Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 47 140
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, колко ви беше естрадиолът на 2ри ден от цикъла при подготовката за ЗЕТ? ☺ Също и мерни единици.

# 496
Anniey, много ти благодаря 😍 олекна ми 🍀 може да се каже, че моите са почти същите, само естрадиолът е малко по-нисък 136pmol, а аз се притеснявах да не е висок 😁 Надявам се, че си добре ❤️❤️❤️

# 497
Дами, след трансфер, 10ти ден чхг е 1,67 miu/ml
Но се притеснявам да звънна в клиниката, че ще кажат, че съм го направила прекалено рано (датата ми е за понеделник).
Знам, че нямам шанс, но има ли някакви изключения?.....

# 498
Mama Juju, ако трансферът е бил на 3-дневни, може да има малък шанс. За 5-дневни не мисля, че чхг е ок. Минали са доста дни, щеше повече да е. Ако искаш, тествай се пак след 2 дни за най-сигурно. За справка на 8 ден след трансфер на 5-дневно ЧХГ ми беше 177 някъде.

# 499
Дори са 6 дневни. Вероятно дори е толкова заради Прегнила, който съм поставяла до преди 2 дни....

Mama Juju, ако трансферът е бил на 3-дневни, може да има малък шанс. За 5-дневни не мисля, че чхг е ок. Минали са доста дни, щеше повече да е. Ако искаш, тествай се пак след 2 дни за най-сигурно. За справка на 8 ден след трансфер на 5-дневно ЧХГ ми беше 177 някъде.

# 500
Дами, след трансфер, 10ти ден чхг е 1,67 miu/ml
Но се притеснявам да звънна в клиниката, че ще кажат, че съм го направила прекалено рано (датата ми е за понеделник).
Знам, че нямам шанс, но има ли някакви изключения?.....

При мен на 7 ден на петдневен ембрион чхг беше 34. Така че за съжаление според мен резултата е отрицателен, но все пак пуснете отново.

# 501
Здравейте, дами. Пожелавам ви лято изпълнено с много +-чета.
На 04.07.2024 беше първият ми ЗЕТ на 5 дневно ембрионче. Сега по груби сметки в неделя ми се пада 10 ден, нооо лабораториите не работят, тъй като живея в по - малък град. Дали ще е проблем да пусна утре теста... доктора каза в понеделник, но някак сърце не се сдържа вече Grinning Мисля си, че няма да е положителен, тъй като коремът ми беше много много твърд до преди 1-2 дни а сега значително спадна, също така и нямам никакви симптоми, ноо поне да действам по протокол...

# 502
Да,утре ще ви е 9 ден,щом е 5 дневен ембриона ще покаже дори на 7-8 ден

# 503
Момичета днес на 15 ден ми е 343, припомням на 13 беше 147, предполагам че има някаква надежда..

# 504
Здравейте, нова съм в групата. На 5ти този месец ми беше направен ЗЕТ на 5 дневен ембрион с насрочен тест за 15ти. Приятелка ме посъветва да пусна и днес и резултатът беше отрицателен със стойност 1.26. Има ли някакъв шанс имплантацията да не е настъпила още или да не тая надежди че в Понеделник резултат може да бъде друг. Благодаря ви

# 505
  • Варна
Момичета днес на 15 ден ми е 343, припомням на 13 беше 147, предполагам че има някаква надежда..

Вярвай, Мария ! Има надежда !

# 506
Здравейте момичета ☘️ Тъй като не успях никъде на намеря Пролутекс в аптеките, снощи ми донесоха от Турция. Само че тази сутрин бях на преглед и репродуктивната реши, че трябва да ги спирам 😂таааа... Някой ако има нужда бих преотстъпила 1 опаковка 😊 и да ми пише на лично 🙃

# 507
Foxy777 днес ти е 7-ми ден, маже би трябваше да има поне някакво изменение. Аз преди 10-ти ден не пускам.

Mama Juju пожелавам ти успех следващия път. С доктора ще изговорите какво да промените.

Mariya M на мен ми казаха, че с момченце бил по-нисък ЧХГ, така че може това да е причина за по-ниският резултат. Лека бременност!

# 508
Mariya M, супеееер 🍀🍀🍀 нека да продължава да се удвоява и да на финала да се радваш на здраво бебче.

Foxy, пусни отново в понеделник.

# 509
С роденото ми детенце (момиче) на 10 ти ден беше 340,  10 дни след това бях на прегледа и сърчице не се видя, с бременността ми Март беше 140, 10 дни след това се видя и сърце, но бременността приключи.
Сега на 8ми ден ми беше 38.3, 10ти 75.6,  на 12ти 173, другата седмица съм на лекар и ще видим.  Има надежда, всичко е Божа работа. 🙏

Foxy777 днес ти е 7-ми ден, маже би трябваше да има поне някакво изменение. Аз преди 10-ти ден не пускам.

Mama Juju пожелавам ти успех следващия път. С доктора ще изговорите какво да промените.

Mariya M на мен ми казаха, че с момченце бил по-нисък ЧХГ, така че може това да е причина за по-ниският резултат. Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт