Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 252
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
И моят тест е на 9 юли, но мисля в неделя да си пусна и аз, че вече нямам търпение. Тази неяснота много мъчи, пък  аз съм във вкъщи, взех си отпуск.

# 421
На 5 дневни ембриони се вижда и на 7ми ден със сигурност. Моя доктор даже иска така, че да види има ли имплантация. (Дори да е безуспешен опита, наличието на имплантация е важна все пак)

# 422
Не знам дали ако пуснете сега ще излезне до края на деня,затова мисля,че е най-подходящо утре сутринта да си пуснете.

# 423
Здравейте и от мен! Бременна съм с близнаци в 11+3 г.с.
Днес много се притесних защото ми казаха, че TSH по време на бременност трябва да бъде до 2. А моят преди трансфера беше 2.8. Утре ще отида да си пусна пак изследвания. Обаче много се притеснявам да не би да се е покачил още и да са се увредили бебетата. 😥😥😥

# 424
Не се тревожи, моето ТСХ беше 3,8 в 7 седмица, казаха, че не е фатално, но е хубаво да е до 2 и ми изписаха минимална доза хормон за регулация на стойностите, не си причинявай стрес излишно, всичко е наред с децата Heart

# 425
Привет, m@rcipiTSimple Smile
Запиши си възможно най-скоро час за консултация с ендокринолог. Моето TSH е стигало и до 4 почти, но непосредствено преди трансфера успях да го сваля под 2 с помощта на Еутирокс. След положителния тест още увеличихме дозата на Еутирокса и общо взето през цялата бременност поддържам TSH в диапазона 0.6-1.3. След раждането ще намаля дозата на лекарството, но засега е важно нивото на хормона да е достатъчно ниско (в 35 гс съм в момента, с близнаци като теб Simple Smile).
Лека бременност! Simple Smile 🍀

Здравейте и от мен! Бременна съм с близнаци в 11+3 г.с.
Днес много се притесних защото ми казаха, че TSH по време на бременност трябва да бъде до 2. А моят преди трансфера беше 2.8. Утре ще отида да си пусна пак изследвания. Обаче много се притеснявам да не би да се е покачил още и да са се увредили бебетата. 😥😥😥

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 13:44 от Ivchoni

# 426
Като си направих теста TSH ми беше 3.99. Приемах естрофем и от него се беше вдигнал значително. С хормон за щитовидната влезе в норма. Не трябва да надвишава 2.5, влияе върху нервната система на ембриона, но това е в по-напреднали седмици.

# 427
Благодаря😊
Ами казаха ми на 14 ден,като не броя деня на трансфера т.е. 9 юли,но аз не мога да издържа.
Мисля,че на 5 дневен ембрион ще покаже 7 дни след трансфер,успех и на вас🙏🏼

На мен ми казаха на 10 ти ден да пусна, излезе ли ти кръвния?

# 428
Да на 8-ми ден от трансфер на три дневни ЧХГ-то е 20,надявам се,че е още рано и ще нарастне. Утре ще повторя теста.
Това е снимка на пикливия тест от днес. Blush

[/quote]

# 429
Да на 8-ми ден от трансфер на три дневни ЧХГ-то е 20,надявам се,че е още рано и ще нарастне. Утре ще повторя теста.
Това е снимка на пикливия тест от днес. Blush

[/quote]
За 8ми н тридневни си е супер.
Тествай си се на 2 дни по едно и също време. Ще расте още! Успех! 🍀

# 430
Благодаря,силно се надявам🙏🏼

[/quote]
За 8ми н тридневни си е супер.
Тествай си се на 2 дни по едно и също време. Ще расте още! Успех! 🍀
[/quote]

# 431
Здравейте дами,
Мога ли да Ви попитам за мнение…
Много странно ми стана днес, бях на преглед- 10ти ден, на ЕЦ без естрофем ще правим ЗЕТ.
Лекарката каза, че вероятно снощи е била ову, имам мн свободна течност и болки, назначи ми пролутекс от неделя - ден  13ти и на ден 18 трансфер.
Не е ли твърде късно?
При все че доказано ову е преминала?
Лигавицата ако не се лъжа беше 6,8 или 8,3 едно от двете, просто не запомних, но каза трислойна.

# 432
Как сте,пуснахте ли кръвен днес?
Стискам ви палци🙏🏼🍀
На 5 дневни ембриони се вижда и на 7ми ден със сигурност. Моя доктор даже иска така, че да види има ли имплантация. (Дори да е безуспешен опита, наличието на имплантация е важна все пак)

# 433
Kara12, тихичко честито, стискам палци да се удвои и все да нараства 😊

Така е, ме се притеснявай 😊

Здравейте дами,
Мога ли да Ви попитам за мнение…
Много странно ми стана днес, бях на преглед- 10ти ден, на ЕЦ без естрофем ще правим ЗЕТ.
Лекарката каза, че вероятно снощи е била ову, имам мн свободна течност и болки, назначи ми пролутекс от неделя - ден  13ти и на ден 18 трансфер.
Не е ли твърде късно?
При все че доказано ову е преминала?
Лигавицата ако не се лъжа беше 6,8 или 8,3 едно от двете, просто не запомних, но каза трислойна.

# 434
Благодаря,не бързам да се надявам,ще си покаже на следващите тестове.
Просто се моля всичко да е наред🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт