Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 221
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета, следя отдава темата, до сега не съм се престрашавала да пиша. Нашата история е от дългите, диагностицирана съм с ендометриоза, като изключим това останалите ни изследвания са добре. Предстои ни опит номер 4, имаме останали две замразени ембриончета. За първи път обаче ми изписват Естрофем, плаши ме дозата 3 пъти на ден по 1 таблетка. Някоя от вас приемала ли е Естрофем в такава доза?
По-скоро е от ниските дози.
Аз бяха на 3х2. Имах познати и на по-високи.
Успех! 🍀

# 481
Благодаря, успокойхте ме. Пожелавам късмет и много положителни резултати на всички:four_leaf_clover:

# 482
И аз бях на 3*1, с ендометриоза съм. Вие имате ли кисти? След 3 неуспешни опита, ще правите ли операция за изчистване на ендометриозата?

# 483
Така ли било на мен миналата година Д-р Персенска ми направи трансфер без овулация на самия трансфер не беше тя и доктора кокто беше само си смънка под носа , че това не е добре .

# 484
eli, ама на ЕЦ ли ти беше трансфера или с естрофем? Защото ако се приема естрофем не се гони овулация (писахме малко по-назад в темата защо).

# 485
Не на напълно Ец само овитрел сложих там не помня на кой ден и след това почнах със прогестерон

# 486
Не е висока доза това. При мен лично естрофемът не проработи, два опита имам с него безуспешни. Това, с което се сдобих след него са 9 кисти в едната гърда и 3 в другата. Чувствах се много зле и това ме накара да проуча за трансфер на естествен цикъл. Случиха се нещата от раз, в момента съм бременна отново от трансфер на естествен цикъл. Успех, дано се получи 🩵 при някои жени естрофемът си работи супер, просто при мен не беше така.

Здравейте момичета, следя отдава темата, до сега не съм се престрашавала да пиша. Нашата история е от дългите, диагностицирана съм с ендометриоза, като изключим това останалите ни изследвания са добре. Предстои ни опит номер 4, имаме останали две замразени ембриончета. За първи път обаче ми изписват Естрофем, плаши ме дозата 3 пъти на ден по 1 таблетка. Някоя от вас приемала ли е Естрофем в такава доза?

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 10:47 от Chuhalesi

# 487
И аз бях на 3*1, с ендометриоза съм. Вие имате ли кисти? След 3 неуспешни опита, ще правите ли операция за изчистване на ендометриозата?
На мен до момента са ми правени две операции. При първата ми отстраниха едната тръба, яйчника и сраствания. След нея имаме една година неуспешни опити и едно неуспешно инвитро. След това последва втората операция при нея ми отстраниха другата тръба и част от яйчника, беше ми направена и хистероскопия, след това имам две не успешни инвитро процедури. Сега в момента не се виждат нови огнища и пак не се получава.
Chuhalesi последния ни опит беше февруари на естествен цикъл. Но не мисля че това е причината да ми изпишат Естрофем, просто когато отидох миналия месец за стартиране на процедурата по трансфер на 12 ден овулацията ми беше минала, прогестерона беше започнал да се покачва... За страничните ефекти и аз се притеснявам, толкова хапчета съм изпита и толкова инжекции съм си поставила, че вече започвам да се притеснявам.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 12:08 от Yuli97

# 488
Здравейте, момичета за жалост резултата не е толкова добър, колкото ми се искаше, днес на 13 ден е 147, на 11 беше 87, не се е удвоило, в клиниката ми казаха да си продължавам хапчетата, какво мислите....

# 489
Ако изследванията са в една и съща лаборатория не е добре като стойност. Бих направила още един тест. На видеозон под 1000 нищо не се вижда. Освен да пиеш медикаментите, както са ти казали от клиниката, друго няма като опция.

# 490
Ако изследванията са в една и съща лаборатория не е добре като стойност. Бих направила още един тест. На видеозон под 1000 нищо не се вижда. Освен да пиеш медикаментите, както са ти казали от клиниката, друго няма като опция.
Да благодаря, в една и съща са да, ще пусна и в петък със сигурност...

# 491
Mariya M, задължително пусни и прогестерон. По принцип е нисичко ЧХГ за 13ти ден. Колко дневно е ембриончето? Има всякакви случаи и не може да се каже категорично дали бременността ще се развие или не. Просто продължаваш да пускаш ЧХГ+прогестерон през 48 часа. Дори да е извънматочна, както ти се опасяваш, няма как на този етап да се знае. Стискам ти палци за добро развитие 🍀🍀🍀

# 492
Кактус, благодаря, аз ти писах и лично съобщение, аз съм на инжекции пролутекс и затова реших да не пускам, но ще пусна в петък и прогестерон, пет дневно е

# 493
Mariya M, да, видях ❤️ Аз имах прогестерон на долна граница въпреки, че бях на Пролутекс 2×1 и включих Циклогест. Не мисля, че има опасност от извънматочна, в най-лошия случай ще е биохимична бременност. Пожелавам ти от сърце добро развитие! 🍀🍀🍀

# 494
Здравейте, колко ви беше естрадиолът на 2ри ден от цикъла при подготовката за ЗЕТ? ☺️ Също и мерни единици.

Общи условия

Активация на акаунт