Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 166
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Да, с ЧХГ 4.77 за този ден от трансфера няма шанс. Съжалявам, другия път.

# 106
Олееее, ужас 🥺😁 извинявам се, аз помислих, че горният резултат е ЧХГ.
Успех следващия път! 🍀🍀🍀

# 107
Cholateee, aбе според мен може да изчакаш 2-3 дни и да пуснеш още един тест, има някакъв шанс, макар и не много голям. Близо е до 5 и там е граничен резултата, надеждата умира последна все пак!

# 108
Cholateee, aбе според мен може да изчакаш 2-3 дни и да пуснеш още един тест, има някакъв шанс, макар и не много голям. Близо е до 5 и там е граничен резултата, надеждата умира последна все пак!
Да ,така ще направя.Лекарката ми каза да продължа с лекарствата и да пусна кръвен  в понеделник пак...

# 109
Успех! 🍀🍀🍀

Да ,така ще направя.Лекарката ми каза да продължа с лекарствата и да пусна кръвен  в понеделник пак...

# 110
Здравейте !Това ми е резултата 9-ти ден след трансфер на 2 5-дневни .Няма шанс нали?

Под 1 е отрицателен. Въпреки това е ниско като ниво. Пожелавам ти да си от прекрасните изключения и не се налага да преживееш биохимична бременност.

# 111
Аз съм имала 4,80 на 8ми ден на бластоцист и дори не се води БХ, няма имплантация. Стойности от 0 до 5 са нормални за небременна жена. Няма никакъв смисъл да продължава с лекарствата.

# 112

Здравейте !Това ми е резултата 9-ти ден след трансфер на 2 5-дневни .Няма шанс нали?

Под 1 е отрицателен. Въпреки това е ниско като ниво. Пожелавам ти да си от прекрасните изключения и не се налага да преживееш биохимична бременност.
Благодаря!Предишния ми опит през март  завърши с  биохимична .

# 113
На мен ми казаха, че може до две замразявания. При нас се получи. Успех

Neli_ - само да добавя на ембрионите може да се направи и асистирано излюпване (т.нар хетчинг), ако има дадени индикации. Иначе момичетата добре са ви описали изследвания за матката - там нямам опит. А при вас защо се наложи да сменяте 3 клиники? Пожелавам да си намерите вашия доктор и успешен/и трансфери напред.

Някой има ли информация дали може да се прави размразяване и повторно замразяване после например за Пид? Това не е ли рисковано после при второто размразяване?

# 114
Гледайте с какъв въпрос ще ви “убия” 😄 Първи трансфер ми, извинете ме!

Казаха почивка, без тренировки и т.н, обаче не попитах и да се посъветвам с вас, за да не тормозя д-р с такива въпроси.

Носенето на токчета/платформи след ЗЕТ - за или против?

# 115

Казаха почивка, без тренировки и т.н, обаче не попитах и да се посъветвам с вас, за да не тормозя д-р с такива въпроси.

Не виждам как токчетата или платформите ще ви навредят стига да не падате с тях разбира се

# 116
Вкараха ми някаква муха в главата, че така си се бил друсал повече и можело да попречи.

Логиката ми подсказва, че е малко неадекватно това становище, имайки в предвид пътувания с кола, самолети и т.н … но аз да питам и тук.

Не виждам как токчетата или платформите ще ви навредят стига да не падате с тях разбира се

# 117
Вкараха ми някаква муха в главата, че така си се бил друсал повече и можело да попречи.

Логиката ми подсказва, че е малко неадекватно това становище, имайки в предвид пътувания с кола, самолети и т.н … но аз да питам и тук.

Повярвай ми ако ембриона е здрав и има потенциал нищо няма да го спре. Лежала съм нон стоп за да се имплантира уж и без резултат. Просто избягвай дългите пътувания.

# 118
Момичета дайте акъл какви изследвания да се направят преди зет.... имам пускани за тромбофилия и нк клетки... ембрионите не са изследвани но нямало нужда били с добър потенциал... освен имплатационен прозорец друго не се сещам....

# 119
Момичета дайте акъл какви изследвания да се направят преди зет.... имам пускани за тромбофилия и нк клетки... ембрионите не са изследвани но нямало нужда били с добър потенциал... освен имплатационен прозорец друго не се сещам....

Трябвало е да изследвате ембрионите. На външен вид може да са хубави, но в същото време да излязат негодни след ПИД. Аз лично не вярвам в имплантационния прозорец.

Общи условия

Активация на акаунт