрофем. В четвъртък пак кръвен и петък преглед. Много съм притеснена, защото продължава да ме наболва от време на време и да прецапва , повече кафяво, но и вчера и днес имаше по малко кръв.
Здравей!
Сппред мен в конкретната ситуация е имало имало имплантация, но е настъпил спонтанен аборт. След кървенето, ако пуснеш чхг съм почти убедена, че е започнало да пада и организмът ще се изчисти. Плоден дак на тази стойност на чхг не е възможно да се види, нито псевдосак, вероятно е видял възелче или полипче, но не и сак.

# 260
Добро утро🫠 Запис и от мен след трансфер онзи ден 🍀 Има доста време до теста, а аз вече се наблюдавам за симптомите, които имах при миседа, та малко съм във филма Simple Smile Пожелавам на всички ни спокойствие, надежда, положително мислене и положителни резултати💐 пътят е дълъг, особено след това 🪷🍀🍀

# 261
Vladi, за жалост имам резерви към този лекар (бях му пациентка в продължение на няколко години). Задължително виж второ мнение от друг специалист ( примерно някой от лекарите в КИРМ). Стискам ти силно палци за положителен развой на нещата! ❤️🍀🍀

Благодаря за съветите. Д-р Пенков ме гледа от репромед. Имам тръби

# 262
Здравейте момичета,

Аз вчера минах поредна хистероскопия. От началото на годината правих два трансфера на ембриони с донорска яйцеклетка. Неуспешни. Имам проблем с матката. Сега след хистероскопията ще пия трисеквенс и ня следващ цикъл ще мислим за следващ трансфер.

Искам да попитам някоя от вас пила ли е нещо за лигавицата освен чай от малинови листа.
Пили ли сте Л аргинин, Коензим К10, витамин Д, витамин Е, витамин Б12, фолиева киселина ?

# 263
Здравейте момичета,

Аз вчера минах поредна хистероскопия. От началото на годината правих два трансфера на ембриони с донорска яйцеклетка. Неуспешни. Имам проблем с матката. Сега след хистероскопията ще пия трисеквенс и ня следващ цикъл ще мислим за следващ трансфер.

Искам да попитам някоя от вас пила ли е нещо за лигавицата освен чай от малинови листа.
Пили ли сте Л аргинин, Коензим К10, витамин Д, витамин Е, витамин Б12, фолиева киселина ?

Здравей! Днес приключи неуспешно и моят опит с ДЯ. Хубав бластоцист, хубава лигавица и нищо. Бях на Естрофем 3х1, Циклогест 2х1 и Пролутекс х1. Какъв проблем имаш, за да се наложи хистероскопия или я назначават просто заради неуспехите?

# 264
За лигавица- сок от нар!
Влез в темата за добавките и питай Денис- тя ще те насочи какво да пиеш!
Здравейте момичета,

# 265
Добро утро, момичета. Да попитам тези с положителните тестове - всички ли имахте придърпвания след трансфера и преди теста? Чудя се дали е възможно хептен нищо да не се усеща🍀

# 266
Добро утро, момичета. Да попитам тези с положителните тестове - всички ли имахте придърпвания след трансфера и преди теста? Чудя се дали е възможно хептен нищо да не се усеща🍀
Възможно е, доста момичета да писали с положителни тестове без никакви симптоми. Аз придърпвания не съм имала, само менструални болки. Успех 🌸

# 267
Благодаря за включването, sunflower:) леко бременеене на теб💐❤️ моята неуспешна бременност беше доста болезнена и затова сега ми е странно притеснително😁 ох, спирам да го мисля (надявам се)🍀

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 09:25 от Sehy

# 268
Има много, които нямат абсолютно никакви симптоми. Аз имам усещането, че ще ми дойде цикълът. Не беше особено приятно. Даже не вярвах на резултата от кръвният. Така ме присвиваше.

# 269
Аз нямах абсолютно никакви симптоми. В 6 г с съм и все още нямам. Даже съм с толкова обилни кръвоизливи, че чак колабирах предната нощ. Ако не знаех че съм бременна, щях да си помисля, че съм в мензис.

Общи условия

Активация на акаунт