Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 179
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Не вярвам да се съгласяд на размразяване и пак замразяване....  направен им е хечинг вече можели да се изследват

# 121
Аз правих ИМПо+, прозорецът  ми беше изместен и правихме трансфер на 6-ти ден, влизам вече в 4-ти месец. Също имам и пид на ембриона🙂

Момичета дайте акъл какви изследвания да се направят преди зет.... имам пускани за тромбофилия и нк клетки... ембрионите не са изследвани но нямало нужда били с добър потенциал... освен имплатационен прозорец друго не се сещам....

Трябвало е да изследвате ембрионите. На външен вид може да са хубави, но в същото време да излязат негодни след ПИД. Аз лично не вярвам в имплантационния прозорец.

# 122
Аз правих ИМПо+, прозорецът  ми беше изместен и правихме трансфер на 6-ти ден, влизам вече в 4-ти месец. Също имам и пид на ембриона🙂

Момичета дайте акъл какви изследвания да се направят преди зет.... имам пускани за тромбофилия и нк клетки... ембрионите не са изследвани но нямало нужда били с добър потенциал... освен имплатационен прозорец друго не се сещам....

Трябвало е да изследвате ембрионите. На външен вид може да са хубави, но в същото време да излязат негодни след ПИД. Аз лично не вярвам в имплантационния прозорец.

И аз имах изместен прозорец и правихме трансфер на ден 6 неуспешен. В другата клиника на 5 ден правихме

# 123
Добре освен прозореца и пид друго .... аз не се сещам

# 124

Първи трансфер ли ще Ви е?
За 1-ви като, че ли е достатъчно.
Ако имате неуспешни трансфери обаче, направете биопсиите. Репродуктивния сам би следвало да го препоръча.
Късмет Flowers Four Leaf Clover

# 125
Аз на своя глава си пуснах следните:

- Вит. Д
- Фолиева киселина
- Б12
- Магнезий
- Желязо
- Калций

След като излязоха резултатите ги показах на д-ра и той ми даде съвет какво и къде да засиля/намаля с приема на добавките.

# 126
Здравейте,

Записвам се в тази тема, на 42 години, първо инвитро и опит и последен шанс за второ дете.

Имах трансфер на 4 юни, на два добро качество ембриона на 3 ден. Слагам прогестеронов препарарт всяка вечер с инжектиране в корема и пия магнезий, фолиева, апсирин протект, омега 3, мултивитаини за бременни и но шпа.

Първият ден след трансфера имах доста газове,  след това до днес леко тежест в корема, леки придърпвания, леко болезнени гърди, но само при натиск и допир. Днес не отчитам никакви симптоми освен, че след като си изпих всички хапчета леко непроятно чувство, не точно гадене.

Доктора ми каза да направя тест на 20 Юни, може би трябва да чакам дотогава, но взех да се притеснявам, че може би не се е получило, нямам никакви изявени симптоми на бременност, при вас имаше ли някакви симптоми и да сте видяли положителен тест?

Доста е напрегнато и стресово цялото това чакане и вглеждане в себе си, вчера не можах да спя от стрес, че не чувствам гърдите си твърди, дори да имам някава лека болка в тях и не знам дали това не  значи, че е неуспешен трансфера.

Не знам дали да чакам до 20.6 както Доктора препоръча.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:12 от Stine Jensen 729211

# 127
Аз на своя глава си пуснах следните:

- Вит. Д
- Фолиева киселина
- Б12
- Магнезий
- Желязо
- Калций

След като излязоха резултатите ги показах на д-ра и той ми даде съвет какво и къде да засиля/намаля с приема на добавките.

Колко време не трябва да съм ги пила за да покаже вярно

# 128
Здравейте,

Записвам се в тази тема, на 42 години, първо инвитро и опит и последен шанс за второ дете.

Имах трансфер на 4 юни, на два добро качество ембриона на 3 ден. Слагам прогестеронов препарарт всяка вечер с инжектиране в корема и пия магнезий, фолиева, апсирин протект, омега 3, мултивитаини за бременни и но шпа.

Първият ден след трансфера имах доста газове,  след това до днес леко тежест в корема, леки придърпвания, леко болезнени гърди, но само при натиск и допир. Днес не отчитам никакви симптоми освен, че след като си изпих всички хапчета леко непроятно чувство, не точно гадене.

Доктора ми каза да направя тест на 20 Юни, може би трябва да чакам дотогава, но взех да се притеснявам, че може би не се е получило, нямам никакви изявени симптоми на бременност, при вас имаше ли някакви симптоми и да сте видяли положителен тест?

Доста е напрегнато и стресово цялото това чакане и вглеждане в себе си, вчера не можах да спя от стрес, че не чувствам гърдите си твърди, дори да имам някава лека болка в тях и не знам дали това не  значи, че е неуспешен трансфера.

Не знам дали да чакам до 20.6 както Доктора препоръча.
Здравей!
Успешен опит ти пожелавам преди всичко!
Не ги мисли тези симптоми…за жалост страховете и при успешен опит остават ‘защо не се чувствам бременна днес…всичко наред ли е?!’.
Симптомите в началото са наистина от препаратите и не всеки ги има. Та дори и един и същи човек няма еднакви симптоми на всеки опит.
Тест и на 13-14ти ще покаже, дали има имплантация. Колкото по-късно го направиш, толкова по-сигурно е, дали се развива добре бременността или е биохимична и тн.
Аз не съм от изчакващите. Направих на 7ми, 9ти, 11ти и 13ти ден (5дневни ембриони).
Така или иначе при положителен резултат ще направиш още 1-2 теста.
Успех! 🍀

# 129
Здравейте,
Днес в 11ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче. Пуснах кръвен и резултата е 22.03...има ли шанс да се развие ☹️

# 130
Здравейте,
Днес в 11ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче. Пуснах кръвен и резултата е 22.03...има ли шанс да се развие ☹️
Здравей, много съжалявам, но на мен ми прилича на биохимична бременност 🥺 трябвало е да пуснете кръвен тест най-късно на 8ми ден след трансфер, за да се проследи по-добре развитието. Възможно е резултатът да е бил по-висок преди няколко дни и сега да пада. Поне при мен беше така. Все пак пусни отново кръвен след 48 часа. Колкото и безнадеждно да изглежда, аз ти стискам палци. 🍀🍀🍀
Пожелавам от сърце следващият път да имате успех, ако сега не се развият добре нещата. Много прегръдки! ❤️❤️❤️

# 131
Здравейте, минавам да се оплача, че моят тест от днес е негативен Sad

Втори трансфер, хубав ембрион 3АА, генетично тестван, след хистероскопия март месец и хубава среда...не разбирам защо не се е получило и направо не повярвах като видях резултата.. докторът също..

И след 2те пункции ни остава по едно ембрионче и сега трябва всичко да започнем отначало..

Имам нужда от малко кураж - при тези от вас, при които се случило чудото, колко опита отне? Не знам как ще понеса отново всичките пътувания до Турция, инжекции, липса на спорт и секс.. толкова много се надявах това да е нашият опит.. с всичко, изчетено за това колко по-лесно се получава в Турция още повече се бях навила, че ще стане макс от втория път...а сега всичко от начало..

# 132
При мен винаги е имало имплантация. Макар вторият път да не продължи дълго. Все съм била с позитивна нагласа, не зная. Вярвала съм, че това е точният момент за всичко. Няма да забравя на втория трансфер- едната вечер как се разревах и заявих на мъжа ми, че сме го загубили и всичко е приключило. След няколко дни тестът го доказа. А аз още на следващия ден усетих тялото си все по-добре. Бях направила вторична хиперстимулация след трансфера.
След третия трансфер също бях убедена, че има имплантация, но не исках да се радвам, защото не бях сигурна дали всичко е наред. Не бързах с тестове, стараех се да водя максимално нормален живот като сякаш нищо не е променено. Ако хематоложката не искаше на 10-тия ден кръвни изследвания за тромбофилията ми, можеше и по-късно да пусна кръвния за ЧХГ. Животът ме научи на търпение. Да чакам. Да не бързам.

# 133
Много съжалявам, че резултатът е негативен. Изпращам ти много кураж, прегръдки и сили.

Здравейте, минавам да се оплача, че моят тест от днес е негативен Sad

Втори трансфер, хубав ембрион 3АА, генетично тестван, след хистероскопия март месец и хубава среда...не разбирам защо не се е получило и направо не повярвах като видях резултата.. докторът също..

И след 2те пункции ни остава по едно ембрионче и сега трябва всичко да започнем отначало..

Имам нужда от малко кураж - при тези от вас, при които се случило чудото, колко опита отне? Не знам как ще понеса отново всичките пътувания до Турция, инжекции, липса на спорт и секс.. толкова много се надявах това да е нашият опит.. с всичко, изчетено за това колко по-лесно се получава в Турция още повече се бях навила, че ще стане макс от втория път...а сега всичко от начало..

# 134
Съжалявам, момичета, за отрицателните резултати Broken Heart
Тази сутрин прокървих леко и малко се уплашиш и малко се зарадвах, може би е имплантация...
Бързо взех теста от шкафа и...

Днес ми е 8-ми ден, има ли смисъл да ходя за кръвен въобще?

Общи условия

Активация на акаунт